Μου το δίνεις κι εμένα ρε φίλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το τηλέφωνό μας (χάλασε ο κόσμος)
Βέβαια όλοι δινουμε του sniper![]()
![]()
Μου το δίνεις κι εμένα ρε φίλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το τηλέφωνό μας (χάλασε ο κόσμος)
Βέβαια όλοι δινουμε του sniper![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ναι, δώστο μου κι εμένα. Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να πέσω σε κανέναν straight.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μου το δίνεις κι εμένα ρε φίλε?![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
εχετε πμ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κόλλησε με το Hybrid...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αληθινό περιστατικό, πριν μερικούς μήνες.
.
.
.
.
Μυστήριο η ψυχή του ανθρώπου...
![]()
μπραβο στα παιδια του διας παλι επιασαν κακοποιο :rotflmao:
για το μονο πραμα που τους παραδεχομαι εν μεροι ειναι οτι κυκλοφορουν κ με βροχη εξω ,οχι σαν τους ζηταδες που στη πρωτη βροχα πηγαινανε για καφεδουμπα.
δε παν να βρουν κ κανα κλεμενο μηχανακι μας, που μας εχουν ρημαξει?
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αν με καλέσετε κι ακούσετε "Καλέσατε την Ατίθαση Πάμελα", σας έστειλε το τηλ του ΟλδμανΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εχετε πμ![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στελιο, επισης...:rotflmao::rotflmao:
![]()
παιζει να μαι ο μονος που σταματησα σε μπλοκο και αντι να πανε εμενα στο τμημα πηγα εγω εναν μπατσο που το επαιζε καουμποις!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
..............
Made in Greece...
Για πες....Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
παιζει να μαι ο μονος που σταματησα σε μπλοκο και αντι να πανε εμενα στο τμημα πηγα εγω εναν μπατσο που το επαιζε καουμποις!!!![]()
Μια παρατήρηση μόνο...
Η ΔΙ.ΑΣ δεν ελέγχει για θέματα ΚΟΚ.. συνήθως θα μας σταματήσουν για έλεγχο σαν "υποπτο άτομο/όχημα". Κλήση δεν κόβουν αν και μπορούν να καλέσουν απο ασύρματο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και να παραδοθεί το μπιλιετάκι που θα είναι και "βαρβάτο".
Γενικά σταματάνε για έλεγχο αν δουν κάτι ύποπτο ή αν υπάρχει οδηγία απο το κέντρο τους για συγκεκριμένα πράγματα.
Απο εκεί και πέρα , όπως πάντα είναι που θα πέσεις. Αν και τα ποσοστά όπως έχουμε πεί για την ΔΙ.ΑΣ τουλάχιστον είναι καλά όσον αφορά την συμπεριφορά τους. Έχει όμως και κάτι στραβόξυλα που πραγματικά νομίζουν οτι είναι "σερίφηδες". Πάντα υπάρχουν σάπια μήλα.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
καλοκαίρι,βράδυ είχα πάρει ένα φίλο από Παγκράτι, φορτώσαμε σε μια τσάντα ναργιλέδες, λουλάδες και καπνά και κατεβήκαμε Γλυφάδα να τους ανάψουμε σε καμια παραλία
στη πάροδο της Παραλιακής μας σταματάνε ΔΙΑΣ και μας λένε να ανοίξουμε τη τσάντα....
Πρώτη ερώτηση: Από που είστε?
Απάντηση: Από τον Πύργο.
θέτε και συνέχεια?:rotflmao: :rotflmao:
Δυο φορές έλεγχος μέχρι στιγμής στο ίδιο ακριβώς σημείο μεσα στο Ψυχικό η μία μάλιστα αρχές αυτής της εβδομάδας όπου η ΔΙΑΣ είχε πυκνώσει όλες τις περιπολίες παντού (πριν τα επεισόδια). Ευγενέστατοι και τυπικοί και τις δύο φορές. Άψογος κι εγώ απεναντί τους. Και τις δυο φορές σταματούσαν μόνο μηχανάκια.
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
καλοκαίρι,βράδυ είχα πάρει ένα φίλο από Παγκράτι, φορτώσαμε σε μια τσάντα ναργιλέδες, λουλάδες και καπνά και κατεβήκαμε Γλυφάδα να τους ανάψουμε σε καμια παραλία
στη πάροδο της Παραλιακής μας σταματάνε ΔΙΑΣ και μας λένε να ανοίξουμε τη τσάντα....
Πρώτη ερώτηση: Από που είστε?
Απάντηση: Από τον Πύργο.
θέτε και συνέχεια?:rotflmao: :rotflmao:
wwwwww nai.........![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: