τι θα μου δωσεις το τρανσαλπ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μπα, με ποδήλατο τον βλέπω να πηγαινοέρχεται...![]()
τι θα μου δωσεις το τρανσαλπ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μπα, με ποδήλατο τον βλέπω να πηγαινοέρχεται...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιατί downhill θες να κάνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι θα μου δωσεις το τρανσαλπ ???![]()
Όχι, ίσως θέλει donutsΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Γιατί downhill θες να κάνεις;
http://www.youtube.com/watch?v=ltZw32RF9PM&NR=1
![]()
![]()
Γληγόρης ο γλήγορος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρειν κλάιν, αγαπητέ.
:rotflmao:![]()
Δεν έχω ακόμα τόση οικειότητα με τον κ. ReinmAster![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Κατέβα εσύ Αθήνα και θα οργανώσουμε βραδιά στο Σφακιανάκη να γελάσουμε όλοι μαζί...
οκ δεκτον.. αν και δεν ειμαι του λαικου.. αλλα παμε με ταξι.. δεν οδηγω οταν πινω.. κι εγω εκει δεν παω αν δεν πιω...
ρε παλικαρε θα απαντουσα νωριτερα αλλα ειδα το θεμα που λεει προς ρειν και δε πηγε το μυαλο μου οτι ηθελες απαντηση απο εμενα!!!
αν και αρχων ζητω ταπεινα σωγγνωμη (μεγαλοψυχος γαρ)
υ.γ.μαλακες αυτος ειναι ψυχασθενης!!!
θεε τρουπερ.... προσκυνω σε... αχαχχαχαχαχαχαχχαα (κι εγω ρε ειπα θα στο σφυριξουν οι αλλοι δεν επαιζε να χασεις τετοιο γεγονος..
τυχαιο που αν γραψεις γκειλικια στο γκουκλ σου βγαζει ολα τα μοτοσυκλετιστικα φορουμ ?
αληθεια λεει. το δοκιμασα.
REINMASTER
σεβαστο αυτο που ειπες. δεν ηθελα να με πεις μυστικα.. απλα αν εφταιγε η αυταναφλεξη η οχι κι αν αξιζει να βαλουμε τιτανια η οχι.. τεσπα.. το μαγαζι που ειναι? σαλονικη? ανα οχι... ευχαριστω
![]()
![]()
Respect! κυριε καθαρόαριστούργιμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εν αντιθεσει με σενα εγω δεν πιστευω οτι η γνωση πρεπει να μοιραζεται ,ειδικα οσον αφορα τις βελτιωσεις...ενα ακομη παραπανω οταν μιλαμε για κοντραδικα μηχανακια...
πιο συγκεκριμενα...εχω βαρεθει να βλεπω μπροστα μου την δουλεια μου...και μαλιστα,πολλες φορες, να μου την τριβουν και στην μουρη...
θα σου εγραφα συγκεκριμενες ιστοριες αλλα δεν θελω να θιξω συγκεκριμενους πολυ γνωστους της αγορας,μια και η ιστορια κραταει χρονια και θα συνεχισει να κραταει...
το σημαντικοτερο ομως ειναι το εξης...
οταν βελτιωνω μηχανακια πληρωνομαι και μαλιστα αδροτατα...πολυ περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον της ελληνικης αγορας...
καταλαβαινεις λοιπον οτι θα ειναι το λιγοτερο αδικο γι αυτους που μου σκανε οσα ζηταω χωρις το παραμικρο σχολιο, η δημοσιοποιηση λεπτομερειων που τους κοστισαν ενα σκασμο λεφτα και κατ επεκτασιν η τσαμπα εκμεταλευση τους απο καποιον αλλο μηχανικο η πελατη...
στα βασικα δεν εχω κανενα προβλημα να βοηθησω τον οποιονδηποτε,ειτε δημοσια ειτε κατ ιδια και αυτο ειναι κατι που εχω αποδειξει πληστακις...οπως αλλωστε κανουν και τα υπολοιπα μελη του φορουμ με μηχανολογικες γνωσεις...
:![]()
@motomaniac:
Mπορεί να μη λύθηκαν οι απορίες σου και μπορεί να μην πάμε στο Σφακιανάκη γιατί πολλοί από μας δεν είμαστε του λαϊκού, όμως είσαι ωραίος και αυθεντικός και δεν παρεξηγιέσαι με την π@π@ριά που θα γράψει ο καθένας από μας.... Οπότε, από εμένα τουλάχιστον.. :a19:
![]()
Dura lex, sed lex.
μα σου απαντησα ρε καρνταση και στα δυο...καμια σχεση με αναφλεξη η καυσιμο...απλως απο την συνεχη λειτουργια στους κοφτες αδρανησαν οι βαλβιδες κι εγινε το κακο...οχι τιτανιο στα retainers για κανεναν λογο...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
σεβαστο αυτο που ειπες. δεν ηθελα να με πεις μυστικα.. απλα αν εφταιγε η αυταναφλεξη η οχι κι αν αξιζει να βαλουμε τιτανια η οχι.. τεσπα.. το μαγαζι που ειναι? σαλονικη? ανα οχι... ευχαριστω
![]()
![]()
το μαγαζι ειναι αθηνα...
οταν ξανανεβω θεσσαλονικη θα κερασεις μπουγατσα με τυρι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
@ ERRIKA
Γυναίκα που καβαλάει μοτο και γλήγορη μάλιστα, δεν είναι του λαϊκού, έχει χιούμορ και κάνει παρέα με αλήτες μηχανάκηδες είναι σταθερή αξία.
Πολλά![]()
λέμε.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΧρυσαααααααααααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
@ ERRIKA
Γυναίκα που καβαλάει μοτο και γλήγορη μάλιστα, δεν είναι του λαϊκού, έχει χιούμορ και κάνει παρέα με αλήτες μηχανάκηδες είναι σταθερή αξία.
Πολλά![]()
λέμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
γλήγορη μάλιστα,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όλα γληγορα τα βαπτίζουμε τη σήμερον...
Βρε γελοίε κι εσύ κι ο από πάνω, γλήγορη είναι η ERRIKA όχι το μηχανάκι της...... κάποιους εδώ μέσα τους κέρασε τσαγάκι πρωινό. Δεν θα ξεχάσω τον τύπο που βγήκε και το έγραψε, είχε χάσει τα λόγια του..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όλα γληγορα τα βαπτίζουμε τη σήμερον...
@ camen
ποια Χρύσα φωνάζεις βρε μούργο??? Τι δλδ επειδή είμαι με τη Χρύσα να μην πω έναν καλό λόγο γι' άλλη γυναίκα. Θωμά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, εγώ δεν τρώω τσόκαρο σαν μερικούς μερικούς, ούτε όταν πάω εκδρομή με τα φιλαράκια μου ας πούμε στον Τυμφρηστό, πρέπει να τσακιστώ να γυρίσω πίσω, να τηρήσω πιστά το χρονοδιάγραμμα που η αγάπη μου μου επέβαλε (ακούει ο ΝΙΟ???).
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
α σορυ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βρε γελοίε κι εσύ κι ο από πάνω, γλήγορη είναι η ERRIKA όχι το μηχανάκι της...... κάποιους εδώ μέσα τους κέρασε τσαγάκι πρωινό. Δεν θα ξεχάσω τον τύπο που βγήκε και το έγραψε, είχε χάσει τα λόγια του..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βλέπεις δεν ασχολούμαι με κόντρες ποδηλάτων...![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ούτε όταν πάω εκδρομή με τα φιλαράκια μου ας πούμε στον Τυμφρηστό, πρέπει να τσακιστώ να γυρίσω πίσω, να τηρήσω πιστά το χρονοδιάγραμμα που η αγάπη μου μου επέβαλε (ακούει ο ΝΙΟ???).
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
@ Vaska
Άπειρεςκαι φιλιά στη γυναίκα σου που είναι εξεχόντως συμπαθής....
![]()
Dura lex, sed lex.