έλα ρε... αφού του χρόνου που θα πας στα Χαϊλαντς (φιλιά στον φίλο Μπρεϊβχαρτ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
θα στην δανείσω!
@ΕRRIKA: ναι... την παρασκευή, την είχα φασκιωμένη στην μπαγαζιέρα.
έλα ρε... αφού του χρόνου που θα πας στα Χαϊλαντς (φιλιά στον φίλο Μπρεϊβχαρτ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
θα στην δανείσω!
@ΕRRIKA: ναι... την παρασκευή, την είχα φασκιωμένη στην μπαγαζιέρα.
λοιπόν με άφρικα τουτέστιν ταχύτητες on off γιατί με 600-1000 SS είναι όντως χαβαλές η εκδρομούλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
εχει κανει κάποιος τη διαδρομή ή μέρος της να μας πει δυο λόγια;
αθήνα μέχρι τρίπολη θες max 1:10 άντε 1:15
τρίπολη-γύθειο επαρχιακός με συμπαθητική χάραξη και πρόσφυση πάνω από 1 ώρα δεν θες
γύθειο-ταίναρο είναι συμπαθητικό το κομάτι, στενό, εν γένει καλή άσφαλτος σε πρόσφυση αλλά με αρκετά σημεία με λακούβες ζαρώματα και τα σχετικά.. αλλά άφρικα έχεις.. :P πάντως επειδή είναι ο κύριος δρόμος προς τη μάνη.. είναι αρκετά συμπαθητικός.. μην περιμένεις να βρεις δηλαδή το τρελά σφιχτό στροφιλίκι..
πιστεύω δεν θες πάνω από 3 τέταρτα χωρίς να πας τάγμα θανάτου...
βέβαια απ' την άλλη μεριά (ανατολική μάνη) η διαδρομή είναι λίγο χειρότερος ο δρόμος αλλά πολύ πολύ ομορφότερος (λιγότερη κίνηση => πιο παρθένο το μέρος)
μαζί με στάσεις για τσιγάρο και βενζίνες κλπ. 3μίσι ώρες δρόμος max μέχρι το ταίναρο..
θα το ψήνα και γω αλλά πολλά χλμ. εθνική για on off αν δεν έχεις κάποιο SS να κάνεις και το κομμάτι μέχρι το γύθειο να έχει ενδιαφέρον για μένα δεν πολυαξίζει...
Fuck the universe.
χρόνου θέλοντος και μπαγιόκου επιτρέποντος είμαι μέσα αλλά το οριστικό εκείνες τις μέρες![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Διήμερη εγινε η εκδρομη;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
βρε μην σου πω και τριήμερη! αφού σκέφτομαι να ζητήσω και άδεια![]()
Ενα τριημερο Μονεμβασια το εψηνα και εγω ασχημα αλλα που χρηματα για τετοιες πολυτελειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
βρε μην σου πω και τριήμερη! αφού σκέφτομαι να ζητήσω και άδεια![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ενα τριημερο Μονεμβασια το εψηνα και εγω ασχημα αλλα που χρηματα για τετοιες πολυτελειες![]()
![]()
![]()
όχι φίλε μου κάνουν πλάκα επειδή είμαι πολύ αργός εκεί πάει το διήμερο και τριήμερο![]()
Μωρε αυτοι κανουν πλακα αλλα εγω δεν κανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
όχι φίλε μου κάνουν πλάκα επειδή είμαι πολύ αργός εκεί πάει το διήμερο και τριήμερο![]()
![]()
Μακαρι τουλαχιστον να μπορεσω εστω και μονοημερη...![]()
Φωτη δες και αυτο:ΧΑΡΤΗΣ
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Aπό Λεωνίδιο;;;;:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κάτσε να μπεί μέσα ο Sotirios να μας πει.Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
παλευω να ανεβάσω ενα χάρτη αλλα δεν το καταφερα...
τεσπα...
το κομμάτι γεράκι σκάλα δεν το έχω κάνει ποτέ...
μετά το γύθειο πας καρυούπολη,από εκεί είναι καλύτερα να στριψετε αριστερά προς σκουτάρι, μετά Κότρωνα, φλομοχώρι κοκκάλα πορτοκάγιο μαρμάρι, βάθεια γερολιμένας αρεόπολη...
το δρομολόγιο το έβαλες Α to B και λέει 393 χλμ...
με επιτροφή είναι σχεδόν 800 πολύ στριφτερά...
Για μονοήμερη θα έλεγα ξεχάστε το (εκτός αν γουστάρετε στροφιλίκι χωρίς φώς και καθόλου στάσεις για καφέ και φαί) για 2ήμερη πολύ καλή χωρίς να κουραστείτε στην οδήγηση
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
αν μαζευτείτε μέχρι 3 σας προσφέρω ΔΝ 1 διπλό κρεβάτι (κάποιοι θα κάνουν αγγαλίστες) και 1 στρώμα για το δάπεδο.... θα πρέπει να φέρετε sleeping bags
στη Σπάρτη τα παραπάνω
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Σωτο, προσωπικά δεν το συζητάω για διήμερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
αν μαζευτείτε μέχρι 3 σας προσφέρω ΔΝ 1 διπλό κρεβάτι (κάποιοι θα κάνουν αγγαλίστες) και 1 στρώμα για το δάπεδο.... θα πρέπει να φέρετε sleeping bags
στη Σπάρτη τα παραπάνω
Θα κάνουμε την "εύκολη" διαδρομή.