Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: ψηφοδελτιο........

Μια και μιλατε για waste my sunday το ενδεχόμενο να πατε πρωί να ψηφισετε και μετα να ειναι όλη η μερα δικη σας το σκεφτηκατε καθόλου;

Η δεν αξίζει να κοψετε λιγο υπνο μια φορα καθε δυο χρονια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Operater...έχω ήδη απαντήσει.. αυτά που λες είναι αυθαίρετα και δική σου κρίση που δεν την συμμερίζομαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Βαριά κουβέντα ρε μάστορα....
    Βαριά ξε-βαριά, ελπίδες στον ορίζοντα-ορατότης μηδέν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια και μιλατε για waste my sunday το ενδεχόμενο να πατε πρωί να ψηφισετε και μετα να ειναι όλη η μερα δικη σας το σκεφτηκατε καθόλου;

Κυριε Ηλια οι δημοτικες εκλογες στην Ελλαδα δεν ειναι καθε δυο χρονια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο όλο το ΠΣΚ (όχι απ'το ΠαΣόΚ )

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Βαριά κουβέντα ρε μάστορα....

Κι όμως αληθινή. Και σημείωσε ότι δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς που δεν έχει υποχρεώσεις. Και οικογένεια έχω και πηδιέμαι στη δουλειά όλη την ημέρα και τα χέρια μου καθαρά είναι γιατί δεν έφαγα τπτ από κανέναν. Άλλοι είναι βουτηγμένοι στη λίγδα από το φαγοπότι και άλλοι θα καθαρίσουν τα σπασμένα.

Νισάφι πιά

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Με αυτη τη λογικη τοτε να πεταω τα σκουπιδια στο πατωμα ,και τα λαδια της μηχανης στο χωραφι , εξαλου , απο μενα θα βρωμισει ο πλανητης ?
    Άτοπη σύγκριση... εκεί ακόμα και με την ατομική προσπάθεια μπορεί να κάνεις κάτι γιατί έχεις την ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Με την ψήφο... απολύτως τίποτα διότι απλά δεν υπάρχει σωστή επιλογή.

@Operater.... εξήγησα γιατί Βουλευτικές και Δημοτικές εκλογές δεν είναι το ίδιο λίγο πριν την απάντηση σου.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Κυριε Ηλια οι δημοτικες εκλογες στην Ελλαδα δεν ειναι καθε δυο χρονια.
    Ναι βρε παπαρα, βαζω μαζι και τις βουλευτικες, εννοω οτι καθε 2 χρονια περιπου ψηφιζουμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ναι βρε παπαρα, βαζω μαζι και τις βουλευτικες, εννοω οτι καθε 2 χρονια περιπου ψηφιζουμε
    Δε μιλας ωραια και πληγωνομαι.Πανε ψηφισε κι ασε μας ησυχους επιτελους.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Δε μιλας ωραια και πληγωνομαι.Πανε ψηφισε κι ασε μας ησυχους επιτελους.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Κι όμως αληθινή. Και σημείωσε ότι δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς που δεν έχει υποχρεώσεις. Και οικογένεια έχω και πηδιέμαι στη δουλειά όλη την ημέρα και τα χέρια μου καθαρά είναι γιατί δεν έφαγα τπτ από κανέναν. Άλλοι είναι βουτηγμένοι στη λίγδα από το φαγοπότι και άλλοι θα καθαρίσουν τα σπασμένα.

Νισάφι πιά

Για αυτό ακριβώς δεν έπρεπε να το πεις...Ψήφισε άλλους,αν καβαλήσουν το καλάμι όπως λες αλλαξέ τους και αυτούς...

Είναι εκπληκτική πάντως και η ανοχή που δείχνουμε σαν λαός σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η αντίστοιχη σκληρότητα στους μικρούς..

ΥΓ Αυτό ισχύει και για τον Μάκη

Για αυτό ακριβώς δεν έπρεπε να το πεις...Ψήφισε άλλους,αν καβαλήσουν το καλάμι όπως λες αλλαξέ τους και αυτούς...

Είναι εκπληκτική πάντως και η ανοχή που δείχνουμε σαν λαός σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η αντίστοιχη σκληρότητα στους μικρούς..

Φιλαράκι σε παρακαλώ μην το πιάσουμε το θέμα με τους μικρούς και τους μεγάλους. Μέσα από τη δουλειά μου ξέρω και με αποδείξεις ότι ακόμα και οι μικροί και οι πολύ μικροί φάγανε και φάγανε τόσο πολύ που βαρυστομαχιάσανε. Και στο φινάλε βαρέθηκα να ποντάρω σε κουτσά άλογα.

Οπότε αφού δεν με πάει ο ιππόδρομος τον κόβω κι έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και πίστεψέ με καταρρίπτονται μύθοι και πέφτουν μάσκες, οπότε ας κρατήσουμε τον χώρο για την αγάπη που έχουμε στα δίτροχα κι ας πάει στην ευχή η κουβέντα. Θα πικράνουμε και θα πικραθούμε στο τέλος.

Φιλικά

Βασίλης.

Κοίτα να δεις τι γίνεται με μένα προσωπικά, η πολιτική με έχει αφήσει τόσο αδιάφορο πλέον (όχι πως ήμουν και κανένας πορωμένος παλιότερα απλώς έπαιρνα μια θέση βρε αδερφέ) που δεν κάθομαι καν να ασχοληθώ με το ποιος που πότε και εάν μπορεί να κάνει κάτι για αυτόν εδώ τον τόπο. Συνεπώς το ίδιο γραψ@ρχίδιασμα πέφτει σε όλους κι ας ξέρω ότι αδικώ αυτόν που δεν του δώθηκε η ευκαιρία να προσπαθήσει, γι'αυτό εξάλλου χαρακτήρισα την αποχή μου σαν "μ@λακία" από το πρώτο κιόλας ποστ μου.(άντε απ'το δεύτερο γιατί είχα να συμφωνήσω και με τον vaska πρώτα )

Δεν μου άρεσαν ποτέ τα τσουβαλιάσματα όμως εδώ δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, την πολιτική (και τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν γενικότερα) την βλέπω πια σαν την γκόμενα που μετά από μια -ελεύθερη- σχέση μαζί της, αρχίσαμε μεταξύ μας τις π@παριές του στυλ "ράγισε το γυαλί κλπ κλπ κλπ" κι έτσι μετά το "αντίο", γυρισμός δεν υφίσταται.. (εκτός κι αν βαρεθώ την αυτο"συγκέντρωση"..)

Anyway.. αυτή τη γκόμενα την αφήνω ολοκληρωτικά σε εσάς, ούτως ή άλλως ξέρω ότι και πάλι στη γειτονιά μου θα γυροφέρνει και θα μου ζαλίζει τον έρωτα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ετσι μπραβο...οποιος ριξει τετοιο πραγμα απο Δευτέρα ΜΟΚΟ!!!
    σωπατε ρε μαγκες!!!!

με την ιδια λογικη οσοι ψηφισετε ΜΟΚΟ απο τη δευτερα γιατι εσεις θα εχετε εκλεξει αυτον που θα κυβερναει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σωπατε ρε μαγκες!!!!

με την ιδια λογικη οσοι ψηφισετε ΜΟΚΟ απο τη δευτερα γιατι εσεις θα εχετε εκλεξει αυτον που θα κυβερναει.

όχι αυτόν που κυβερνάει αλλά αυτόν που ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ!!!!

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF