δε μπορει ρε φιλε ....σα να ειδε τον Παγκαλο με στολη μπαλαρινας ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτο το τρομο θελω να βλεπω στα προσωπα τους!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
δε μπορει ρε φιλε ....σα να ειδε τον Παγκαλο με στολη μπαλαρινας ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτο το τρομο θελω να βλεπω στα προσωπα τους!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
+οσα θες......Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Nταξ, το λυσαμε το προβλημα και σημερα...ή τουλαχιστον κατι εγινε, προχωρησαμε πιο κοντα στη λυση![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Το σημαντικό είναι να συνηδειτοποιήσουν οι κοινοβουλευτικοί μας άρχοντες ότι δεν είναι ασύδοτοι. Όταν αρχίσουν να σκέφτονται και τις συνέπειες των ενεργειών τους θα βελτιωθούν (όσο δύνανται γιατί μερικοί απλώς δεν..)
Πάντως βρέθηκε να τις φάει ένας από τους πιο μπούληδες της παρέας! Που να το έχει δει το έργο στη γυάλα του κολλεγίου για να ξέρει πως είναι το σπορ!!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Πάντως βρέθηκε να τις φάει ένας από τους πιο μπούληδες της παρέας! Που να το έχει δει το έργο στη γυάλα του κολλεγίου για να ξέρει πως είναι το σπορ!!![]()
+1000
Και να δεις που θα έχει πιάσει καμιά γωνιά και θα κλαίει ακόμα στο σπίτι του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
+1000
Και να δεις που θα έχει πιάσει καμιά γωνιά και θα κλαίει ακόμα στο σπίτι του.θα έχει πάρει τον ψυχολόγο συνεδρία για να του πει πως τον έκοψε απότομα η μάνα του από το γάλα και του έχει μείνει στερητικό!
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Δεν τρέχει τίποτα..όλοι ματώνουμε καθημερινά με τον ενα ή τον άλλο τρόπο.
Αισθάνομαι ικανοποίηση που τον βλέπω πρησμένο το πούστη και ταυτόχρονα εκνευρίζομαι που ανακαλύπτω τέτοιες πτυχές του χαρακτήρα μου.
Ας παραδειγματιστεί όλοι η παρεούλα του, δεν τρέχει τίποτα. Αλλά μωρέ ο καψερός ήταν κι απο τους πιο μπούληδες...αλλά κι απο τους πιο γλίτσες!
Βέβαια θα προτιμούσα τον Παναγιωτόπουλο στη θέση του να σας πω την αλήθεια..
Εσείς;
Πάντως νομίζω ότι ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει τον αγώνα από τη στιγμή που έσκασε η ομπρέλα στο κεφάλι. Δεν έπρεπε να περιμένει να έχουμε διπλη αιμοραγία από φρύδι και μύτη για να δώσει τεχνικό νοκ άουτ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ειναι. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να υπάρχουν και μη αναστρέψιμες βλάβες.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Άκη Τσοχατζόπουλο FTWΑρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Βέβαια θα προτιμούσα τον Παναγιωτόπουλο στη θέση του να σας πω την αλήθεια..
Εσείς;![]()
μακαρι να τους σαπισουν και τους 300 τοσο πολυ στο ξυλο, ωστε να μη μπορουν ουτε να σηκωθουν απο κατω.
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=222128&cid=6
:a31: :a31: :a31:
χαχαχα......![]()
ηρωα τον κανανε τον λουστη τον κουμπαρο.
http://www.youtube.com/watch?v=5zPbT-lz2t4
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp