Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: Ας κρατήσει τ' όνειρο όσο γίνεται

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ο οποίος είχε την καλή διάθεση να μού φέρει τη λαμπάδα μου,όπερ και ονομάστηκε νονός και έκτοτε τού φιλώ το χέρι,όποτε τον συναντώ.

Η λαμπάδα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsxr.jpg 
Προβολές:	497 
Μέγεθος:	93,3 KB 
ID:	219018
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νταξ,δεν βρήκε τίποτε σε μπούσα(ή τού έπεσε πολύ ακριβή τού τσίπη)και βολεύτηκε μ' ένα ταπεινό 1000άρι SS. SS και κόκκινο.Κάτι όνειρο είχε δει ο μπαγάσας ο νονός
    Τα πρόβατα στη μπλούζα του δεν τα μέτραγε σωστά φαίνεται

τέλος πάντων...πρίν ένάμιση χρόνο ο Άκης μού πήρε ένα δώρο στη γιορτη μου-μπορεί και γενέθλια δεν θυμάμαι,έχω κι εκείνη την γκοργκοντσόλα στο κεφάλι:wacko:

Ο οποίος Άκης αποδείχτηκε ενορατικός και καλά θα κάνει να βάλει στο συνεργείο μια ταμπέλα "Χειρομαντεία-Ταρώ-Διάβασμα ντελβέ"..γιαπωνέζικα έχει άλλωστε:rotflmao:
    Και για τού λόγου το αληθές-όσο κι αν το δικό μου δεν μοιάζει με ντεσμοσέντιτσι
    Το δώρο του(α ρε γκαντέμη δε θα σε πετύχω; )

παρακαλώ δεν θέλω σχόλια για το μπακγκράουντ τής φωτο,μη χεστούμε

Γκοντφάδερ,μόλις αρχίσουν τα καλά τα κρύα,θα σού έρθω να την κάνεις βόλτα ρε κιαρατά!:a07:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	09122010009.jpg 
Προβολές:	492 
Μέγεθος:	86,4 KB 
ID:	219019
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Βαγγέλη ηξερα για το μηχανάκι, μου το είχε πει κι ο Δημητρης οταν το είχες για service, αλλά δεν είχα δεί το πόστ.

Καλά χιλιόμετρα με την Ιταλίδα κούκλα σου!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Με το καλό ρε Βάγγυ...

Δεν ξέρω αν έκανες καλλίτερα που πήρες το ιταλικό αντί του χοντακίου αλλά -εν τέλη- αυτό που μετράει είναι το χαμόγελο...

Και εσύ το βρήκες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Δεν ξέρω αν έκανες καλλίτερα που πήρες το ιταλικό αντί του χοντακίου αλλά -εν τέλη- αυτό που μετράει είναι το χαμόγελο...
    Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο άνοιξα αυτό το θρεντ.Θα πούμε πολλά και σώψυχα.
    moto perpetuo

hasta luego.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τομ & Τζέρυ ρε μλκ;;;;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τομ & Τζέρυ ρε μλκ;;;;
    αδυναμίες
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τομ & Τζέρυ ρε μλκ;;;;
    δηλαδη στην μπροστινη ροδα...αυτο το κατι απο ''Λαιδη και Αλητης'' σε αρεσει???:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έτσι που λες...κάθε Σαββατοκύριακο στα όπλα και 200 χιλιόμετρα πήγαιν' έλα στο Κιάτο.Ωραίο πράμμα.Εκπαίδευση σε γνωστή διαδρομή να ξαναθυμηθώ την οδήγηση,
    να μάθω τη μηχανή να με μάθει κι αυτή και μέχρι τώρα όλα καλά.Το μηχανάκι ήθελε-και θέλει ακόμα-τα μαζεματάκια του,κουσούρια απ' την ακινησία τόσα χρόνια.

