Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 111

Θέμα: Τι λένε ρε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
    Δυστυχώς υπάρχει πολλή αχρηστίλα όπως και σε ό,τι είναι δημόσιο....Μόνο που η αστυνομία είναι σώμα ασφαλείας με ό,τι συνεπάγεται αυτο...Παλιότερα βάζανε μέσον για να φύγουν από τα ΜΑΤ, τώρα βάζουν μέσον για να μπούνε!!!Λέει πολλά πιστεύω!Στην περίπτωση του Αλέξη έχουμε ειδικούς φρουρούς που όλοι ξέρουμε πως επιλέγηκαν και τι εκπαίδευση είχανε και επιπλέον έχουν γίνει ασφαλίτες(αν είναι δυνατόν!!)...Δημιουργήσανε ένα σώμα για να φυλάνε σκοπιές έτσι ώστε να μπορούν πολύ περισσότεροι αστυνομικοί να είναι σε περιπολίες και τελικά απλά ανοίξανε ένα "παραθυράκι" για να μπαίνουν στην αστυνομία πιο εύκολα οι βυσματούχοι.....οσο το σκαλίζει κάποιος τόσο βρομάει και δεν μπορείς να είσαι πότε σίγουρος και για τίποτα!
    Ενταξει την γνωμη του καθενος για την αστυνομια δεν θα την αλλαξω κ δεν θελω να προσπαθησω καν. Το τι εγινε με τους πιτσιρικαδες δεν το ξερω κ ο καθενας κρινει με βαση την συμπαθεια η αντιπαθεια. Σεβαστο.

Ομως στο θεμα εκπαιδευσης των Ε.Φ πες μου φιλε μου...νομιζεις οτι ενας αστυφυλακας εκπαιδευεται περισσοτερο ? Την ιδια εκπαιδευση εχει μονο που εχει περισσοτερη θεωρεια λογω οτι ειναι ανακριτικος υπαλληλος ενω ο Ε.Φ οχι. Οι αστυφυλακες πλεον εχουν πολυ πρακτικη που τους περναει απο πολλα κλιμακια για να μαθουν. Δεν εχεις δει ψαρακες δοκιμους να το παιζουν νταηλικι στην τροχαια? Ενας τετοιος ακουσε μπινελικια χθες στο Κτελ κηφισσου και χωρις να δηλωσω ιδιοτητα κοντεψα να αρπαχτω με το μαλακιστηρι.

Σιγουρα στο σωμα υπαρχουν καμμενοι τυποι. Δυστυχως το απεδειξε ο Κορκονεας.

Οχι οτι οι μπατσοι ειναι καλα παιδακια ισα ισα εχω ασχημες εμπειριες αλλα αν τα πραγματα δεν ειναι ετσι και το μηχανακι ηταν κλεμμενο και μαλιστα δικο μας η καποιου φιλου μας η καποιου απο δω απο το φορουμ τωρα θα λεγαμε καλα το κανανε το κωλοπαιδο και επρεπε να τρωγε κι αλλες , οποτε οπως ειπαν σωστα και πολλοι παραπανω δεν ξερουμε τι πραγματικα συνεβη.

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Ο ειδικός φρουρός προσλήφθηκε για να κάνει σκοπιές!!!Δεν προσλήφληκε ούτε για περιπολίες ούτε για κάτι άλλο!Ναι, έχει αστυνομικούς που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και είναι αυτοί που τρώνε όλο το ζόρι...Τους έχω δει αυτούς τους 18χρονους και 19χρονους "σερίφηδες" που λες που το παίζουν εξουσία τα κωλόψαρα...Η αστυνομία είναι ακόμα μια περίπτωση που πολλοί ην πληρώνουν για λίγα ζώα!!!Πάντως δεν μπορεις να ξέρεις τι συμβαίνει αν δεν είσαι μπροστά που και πάλι μπορεί αυτό που βλέπεις να σε ξεγελάσει...Δεν ξέρω αν έχεις δει να συλλαμβάνουν πρεζόνι χωρίς ούτε να τον χτυπήσουν ούτε τίποτα κ αυτός να χτυπιέται και να ουρλιάζει ότι τον βαράνε για να μαζευτεί κόσμος...
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

κοιτα...οταν υπαρχει καταδιωξη και ακινητοποιηση δεν ειναι ιδια η σταση οπως σε εναν απλο ελεγχο. Ημουν μπροστα οταν σε παρομοια φαση μετα απο καταδιωξη ο καταδιωκωμενος αρνιοταν τον ελεγχο και οταν τον πλησιασανε οι συναδελφοι εριξε στον εναν μια μπουνια και κ του εκανε 3 ραμματα στα χειλη. Μετα τον πατησανε κατω και του ριξανε και μερικες. Δηλαδη ο αστυνομικος να τις φαει αλλα ο αλλος οχι?

Δυστυχως ομως υπαρχουν και κατι μαλακισμενα που ειναι εθισμενα στο ξυλο και το πραγμα ξεφευγει. Δεν εχω βρεθει σε τετοιο περιστατικο ωστε να σας πω πως θα αντιδρουσα οποτε μην βγαζω την ουρα μου απ εξω.

