Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: Περί παραδείγματος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Samuel Colt made people even

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Δεν βρισκεις ακρη με τετοια πιθηκια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Εδω το θεμα ειναι να βρεθει πιο ειρηνικη λυση. Ενταξει, ο Στελιος ειναι "ψωμομενος" και θα του εριχνε χαλαρα δυο φαπες και το θεμα θα ειχε ληξει. Αλλα τι θα μπορουσε να κανει ενας γονεας ο οποιος ειναι κατηγοριας "φτερου";
    να φωναξει ψωμομενο φιλο του...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1

Re: Περί παραδείγματος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Τον θυμάμαι από το λύκειο.
    Ερχότανε και με το παπί φόρτωνε τη συμμαθήτρια και φεύγανε βόλτα. Εμπλοκή σούζα το GLX με την κακομοίρα τη Φιλιώ να κρέμεται πίσω...Ψιλοαληταράς και έτσι, είχε και κάτι μέσα-έξω με το νόμο...
    Περάσανε τα χρόνια, κοντά 20.
    Ο μικιός μου ο γιός μου έλεγε εδώ και πολύ καιρό για ένα καλόπαιδο στο σχολείο που έδερνε τα άλλα κοπελάκια και ενίοτε χτύπαγε και τη δασκάλα. Τονε δασκαλέψαμε όπως μπορούσαμε για αποφυγή αρχικά και αντιμετώπιση αργότερα.
    Μια μέρα τα ψιλοπήρα και είπα να μιλήσω και εγώ στη δασκάλα. Έμεινα αρκετά και μου έδειξε το κοπελάκι, ετών 4 μα φαίνεται 12! Το τρώγει όλο το φαί του! Η δε δασκάλα μου είπε ότι τελευταία έχει ηρεμήσει αρκετά και έχει μιλήσει και στους γονείς πολλές φορές...
    Την επόμενη πήγα πολύ νωρίς και επερίμενα να δω τον πατέρα του μπούλη να μιλήσουμε.
    Και, Ω του θαυματος, ο παλαιός μου γνωστός!
    Με ένα κινεζοτσοπέρι, με κράνος τσόφλι των 3€ αυτός και πίσω ακράνωτος ο μπούλης. Από πίσω κρεμόταν από το σχαράκι επίσης ακράνωτη η παλαιά μου συμμαθήτρια.
    Κατεβαίνει το κοπέλι και ακούω αυτόν να το συμβουλεύει: "Θα τους δέρνεις όλους, κανένας δεν είναι πιο δυνατός από εσένα! Ο μπαμπάς ξέρει καλύτερα, μην το ξεχνάς! "
    Ψιλοκόλλησα!
    Tον πλησίασα για να του μιλήσω, γύρισε με κοίταξε, μπορεί και κάτι να θυμήθηκε.
    "Καλημέρα" του είπα, "Αντε και γ. ", μου ανταπάντησε και έφυγε.
    Και ξανα-κόλλησα...
    Το ότι ντυνόμαστε με ρούχα και συνομιλούμε, δεν θα πει ότι αποτελούμε και όλοι υπόδειγμα της εξέλιξης των ειδών...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    INCREDIBLY VIOLENT AND DISTURBING FIGHT SCENE