Είχαμε ξεχάσει τα υγρά τού συμπλέκτη,ας πούμε,αλλά φρόντισε να μ' αφήσει όταν έβγαινα απ' το φέρι για να πάω σπίτι μου.
    "Την κουφάλα,λέω,δε με άφησε σε καμμιά ερημιά ή σε καμμιά περίεργη στροφή,να κάνω κανα κατέβασμα με καρφωτή και να καρφωθώ πουθενά...με πήγε σπίτι,μ' αγάπησε"
    Άντε να σού αλλάξω καθρέφτες και φλας,που είναι χάλια,να σού βάψω και το ρεζερβουάρ που έχει κάτι μικρούς τσαμπουκάδες να σ' ευχαριστήσω,να σε κάνω πάλι λουλουδικό πρώτης"
    Βρήκα και μια ωραία φόρμα(όποιος δεν βάλει ολόσωμη χάνει)ο καιρός μια χαρά,αν εξαιρέσεις 2-3 διήμερα που είχε υγρασίες και το λειρί ξεπρόβαλε απ' το κράνος...τέλος πάντων,όλα ζάχαρη.

Το προπερασμένο ΣΚ η διαδρομή είχε και Αθήνα,έτσι για να μην ξεχνάω τί όμορφα περνούσα σαν κάτοικός της.Η εθνική μια βαρεμάρα,η Αθήνα τα γνωστά...
    Δευτέρα μεσημέρι θα ερχόταν η κόρη σπίτι."Έρχομαι να σε πάρω"καθόσον τα μουμουέ απεργούσαν,το λυπήθηκα το κακόμοιρο.
    Το παπί χάρβαλο,παίρνω το ντουκάτι κι ένα κράνος παραπάνω και τσουπ,νά'μαι στού Ζωγράφου.Κατηφορίζουμε,πηγαίνουμε με καμμιά 30αριά μάξιμουμ ώσπου μια κυριούλα αποφασίζει να ξεπαρκάρει-είχε μούρη στο δρόμο-
    πρόλαβα να φωνάξω,να κάνω λίγο δεξιά προσπαθώντας να την αποφύγω,δεν γινότανε,τσαρουχώνω τα φρένα,μπλοκάρει το μπροστινό,διπλώνει...κάτω!
    Το κοριτσάκι πετάχτηκε σβέλτα,δεν έπαθε το παραμικρό.Δεν θα πάθαινα κι εγώ αν η μηχανή δεν έπεφτε πάνω στο πόδι μου.(Όποιος δεν φοράει μπότες,επίσης χάνει)
    Με θυμάμαι να φωνάζω "πάρτε τη μηχανή" και να προσπαθεί το καημένο να τη σηκώσει!Τι να σηκώσεις ρε ματάκια μου,που τα κιλά σου φτάνουν δεν φτάνουν την ηλικία μου..
    Πήρε τρομάρα το κοριτσάκι,βλέποντάς με έτσι,μπόρεσα και το ησύχασα γρήγορα...'μπάsh περιπτώsh,που λένε και στην Αρκαδία,κληρονόμησα μερικές βιδούλες στη σπασμένη μου περόνη,κοντά στον αστράγαλο,θα περάσει.Και θα περάσει μαζί με τον χειμώνα.

Η μηχανή εν τω μεταξύ δεν είχε σβήσει ακόμα κι έτσι όπως είμασταν ξαπλωμένοι αντικρυστά,δεν κατάλαβα αν μού ζήταγε συγγνώμη ή αν μ' έβριζε.
    Έσπασε ο καθρέφτης και το φλας από δεξιά και κονόμησε μερικές γρατζουνιές ακόμα στο ντεπόζιτο!νταξ ρε κούκλα,θα σ'τα φτιάξω είπαμε.
    Όποιος αγαπάει πονάει λένε,μόνο που εμένα με πόνεσε λίγο παραπάνω Όσο για τ' όνειρο,δεν σταμάτησε,αλλάζει παραστάσεις για την άνοιξη.
    moto perpetuo

hasta luego.

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Oπως το ειπες, οποιος αγαπαει ποναει

Περαστικα βαγγελη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    περαστικα κι αγυριστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Περαστικά σου και γρήγορα όρθιος και πάλι.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Περαστικά Βαγγέλη και γρήγορα!!!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αφου η κόρη σου είναι εντάξει...
    Εχω κι εγώ μια κόρη σαν τη δική σου (με κιλά πιο λίγα απο τα χρόνια μου) και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Βέβαια θα μου πείς, οι βίδες στο πόδι...
    Ε τι να κάνουμε ? και μή χειρότερα.
    Περαστικά κι αγύριστα .

Περαστικα ρε Βαγγο!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2008, 12:45
  2. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  3. Απαντήσεις: 7