Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 105

Θέμα: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest

my 0.2€
    Αυτά είναι 20 cents και δε συνηθίζεται ως έκφραση :P
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Δε διαφωνώ ακριβώς. Αλλά οποιοσδήποτε μοτοσυκλετιστής, που σέβεται τον εαυτό του, ΔΕ θα επιχειρούσε προσπέραση σε διασταύρωση, χωρίς να είναι 100% σίγουρος ότι όντως δε θα στρίψει αριστερά.

Αν πρέπει να προσπεράσεις και μάλιστα από αριστερά (ενώ έχει αναμένο φλας), θα το κάνεις ΠΟΛΥ προσεκτικά όταν βρίσκονται παρκαρισμένα/πεζοδρόμια αριστερά του (εφόσον μιλάμε για στενάκι), ώστε να ελαχιστοποιήσεις όσο το δυνατόν τις πιθανότητες αλλαγής πορείας του.

και εγω συμφωνω ειναι περιεργο που αποφασισε να περασει πανω στην διασταυρωση και εφοσον δεχτουμε οτι πηστευαι οτι το φλασ το εχει ξεχασει πιο λογικο θα ηταν να υποθεσει οτι και ο οδηγος για καποιο λογο δεν εχει την προσοχη του 100% στην οδηγηση και λογικα θα εδειχνε την προθεση του να προσπερασει αλλα και εκτος αυτου εγω τουλαχιστων ενστικτοδος ωταν πλησιαζω σε διασταυρωση παντα ελατωνω δεν αυξανω ταχυτητα, τι να πω ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση

Δε διαφωνώ ακριβώς. Αλλά οποιοσδήποτε μοτοσυκλετιστής, που σέβεται τον εαυτό του, ΔΕ θα επιχειρούσε προσπέραση σε διασταύρωση, χωρίς να είναι 100% σίγουρος ότι όντως δε θα στρίψει αριστερά.

Αν πρέπει να προσπεράσεις και μάλιστα από αριστερά (ενώ έχει αναμένο φλας), θα το κάνεις ΠΟΛΥ προσεκτικά όταν βρίσκονται παρκαρισμένα/πεζοδρόμια αριστερά του (εφόσον μιλάμε για στενάκι), ώστε να ελαχιστοποιήσεις όσο το δυνατόν τις πιθανότητες αλλαγής πορείας του.
    Οι παρενθέσεις σου είναι υποθέσεις του ενός εκ των δύο, π.χ. μπορεί να μη δούλευε καν το φλας (υπόθεση)
    Δεν απάντησα σε υπόθεση ούτε παίρνω θέση ποίος φταίει.
    Σε ορθή χρήση των σινιάλων παραίνεσα.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    και εγω συμφωνω ειναι περιεργο που αποφασισε να περασει ...
    Συνεπώς δε γνωρίζουμε τι προτεραιότητες είχε στο μυαλό του!

Να θέσω ένα ερώτημα, μου επιτρέπεται;
    Βλέπετε τον μπροστινό σας να ανάβει αλαρμ, τι ακριβώς έχει στο μυαλό του;

Ετοιμαζεται για μαλακια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

εγω προσωπικα κραταω αποσταση μεχρις να δω τι θα κανει αλλα οπως λες και εσυ δεν ξερουμε τι ειχε στο μυαλο του ο αστυνομικος αλλα και την εμπειρια του στην οδηγηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

Μα όταν δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του, δε θα προβείς σε κινήσεις ρίσκου.

Εγώ, προσωπικά, σε στενάκια, προσπερνώ με τον τρόπο που προανέφερα. Φυσικά, στις διασταυρώσεις, προσέχω διπλά την παραμικρή κίνηση του οδηγού/αυτοκινήτου, πριν χουφτώσω το γκάζι μου. Όλα αυτά ακόμα κι όταν δεν υπάρχει φλας αναμμένο ή οποιαδήποτε φανερή πρόθεση για αλλαγή πορείας.

Απλά υποθέτουμε, καθώς δεν έχουμε ακούσει και τις 2 πλευρές. Αν όλα έγιναν όπως τα λέει η κοπέλα, ο μοτοσυκλετιστής φταίει 100%.
    Life begins at 45°.

Αν όλα έγιναν όπως τα λέει η κοπέλα, ο μοτοσυκλετιστής φταίει 100%.
    Συμφωνώ απόλυτα...!
    Διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς των υπολοίπων για τον μοτοσικλετιστή.
    Το ίδιο κάνουμε και σε ατύχημα δικού μας με κουτάκι. Αρχίζουμε τα βρισίδια πανταχόθεν. Τόσο σίγουροι πως δεν έφταιγε.

Για το κουίζ...:
    Ανάβει λοιπόν αλαρμ ο μπροστινός και... σταματάει αριστερά να παρκάρει παράνομα στην Πριγκιποννήσων στο ρεύμα για περιφερειακό. Αν δεν είσαι ντόπιος (γνωρίζεις την κατάσταση πως αριστερά παρκάρουν κατά κόρον) απλά πας αριστερά για να προσπεράσεις...

Καλή σας νύχτα...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αυτά είναι 20 cents και δε συνηθίζεται ως έκφραση :P
    δεν φτανει που σας δινω και λεφτα!!αχαριστοι!!

παντως τα 20 λεπτα ειναι 20 cents στα ξενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    παντως τα 20 λεπτα ειναι 20 cents στα ξενα...
    20 cents (20/100) είναι παντού. Δε συμφωνώ καθόλου με τον όρο "λεπτά".