http://www.youtube.com/watch?v=GsMll...eature=related

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    sapila racing... Η λογική λέει να μάθει να αμύνεται αχρηστεύοντας τον αντίπαλο του.. οχι να τον χαϊδεύει με γαρύφαλα. Αλλιώς ας κάτσει να τις τρώει. Αν δεν σου αρέσει εσένα μην το διδάξεις στο παιδί σου... άστο να γίνει θύμα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μια φορα τις εφαγε ο γιος μου απο κατι μεγαλυτερα στο νηπιαγωγειο. ηταν να σκασει.
    του εξηγησα οτι δεν ειναι σωστο να πειραζει και χτυπαει κανενας κανεναν. να μην ξεκιναει ποτε καυγα πρωτος. αλλα αν τον ξαναπειραξουν να το πει στη δασκαλα.
    δεν απεδωσε αυτο.
    το παιδι ηταν να σκασει ελεγε μπαμπα ειναι αδικο αυτο.
    τοτε του εξηγησα οτι αν εχει δικιο και αν τον χτυπησει αλλο παιδακι ξανα να αντιδρασει.
    τα πηρε στο κυνηγι με ενα ξυλο και οχι μονο δεν τον ξαναπειραξαν αλλα τον εκαναν και φιλο απο φοβο οι μπομπιρες.
    παραμενει ενα πολυ ηρεμο παιδι μεχρι να το πειραξεις αδικα.
    εμενα με ενδιαφερει οτι το παιδι μου δεν μπηκε σε ψυχολογια καρπαζοεισπρακτορα.
    καλως η κακως ετσι εγινε.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το μαθημα θα πρεπει να το δωσεις στο γιο σου

οτι μαλακες παντα υπαρχουν, και παντα θα υπαρχουν...ολοι θυμομαστε νταηδες στο σχολειο...καθως επισης και τους καρπαζοεισπρακτορες...κανεις απο μας δεν ειναι αναμαρτητος...και σαν πιτσιρικια ολοι καναμε παπαριες σε αλλους...

ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι...δωσε στο γιο σου να καταλαβει, οτι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε...καποια στιγμη ο μπουλης θα σταματησει να ασχολειται μαζι του...

υπαρχουν παιδια που ειναι ζωηρα...
    η περιπτωση αυτου του ανρθωπου βεβαια που λες ειναι φαινομενο...δυστυχως υπαρχουν και γονεις, που οταν η δασκαλα τους καλουσε για ''παρατηρηση'', ο τροπος για να ''ησυχασουν'' τα παιδια τους, ηταν ξυλο...και μερικες φορες μπολικο μαλιστα...σιγουρα θα εχετε ακουσει σε σχολεια τετοιες περιπτωσεις...και γονεις με τον συγκεκριμενο τροπο διαπαιδαγωγισης

απλα πες στο γιο σου να μην ασχοληθει...τωρα και αυτο παιδι ειναι...αμα κατσει και παιξουν και ξυλο...δεν ηρθε και το τελος του κοσμου να ανοιξει καμια μυτη...και αυτα στη ζωη ειναι...και λιγο η αδρεναλινη του ξυλου κανει καλο στα πιτσιρικια καμια φορα...ειδικα τωρα που τα σημερινα παιδια εχουν αποβλακωθει με τους υπολογιστες και την τηλεοραση

κανοντας μια ανασκοπηση μετα απο χρονια, ειμαι χαρουμενος που ειχα την ευκαιρια, μικρος να ματωσω τα γονατα μου απειρες φορες σε αλανα στη μπαλα, στο μπασκετ, να παιξω μπουνιες στο σχολειο και μετα απο κανα διωρο να κανω παρεα με το παιδι που παιξαμε τις μπουνιες, που εφαγα τουμπες με τα ποδηλατα...που σκαρφαλωνα σε δεντρα και διαφορα τετοια...ειναι καποιες βλακειες...που σαν πιτσιρικας, επιβαλεται να κανεις...

τι θελω να πω...και αυτα μεσα στη ζωη ειναι...και οι μαλακες, και οι νταηδες και ολα...οποτε ψυχραιμια...και η συμβουλη...δωσε στο γιο να καταλαβει, οτι πρεπει να κανει την παπια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ωραία λογική.
    το ξεχασες το θρεντ με τον αλλοδαπο και τον σκυλο;

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Βασικα εγω νομιζω οτι στις περιπτωσεις που ειναι βιαιο ενα μικρο παιδι,τα ερεθισματα τα περνει απο το σπιτι του...και δεν εννοω τις συμβουλες του πατερα να δερνει,οτι ειναι το πιο δυνατο κλπ...

Κατα πασα πιθανοτητα,η κυρα Φιλιω η το παιδι,μπορει και οι δυο μαζι,οταν κλεισει η πορτα του σπιτιου,τρωνε το ξυλο της αρκουδας...

Το να σακατεψεις τον πατερα ειναι το μονο ευκολο,το θεμα ειναι μετα να μην ξεσπασει παλι στην οικογενεια και γινει ενας φαυλος κυκλος...

Στελιο,αν θες να μιλησεις για να βγαλεις μια ακρη,καλυτερα να προσπαθησεις στην μανα του παιδιου,να δεις τι θα σου πει...και απο κει και περα ας αναλαβει καποιος αρμοδιος...

Γνωμη μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    επειδη τα εχω ακουσει κι εγω στον παιδοτοπο απο κατι μπαμπαδες(να τους πει ο θεος)εφριξα,ΜΗΝ κανεις οτιδηποτε μπροστα στο(α)παιδια και μιλησε του μονο του του μαλακα με το καλο κι ευγενικα αλλα αποφασισμενα και αδιαλακτα μια φορα και αν ξανασυμβει κατι του ορμας με τη μια,παλι μονος του ομως,ποτε μπροστα στο παιδι,οποιου κι αν ειναι.
    μην μιλατε ετσι για το παιδι (παιδοβουβαλο και αλλες βλακειες) δεν φταει αυτο,οι γονεις του φταινε για ολα μα ολα οσα κανει!

Einai σημαντικο το παιδι να ξερει να θετει τα ορια του, να υπερασπιζεται τον εαυτο του. αν μπορει να κανει πιο περα ,να κανει. αν μπορει και θελει να κανει την παπια να την κανει. Αμα δε μπορει ας αντιδρασει, κι ας χτυπησει. (κατα granazi) Το ζητουμενο ειναι το παιδι να καλυπτει τις αναγκες του. Αυτο θα σκεφτομουν γia το γιο μου (που δεν εχω)
    Ο ψευτομαγκας πατηρ ,ειναι ενας στριμωγμενος θυμωμενος ανθρωπος.Αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι ,το μονο που τους μενει ειναι ο θυμος και η χολη.
    Eμεις πρεπει πάντα να διαλεγουμε που, ποτε,και με ποιον θα συγκρουστουμε. Οποτε εχουμε την ευθηνη των αποτελεσματων. Δεν πρεπει η συγκρουση να διαλεγει εμας. Μα τι σας μαθαινουν σ'αυτο το καρατε?
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Μα τι σας μαθαινουν σ'αυτο το καρατε?
    "Πως να μαθετε στο γιο σας να δερνει τα κακα παιδακια σε δεκα μαθηματα"

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    INCREDIBLY VIOLENT AND DISTURBING FIGHT SCENE

http://www.youtube.com/watch?v=GsMll...eature=related
    θα επρεπε να ντρεπεσαι...

Που ποσταρεις Star Trek κοτζαμου μαντραχαλος....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    sapila racing... Η λογική λέει να μάθει να αμύνεται αχρηστεύοντας τον αντίπαλο του.. οχι να τον χαϊδεύει με γαρύφαλα. Αλλιώς ας κάτσει να τις τρώει. Αν δεν σου αρέσει εσένα μην το διδάξεις στο παιδί σου... άστο να γίνει θύμα.
    Η λογικη της αμυνας λεει οτι την χρησιμοποιεις για να εξουδετερωσεις μια κατασταση με το λιγοτερο δυνατο κοστος/αντικτυπο.
    Κοινως να κοπει ο βηχας να σπασει ο τσαμπουκας να μπει η ουρα στα σκελια κοκ.
    Οχι να κανεις την μεγιστη ζημια.
    Προσεξε πανω στην προσπαθεια σου να μην κανεις το παιδι σου θυμα,μην τον κανεις θυτη με κουφιο αλλοθι....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί οδηγικής παιδείας και ... κακού παραδείγματος
    από sergiosm στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 23:25
  2. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3