Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: Πάει το μωρό μού....

Re: αποψη

Περαστικα φιλε μου....ολα θα γινουν και ολα θα φτιαξουν αλλα....

Mε μηχανη ΟΠΛΟ χωρις ΚΡΑΝΟΣ και χωρις ΑΣΦΑΛΕΙΑ????Και γυριζες απο τη δουλεια και σε λεωφορο?

ΜΑΝ με συγχωρεις αλλα εισαι Δ.Κ.
    Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..

Re: αποψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
    προφανως φιλε μου πονταρεις εδω και 6-7 μηνες απο οτι εχω καταλαβει.

και προφανως σε πηγε καλα μεχρι τωρα αυτος ο "τζογος".
    ελπιζω να ηταν το τελευταιο πονταρισμα αυτο.
    αν και μου επιτρεπεις να αμφιβαλλω.
    και επειδη διαβασα διαφορα για δικαστηρια και αλλα τετοια , αν και σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις , καλα θα κανεις να μαζευεις απο τωρα λεφτα οχι μονο για τη μηχανη σου , αλλα και για τα δικαστηρια και για τον αλλο τυπο.
    Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι θα χρειαστουν λεφτα για την μηχανη μου και για τον αλλον.... πολλα λογια μην λες μεγαλη μπουκια φαε μεγαλε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    ρε οτι ναναι λεμε http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106955
    Πω....Τωρα το ειδα..

+10000
    Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zx400
    Πω....Τωρα το ειδα..

+10000
    τι ρε παλικαρι τι ??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Τι τί ρε παλικάρι;
    Έλεγες όταν πήρες τη μηχανή (R1 έτσι; όχι αστεία!)

"κοίτα ναι δίπλωμα δεν έχω... αλλά το δίπλωμα υπολογίζω να το βγάλω μετά τον Οκτώβριο"
    "τώρα άμα δεν γίνεται πακέτο δεν βγάζω ακόμα ασφάλεια"

Με συγχωρείς ρε φίλε και με όλο το σεβασμό, αλλά ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να παίρνεις ΤΕΤΟΙΑ μηχανή, να σκας 5000 να τη πάρεις και να μή δίνεις ακόμα 500Ε για ένα κράνος, μια ασφάλεια, ενα μπουφανάκι και ένα ζευγάρι γάντια...
    Όπως επίσης ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να μή τα φοράς αυτά όταν τη καβαλάς!
    Γράφεις μετά το τρακάρισμα

"ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ"
    "ασφάλεια δεν είχα την έβγαλα την επόμενη ακριβώς"

μας ζητάς τη γνώμη μας, σού λέμε ότι ήσουν απίστευτα ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ, σου λέμε οτι σκεφτόσουν μαλακισμένα τόσο καιρό, αλλά δε σε βλέπω να το καταλαβαίνεις ή να βάζεις μυαλό!
    Και λές οτι λέμε και "κλασσικά πράγματα των φόρουμ" και οτι θα σε βγάλουμε και φταίχτη απο πάνω!
    Δηλαδή πόσες φορές ακόμα να το πούμε οτι ΠΡΩΤΑ κοιτάμε να έχουμε ΚΡΑΝΟΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, και μετά το μηχανάκι; Πόσο πιο "κλασσικοί" να γίνουμε;;
    Πάλι καλά να λές που 1ον, δέν έπαθες τι-πο-τα, και 2ον, το μηχανάκι σου επέζησε. Ξαναλέω, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ!
    Ελπίζω απο δώ και πέρα να δείς το πράγμα αλλιώς, και να συνειδητοποιήσεις οτι όσο "Ρόσσι" και αν είσαι, ότι τούμπανο και να καβαλάς, μάντης Κάλχας ΔΕΝ είσαι ώστε να μπορείς να προβλέψεις τη μαλακία των άλλων...

Υ.Γ. Πρίν πείς οτι εγώ δε ξέρω/δε μου έχει τύχει, κοίτα τα δικά μου εδώ, και έχε υπ'όψιν οτι μετά απο 1 χρόνο, το χέρι μου δεν έχει συνέλθει τελείως, δέν έχω πλέον μηχανή, και δε με βλέπω να αποζημιώνομαι ποτέ....

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

τα σιδερα φτιαχνονται...τυχερος μεσα στην ατυχια σου που μπορεις και γραφεις. το παθημα εγινε μαθημα , ουτε 5 μετρα χωρις κρανος απο εδω και περα ετσι? παντα ορθιος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Το "παντα ορθιος" που λετε εμπεριεχει σεξουαλικο υπονοουμενο?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν έχουμε και λέμε σύμφωνα με τον νόμο...

1. Ο φταίχτης όπως είπε και ο Busa, πληρώνει ανεξάρτητα αν έχεις ασφάλεια ή οχι. Είναι δικαστήριο που γίνεται (εφόσον υπήρξε και τραυματισμός) μόνο όμως όταν έχεις καλέσει τροχαία και αναφέρεται στο χαρτί συμβάντος (κακώς... ΚΑΚΙΣΤΑ... δεν την κάλεσες)

2. Όχημα δίχως ασφάλεια ισούται με 350 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδας - άδειας κυκλοφορίας για 15 μέρες αν θυμάμαι καλά , συν 5 ποντάκια στο δίπλωμα. Επειδή τώρα το ατύχημα έγινε ενώ ήσουν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ, αν ο άλλος οδηγός κάνει αρνητική, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον τρέξεις στα δικαστήρια για το ατύχημα. Ταυτόχρονα βέβαια θα γίνει δικαστήριο και σε εσένα καθώς δεν είχες ασφάλεια.

3. Σε περίπτωση τώρα που δεν είχες και δίπλωμα , (αν και απο όσο είδα , είπες οτι έχεις... προσοχή όμως.. οχι έχεις περάσει.,.. αλλά το έχεις στο χέρι σου) όπως δεν είχε και ο άλλος νεαρός όπως είπες (το προσωρινό τι είναι;... απο όσο ξέρω το Υπουργείο δεν δίνει πλέον προσωρινά!!).. Θα ήταν το πάρτυ της ΕΛ.ΑΣ εκεί πέρα.

Για να συνοψίσω λοιπόν..

α. το όχημα Ι.Χ. ο οδηγός ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑ και καλεί τον πατέρα του να κάνει δήλωση αντι αυτού για να καλύψει η ασφάλεια το τρακάρισμα. Δεύτερον παρανομεί περνώντας κόκκινο σημματοδότη που πλέον τιμωρείται ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ (700 ευρώ, πινακίδα, άδεια, πόντοι στο σύστημα).

β. εσύ δεν έχεις ασφάλεια, κράνος/εξοπλισμό.Το τελευταίο είναι δικό σου θέμα στην ουσία και ελπίζω να κατανοήσες πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις στατιστική στην λίστα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ατυχημάτων... ή ακόμα χειρότερα ΑΝΑΠΗΡΟΣ για μια ζωή.

Έρχεται λοιπόν ας πούμε η ΕΛ.ΑΣ και σου αναφέρω επί γράμμα τι θα έκανε το πλήρωμα της ΤΟΤΑ εκεί. Αφαίρεση άδειων κυκλοφορία, πινακίδων και απο τα δύο οχήματα. Πρόστιμο σε σένα για κράνος/ασφάλεια (700αρικο).

Στον νεαρό του παίρνει το "προσωρινό" ( ;;;;; ) δίπλωμα του χώνει 700αρα για το κόκκινο καθώς και κλήση για ανασφάλιστο όχημα (η ασφάλεια θέλει πρόσθετο επισφάλιστρο για νέους οδηγούς επί οχημάτων... μπορεί ενας ασφαλιστής απο τα παιδιά εδώ να μας διαφωτίσει επ αυτού).

Επειδή λοιπόν και οι δύο είσαστε για τα πανυγήρια, κοιτάχτε να τα βρείτε μεταξύ σας, για να μην τρέχετε. Και ελπίζω απο εδώ και πέρα να έχεις το μυαλό για να κάνεις οτι πρέπει , ειδικά οδηγώντας μια μηχανή που ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Δυστυχώς δεν έβαλες μυαλό ..., "καθαρή" την έβγαλες. Μυαλό θα έβαζες αν ο άλλος είχε φωνάξει
    αστυνομία και σε τρέχαν, ή είχες χτυπήσει πεζό χωρίς ασφάλεια/δίπλωμα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
    ... και όλα αυτά γιατί ο τύπος ήταν από άλλη περιοχή ήρθε να πάρει την γκόμενα
    από το χαιδαρι 19 χρόνον ακόμα με το προσωρινό δίπλωμα ήταν και ο τρόπος του
    γενικά ένα πεδακι ήταν ...
    Μ'αρέσει που το "αναλύεις" κιόλας. Αυτός τουλάχιστον είχε δίπλωμα, έστω και προσωρινό (υπάρχει?).
    Φίλε ασφάλεια δεν είχα την έβγαλα την επόμενη ακριβώς ...
    Αυτά είναι τα καλά της χώρας μας ... , μπορείς να "ελιχθείς" βρε αδελφέ, έχεις το "πάνω χέρι".

Γιατί είμαι σίγουρος ..., οτι αν γινόταν το αντίθετο, θα τον είχες σκίσει?.

Άντε καλά μυαλά ...
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τι να πεις....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τι να πεις....
    ...και να καταλαβει ο αλλος...
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

τελικα,το γκομενακι αξιζε?
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    Το απόσταγμα...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Ποιο γκομενακι ???

Re: Πάει το μωρό μού....

και όλα αυτά γιατί ο τύπος ήταν από άλλη περιοχή ήρθε να πάρει την γκόμενα από το χαιδαρι
    προσωρινη απωλεια μνημης...παντα κρανος boy...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παει το ποδαρακι μου παειειειειειιε
    από danaos75 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 11:16
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2007, 23:36
  3. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  4. Το μωρό μου ήρθε!