Το point, όμως, ήταν ότι ήθελες να πεις "0.02" κι όχι "0.2" :P

@izno: Στενό που καταλήγει διαγώνια σε κεντρικό δρόμο και συνεχίζει απέναντι, αλλά η συνέχειά του φτάνει κάθετα στον κεντρικό. Για να το κατανοήσεις, το στενό πριν και μετά τον κεντρικό δεν είναι μια ευθεία, αλλά κάνει μια γωνία - ας υποθέσουμε - 135 μοιρών (90 μετά τον κεντρικό + 45 πριν από αυτόν). Οπότε για να "συνεχίσεις" στο ίδιο στενάκι (που ουσιαστικά δεν είναι ίδιο), δεν ακολουθείς ευθεία πορεία, αλλά χρειάζεται να στρίψεις 135 μοίρες αριστερά. Ανάβεις φλας ή όχι?

Σαν νέος και άπειρος, δοκίμασα να προσπεράσω αυτοκίνητο από αριστερά, για να καταλήξω στον κεντρικό, υποθέτοντας ότι δε θα αλλάξει πορεία (βασικά θα άλλαζε, αλλά προς τον κεντρικό, δηλαδή δεξιά), αφού δεν είχε αναμμένο φλας. Δε χτυπήσαμε, ευτυχώς, γιατί πάντα έχω στο μυαλό μου τη μαλακία, αλλά φτάσαμε στον πόντο πραγματικά. Εκείνος επέμενε ότι το φλας ήταν περιττό και απλά συνέχισε την πορεία του, αλλά προφανώς είχε στρίψει αριστερά (αλλιώς θα έβρισκε τοίχο), διακόπτοντας τη δική μου πορεία..
    Life begins at 45°.

Πάντοτε ανάβεις φλας σε "πλέξη" πορείας. Επρεπε να μείνει αριστερά με αριστερό φλας και συ δεξιά με δεξί φλας.
    Σορρυ για τη καθυστέρηση της απάντησης blitz...

σκατα τα εκανε ο ΔΙΑΣ και θελει να μην πληρωσει απο την τσεπουλα του! μην ανησυχεις εσυ! εφοσον τραβηξες και φωτογραφιες εισαι καλυμμενη! αστον να λεει οτι θελει.

σε μονοδρομο δεν μπορεις να κανεις προσπεραση ειδικα απο τα αριστερα. δεν ειναι Εθνικη οδος να εχει προτεραιοτητα ο αριστερο ρευμα. υπηρεσιακο διπλωμα η οχι σου εκανε μαλακια και φυσικα ποτε δεν φταιει αυτος!!!!

οπως ειπανε οι παραπανω ...παρε αντιγραφο απο το βιβλιο συμβαντων της Τροχαιας και μετα δες τι κινησεις θα κανεις. αν σε κατηγορει το πορισμα της Τροχαιας (που δεν νομιζω) ζητα και τα στοιχεια των αστυνομικων που συνταξανε το πορισμα και ξεκινα αναφορες!

καλα ξεμπερδεματα ...

Καταρχήν, Μαρία περαστικά και καλή υπομονή .

Ερώτηση .

Κάποτε είχα ακούσει πως τα υπηρεσιακά οχήματα της αστυνομίας δεν είναι ασφαλισμένα και πως αν εμπλακεί κανείς σε ατύχημα , δεν έχει αποζημίωση σε περίπτωση που φέρει ευθύνη το υπηρεσιακό .

Ισχύει κάτι τέτοιο ;

...Μάγε ;;

:hypnotize

Παλαιό μέλος
    οπως αναφερεις το περιστατικο εχεις δικιο και κανενα προβλημα!το φλας ειναι προεραιτικο και οχι υποχρεωτικο!επεσε πανω σου αρα σε αποζημιωνει.δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας.δεν επιτρεπετε προσπεραση σε μονη λωριδα κυκλοφοριας.οποιαδηποτε ενεργεια κανει ως οχημα αμεσης αναγκη ο οδηγος δεν αναιρει οτι παραβιαζει τον ΚΟΚ και αν συμβει αυτο το κανει με δικη του ευθυνη!
    παντα το ΤΟΤΑ επιλανβανετε ακομη και αν δεν υπαρχει τραυματισμος διοτι εμπλεκετε υπηρεσιακο οχημα.
    οι αστυνομικοι δεν ειναι αλητες ωστε να πανε να σου φορτωσουν την ευθυνη και οποιος ανελαβε την προανακρηση απο το ΤΟΤΑ δεν ειναι μαλακας να βαλει το κεφαλι του στο ντορβα και να γραψει ανακριβιες η ψεματα ωστε να σου φορτωσει το ατυχημα!
    βαλε δικηγορο η ασφαλιστικο συμβουλο που θα εκπρωσωπηση τα συμφεροντα σου!
    το υπηρεσιακο διπλωμα εχει ισχυ! η μηχανη εχει ασφαλεια δημοσιου[νομαρχιας].ο αστυνομικος σε εξαμελιας [χωρις σκοπημοτητα] τροχαιου ατυχηματος δεν τιμωρειτε αλλα ελεγχετε υπηρεσικως και του παιρνουν το υπηρεσιακο διπλωμα συνηθως για ενα μηνα.
    αφου ολοι καλα τοτε ολα καλα!
    καλα ξεμπερδεματα!
    καλαματιανος

Μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή
    από emihanovios1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 12:56
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21