Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: Ρε τι το 'θελα το Track Day

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι......

η καταληξη ειναι μια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Στην θεση σου φιλε θα επαιρνα ενα χορνετ για την μπιστα κ ενα χαγια για τις βολτες μεσα στην πολη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Στην θεση σου φιλε θα επαιρνα ενα χορνετ για την μπιστα κ ενα χαγια για τις βολτες μεσα στην πολη
    Ποιο είναι το αστείο έδω;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ποιο είναι το αστείο έδω;
    Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.
    Τι να πεις....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ωπα παιδες με ανησυχησατε τωρα δλδ με το ταπεινο χορνετακι μου ειμαι καταδικασμενος να μην χαρω την πιστα σε σημειο να ξενερωσω με το μοτορι μου? :S
    Triumph Tiger 800!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
    Ωπα παιδες με ανησυχησατε τωρα δλδ με το ταπεινο χορνετακι μου ειμαι καταδικασμενος να μην χαρω την πιστα σε σημειο να ξενερωσω με το μοτορι μου? :S
    Ουτε κανα διανοια.
    Καταρχας αγνοησε τους αποπανω που το παιζουν οτι πινουν την αγωνιστικη βενζινα με το μπουρι της σομπας.
    Το μηχανακι σου ειναι μια χαρα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστα και αμα φοραει καλα λαστιχακια, λαδακια και κανα ελατηριο της προκοπης στο μπροστινο,ακομα καλυτερα.
    Αν και πισω φοραει κανα αμορτισερ της προκοπης ακομα ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ.

Για να φτασεις σε σημειο να συνειδητοποιησεις οτι το μηχανακι σου δεν φτουραει πια για πιστα παει να πει οτι εχεις περασει απο καποιο καλιφορνια (για αρχη τα πρωτα 2 λεβελ) και εχεις κανει και ΠΟΛΛΑ τρακντει στα οποια εχεις δουλεψει αυτα που εχεις διδαχτει τα εχεις αφομοιωσει και θες να πας παραπερα με ενα μηχανακι φτιαγμενο για πιστα.

Αλλα μεχρι τοτε εχεις ακομα ΠΟΛΥ καιρο μπροστα σου ΠΟΛΛΑ τρακντεις, ΠΟΛΛΑ ζευγαρια λαστιχα,και ΟΛΟ τον καιρο να φχαριστηθεις το χορνετακι σου στα Μεγαρα και ναι ακομα και στις Σερρες.

Δες στο willow park βιντεακια με τι μηχανακια μπαινουν οι Αμερικανοι που δεν ειναι βεβαια τοοοσο γρηγοροι σαν τον σναιπερ και μετα ελα και πες μου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τα V τα ξεχνάς.
    Πληζ ελαμπορειτ.
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ουτε κανα διανοια.
    Καταρχας αγνοησε τους αποπανω που το παιζουν οτι πινουν την αγωνιστικη βενζινα με το μπουρι της σομπας.
    Το μηχανακι σου ειναι μια χαρα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστα και αμα φοραει καλα λαστιχακια, λαδακια και κανα ελατηριο της προκοπης στο μπροστινο,ακομα καλυτερα.
    Αν και πισω φοραει κανα αμορτισερ της προκοπης ακομα ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ.

Για να φτασεις σε σημειο να συνειδητοποιησεις οτι το μηχανακι σου δεν φτουραει πια για πιστα παει να πει οτι εχεις περασει απο καποιο καλιφορνια (για αρχη τα πρωτα 2 λεβελ) και εχεις κανει και ΠΟΛΛΑ τρακντει στα οποια εχεις δουλεψει αυτα που εχεις διδαχτει τα εχεις αφομοιωσει και θες να πας παραπερα με ενα μηχανακι φτιαγμενο για πιστα.

Αλλα μεχρι τοτε εχεις ακομα ΠΟΛΥ καιρο μπροστα σου ΠΟΛΛΑ τρακντεις, ΠΟΛΛΑ ζευγαρια λαστιχα,και ΟΛΟ τον καιρο να φχαριστηθεις το χορνετακι σου στα Μεγαρα και ναι ακομα και στις Σερρες.

Δες στο willow park βιντεακια με τι μηχανακια μπαινουν οι Αμερικανοι που δεν ειναι βεβαια τοοοσο γρηγοροι σαν τον σναιπερ και μετα ελα και πες μου.
    ενταξει ησυχασα τωρα γιατι ειμαι και κουλαδι και ως τωρα νιωθω το χορνετακι οκ για τις απαιτησεις μου btw μολις το πηγα γκαραζ και λεω δε δοκιμαζω αλλη μια μπας και το σηκωσω να δω αν θα τα καταφερω....ε ναι τα καταφερα για 0.01 δευτερα εστω και για τοσο λιγο χαρηκα
    Triumph Tiger 800!

Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
    ενταξει ησυχασα τωρα γιατι ειμαι και κουλαδι και ως τωρα νιωθω το χορνετακι οκ για τις απαιτησεις μου btw μολις το πηγα γκαραζ και λεω δε δοκιμαζω αλλη μια μπας και το σηκωσω να δω αν θα τα καταφερω....ε ναι τα καταφερα για 0.01 δευτερα εστω και για τοσο λιγο χαρηκα
    Τι εννοεις να το σηκωσεις;
    -..Not Yet!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    μήπως εννοεί σούζα;

ναι σουζα εννοω, ασχετο με τα προηγουμενα αλλα ειναι η πρωτη φορα που τα καταφερνω κλπ
    Triumph Tiger 800!

Tα 1000άρια είναι κόλαση...αλλά δεν είναι για κάθε μέρα και σε βάθος χρόνου είναι πάρα πολύ ενεργοβόρα πέρα από επικίνδυνα (δεν είναι για πολλά-πολλά δηλαδή), αλλά είναι κόλαση.

Θέλει να μην έχεις αυταπάτες. Γρήγορος με ένα 1000, τελικά, είσαι μόνον στην πίστα, αν τολμάς. Και λέω τελικά διότι κατέληξα πως στο δρόμο αρκεί μια σκατούλα από μια κατσίκα να σε κάνει ένα μάτσο σάρκες ολόγυρα στη φύση...και πάνω σ'αυτό όποιος πιστεύει το αντίθετο...τρέφει αυταπάτες...ανεξαρτήτως κυβικών, οπότε και δεν μπαίνω στον κόπο να χαραμιστώ έτσι...κρίμα είναι, πέρα από ξεφτύλα.

Προσωπικά για την Ελλάδα και σε πραγματικές συνθήκες ένα 600-848 κι όλα τα ενδιάμεσά τους τα θεωρώ πιο ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημά σου. Τα 1000άρια, είναι θηρία μεν, είναι υπερβολή δε. Είναι κόλαση να καείς, είναι το 5% της ματαιοδοξίας.

Εγώ φυσικά 1000άρι θα αγόραζα, αλλά εγώ έχω και κάποια κιλά παραπάνω να κουβαλήσω...οι δίαιτες δεν είχαν αποτέλεσμα οπότε, καταλαβαίνεις για μένα είναι μονόδρομος. Τα άλλα απλώς δεν τραβάνε...τι άλλο να κάνω. :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Εγώ φυσικά 1000άρι θα αγόραζα, αλλά εγώ έχω και κάποια κιλά παραπάνω να κουβαλήσω...οι δίαιτες δεν είχαν αποτέλεσμα οπότε, καταλαβαίνεις για μένα είναι μονόδρομος. Τα άλλα απλώς δεν τραβάνε...τι άλλο να κάνω. :rotflmao:
    μαρεσει η δικαιολογια σου :rotflmao: οταν επεσα με το Ζ καποτε μου ειπε ο πατερας μου οτι αν ειχα μια ποιο χαμηλη και ποιο ελαφρια μηχανη δεν θα επεφτα!....η απαντηση ηρθε κοφτα <<Εχεις δικιο πατερα....για αυτο θα παρω ενα gsxr-1000 η ενα 10ρι>>...και μου αποκρινετε <<εγω φταιω που σου μιλαω>> :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Rein έχεις πμ
    Travel, Grow, Share

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2011, 18:46
  2. Video-Photo το moto.gr- track days
    από AKIS BUSA στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2011, 23:26
  3. Ποιο είναι το επόμενο Track Day