αυτο με το πρεζονι να χτυπιεται παντου το εχω δει στην πλατεια Θεατρου. Οντως ειναι αμηχανη στιγμη να πας να τους διωξεις και να κανει σαν να τον χτυπησε ρευμα και να αυτοτραυματιζεται ταχαμου οτι τον χτυπανε. Απλα τον αφησαμε να χτυπιεται.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    εχω μια απορια.......γιατι οι μπατσοι οταν κανουν πεσιμο το κανουν ολοι μαζι?
    κ οχι ενας προς εναν?μηπως επειδη ειναι sissy boys?
    ας γινουν πρωτα αντρες κ να την πεφτουν ενας προς εναν κ μετα μιλαμε ποιος εχει δικιο,ποιος φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης κ αλλα τετοια.....γεια σας

υγ:δεν μιλαω για περιπτωσεις πεσιματος 3-4 "ανδρων" των ματ ταυτοχρονα σε συνταξιουχους-φοιτητριες μεμονωμενα παντα δλδ 4 προς 1...αν πουμε κ γι'αυτα παει....τους βγηκε το ονομα κυριολεκτικως
    εσενα θα στη πεσουμε ενας ενας για να στρωσεις....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Το εξηγεις λιγο αυτο;
    Τι να σου εξηγησει δλδ?Ειναι γνωστο οτι αν σου σβυσει η μηχανη εχεις πεσει.Επισης αν κατουρησεις σε μονοδρομο τα τσισακια γυρνανε πισω.Απλα μαθηματικα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το εννοει αυτο που λεει η κανει πλακα?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αόρατο Μέλος Το avatar του/της dark1n
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

1. Του έσβυσε η μηχανή και σταμάτησε. Πως σε μια καταδίωξη μπορεί να σου σβύσει η μηχανή και να μην πέσεις... σκεφτείτε ώς αναβάτες εδώ.. 99% έχεις τούμπα!

αν είσαι 'ανάπηρο'..ναι έχεις τούμπα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Τι να σου εξηγησει δλδ?Ειναι γνωστο οτι αν σου σβυσει η μηχανη εχεις πεσει.Επισης αν κατουρησεις σε μονοδρομο τα τσισακια γυρνανε πισω.Απλα μαθηματικα.
    Αν σβησει η μηχανη ειναι σαν να βαζεις νεκρα.Δεν πεφτεις.Αλλο να κολησει το μοτερ.
    Λιγο ηρεμια με τις γενικοποιησεις παλι.Αμεσως εγινε κατι και οι μισοι αρχισαν να κραζουν τους μπατσους.Ο αλλος εβαλε μεσα και τα περιστατικα με τον ζαρντινιερα και τον Γρηγοροπουλου.Λογικη πανω απο ολα ειπαμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Αν σβησει η μηχανη ειναι σαν να βαζεις νεκρα.Δεν πεφτεις...
    αν είσαι εν κινήσει ταχύτητα δεν θα έχεις στο κιβώτιο...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

αλλαξομηχανακιας....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    γι'αυτο τα κραζω τα τσογλανια!!
    γιατι ο αλεξης δεν κρατουσε οπλο...
    γιατι ο κυπριος ειχε συλληφθει πριν φαει το ξυλο..
    γιατι ολοι αυτοι που τις τρωνε απο 5-6 ματαδες εχουν συλληφθει..
    και πολλα,παρα πολλα αλλα.
    ενω οταν θα πανε στα ζωνιανα,στο ζεφυρι,στα εξαρχια κτλ
    κανουν μοκο οι παλιαδερφες!!
    και ξαναλεω δεν ειμαι υπερ ουτε των γυφτων,ουτε των κρητικων,ουτε
    κανενος παρανομου!!
    αλλα ρε πουσταραδες μπατσοι οταν πιανετε καποιον του χεριου σας ειστε
    αντρακια και οταν τα λουρια σφιξουν ειστε οι καλοι μεροκαματιαρηδες
    που παιζετε την ζωη σας κορωνα γραμματα!!

εσυ για να βγαζεις τοσο μισος μαλλον σου την ''περιποιηται'' την δικια σου μπατσος η αλλιως πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλικι απο δαυτους....μεθαυριο που θα ειμαι Βολο θα ρωτησω και σας πω,αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....
    ειμαι απο χωριο......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [BΤου έσβυσε η μηχανή και σταμάτησε. Πως σε μια καταδίωξη μπορεί να σου σβύσει η μηχανή και να μην πέσεις... σκεφτείτε ώς αναβάτες εδώ.. 99% έχεις τούμπα!

[/B]

Θα προσεχω να μη μου σβησει η μηχανη κ φαω τουμπα... Ειναι κ πολλες οι πιθανοτητες ρε γαμωτ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
    αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....
    Σαβουρωθηκε κ αντι να καλεσουν ασθενοφορο ειπαν να τον "περιποιηθουν" οι ιδιοι στο τμημα.

Στην αναφορα τους οι μπατσοι τι γραψανε εκεινη τη μερα ειναι το θεμα.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε ρε παιδια;
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 16:10
  2. Τί έγινε ρε παιδιά;;;
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 14:46
  3. Τα Ζώδια και τι λένε μετά από το sex!!!!!!!
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 22:01
  4. Τί λένε τα ζώδια...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 19:23
  5. Τι εγινε ρε παιδια;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 07:37

Κανόνες δημοσιεύσεων