Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 199

Θέμα: Γιατί θα πάρω Bmw

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Συγγνώμη μπερδεύτηκα...Να πως την αλήθεια τόσα χρόνια νόμιζα ότι είχα αγοράσει BMW...Θες ότι είχε κι αυτή σηματάκι με έλικα στο ρεζερβουάρ, θες ότι η άδεια ανέφερε ως εργοστάσιο κατασκευής BMW, θες ότι στα περιοδικά την είχαν μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της BMW, θες ότι την αγόρασα από κατάστημα που ήταν εξουσιοδοτημένος έμπορος της BMW...όλα αυτά με είχαν αποπροσανατολίσει και νόμιζα ότι ήταν BMW...δεν ήξερα τη λεπτομέρεια με τον κύλινδρο...ίσως κάπου έπεσε ο ένας, οπότε αυτόματα και γίνεται BMW αλλά και δικαιώνονται όσοι λένε ότι είναι προβληματικά αφού έπεσε και χάθηκε ολόκληρος κύλινδρος...
    Ίσως αυτό που εννοεί ο rein είναι ότι τα μονοκύλινδρα 650 φοράνε τον rotax (σχεδόν ίδιος με τον rotax των pegaso), ενώ το εργοστάσιο κατασκευης για τα 650 μέχρι το 2000 αλλά και για τα τελευταία μονοκύλινδρα G δεν ήταν η BMW.....αλλά η Αprilia.

Noale rulezzzzz

ΥΓ. Το GS σου πάντως είναι φτιαγμένο στη Gelande Strasse
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ίσως αυτό που εννοεί ο rein είναι ότι τα μονοκύλινδρα 650 φοράνε τον rotax (σχεδόν ίδιος με τον rotax των pegaso), ενώ το εργοστάσιο κατασκευης για τα 650 μέχρι το 2000 αλλά και για τα τελευταία μονοκύλινδρα G δεν ήταν η BMW.....αλλά η Αprilia.

Noale rulezzzzz

ΥΓ. Το GS σου πάντως είναι φτιαγμένο στη Gelande Strasse
    Κατάλαβα πολύ καλά τί εννοεί...Τα Funduro κατασκευάζονταν πράγματι στο εργοστάσιο της Αprilia, μόλις βγήκε το GS η γραμμή παραγωγής μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο Βερολίνο. Ο κινητήρας ναι μεν ήταν Rotax αλλά η τελική συναρμολόγηση γινόταν στο εργοστάσιο του Βερολίνου όπου οι μηχανικοί προσέθεταν τον ΕΕΚ αν δεν κάνω λάθος και προέβαιναν και σε κάποιες βελτιώσεις οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από τη σειρά Μ των αυτοκινήτων. Επίσης Rotax φόραγε και το Pegaso άρα ούτε και αυτό δεν είναι Aprilia...η το ΧΤ που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της γαλλικής ΜΒΚ δεν είναι τελικά Υamaha. H τα Varadero και τα Transalp που κατασκευάζονται στην Ισπανία και όχι στην Ιαπωνία δεν είναι τελικά Honda. O Rein αναφέρεται στον κινητήρα...εδώ όμως ακούμε για προβληματικά φρένα, ηλεκτρικά, περιφερειακά...φαντάζομαι πως οι σκουριασμένες βίδες είναι κατασκευής BMW.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Συνοδοιπόρε,

Μέχρις στιγμής όμως το μόνο που έχει γραφτεί είναι ψυχολογικές, παραψυχολογικές κλπ προσεγγίσεις για τα γραφόμενά μου. Δεν έχω διαβάσει ένα ουσιαστικό (μοτοσυκλεστικά) επιχείρημα υπερ των BMW! Μπορείς να βοηθήσεις?

δηλαδή κατά τη γνώμη σου ,δεν αξίζει κάποιος να αγοράσει ΒΜW;
    πιο απλά,ότι οι ΒΜW είναι υπερεκτιμημένες,σωστά;

την ιστορία της ΒΜW την ξέρεις ,ή τσάμπα μιλάμε;

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Όλα καλά είναι μωρέ σωπάτε...

Κανιβαλιστικό thread!

*πάντως στατιστικά οι περισσότερες ΄λέζες' bmw καβαλάνε,

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

χωρις να εχω προβλημα με τα bmw ηταν η varta που καποτε εκανε μπαταριες τα χρονια του 1ου κ 2ου παγκοσμιου πολεμου εως προσφατα κ υποστηριζε φανατικα τη ναζιστικη γερμανια εχοντας γραμμη παραγωγης αεροπλανων εξου κ ο ελικας σαν εμβλημα...
    ε και;;;;
    ...οτι να'ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Συγγνώμη μπερδεύτηκα...Να πως την αλήθεια τόσα χρόνια νόμιζα ότι είχα αγοράσει BMW...Θες ότι είχε κι αυτή σηματάκι με έλικα στο ρεζερβουάρ, θες ότι η άδεια ανέφερε ως εργοστάσιο κατασκευής BMW, θες ότι στα περιοδικά την είχαν μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της BMW, θες ότι την αγόρασα από κατάστημα που ήταν εξουσιοδοτημένος έμπορος της BMW...όλα αυτά με είχαν αποπροσανατολίσει και νόμιζα ότι ήταν BMW...δεν ήξερα τη λεπτομέρεια με τον κύλινδρο...ίσως κάπου έπεσε ο ένας, οπότε αυτόματα και γίνεται BMW αλλά και δικαιώνονται όσοι λένε ότι είναι προβληματικά αφού έπεσε και χάθηκε ολόκληρος κύλινδρος...
    το ιδιο ακριβως με σενα πιστευαν και οσοι αγορασαν τα πρωτης γενιας...οι περισσοτεροι μαλιστα τα πηραν επειδη ,επιτελους,μπορουσαν να αγορασουν φθηνη bmw και να το παιξουν μουρες...

στην συνεχεια το μηχανακι απεδειξε την αξια του οποτε πουλησε για τους σωστους λογους...

οπως ειπε και ο βυρωνας εσυναρμολογειτο στο νοαλε...ειχε βγει και ανεκδοτο τοτε που το παρομοιαζε με την διαφημιση του σκιπ...την προλαβες ?αυτη που ελεγε για τους 29 κατασκευαστες που το συνιστουν...τοσοι ηταν οι προμηθευτες των επιμερους ανταλλακτικων του...

ακομη και ο σχεδιαστης βρεττανος ηταν...η τροφοδοσια ηταν τζαπαν και επισης αν θυμαμαι καλα και τα ηλεκτρικα...η Bmw μονο το σημα εβαλε...

το χα ψαξει πολυ εκεινη την εποχη το θεμα γι αυτο και το αγορασα...αλλα οχι για τους λογους που αναφερεις εσυ και περιλαμβανουν 50 φορες στις 60 λεξεις το bmw,αλλα τους σωστους...

στην συνεχεια αντικατασταθηκε απο το πρωτο 650 gs στο οποιο εβαλε το χερακι της η ιδια η bmw και οπως ειχαν διαφημισει τοτε,με σχεδιαση κεφαλης απο το motorsport τμημα της μη χεσω...

μεγαλο ρημαδι συγκριτικα με το funduro...τυχαιο?δεν νομιζω...

μπορω κι εγω να σε ειρωνευτω και μια και θεωρουμαι μαστερ του ειδους,θα το εκανα πολυ καλυτερα απο σενα...το ζητημα ειναι ομως οτι δεν χρειαζεται μια και καταφερνεις να εκτεθεις μια χαρα κι απο μονος σου...

επισης ειχα τρια παλια bmw χρονολογιων 47-55...επισης εχω ανακατασκευασει αλλα τρια...

κατι ξερω λοιπον για την εταιρεια της οποιας υπεραμυνεσαι χωρις να εχεις την παραμικρη ιδεα για τι πραγμα μιλας...

η Bmw εδω και δεκαετιες ειναι απλως για κλωτσιες στον τομεα μοτοσυκλεττα...η ιστορια δεν λεει κατι...και ο ελληνικος πολιτισμος ηταν καποτε ο κορυφαιος του πλανητη αλλα τωρα ειμαστε για τον πουτσο...

χεστε με λοιπον με τα μπουρδελα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    Πόσο κόμπλεξ μπορεί να βγάλετε με κάτι που δεν έχετε ποτέ καβαλήσει και συμβιώσει (όχι όλοι ) κάποτε κράζατε τα ktm ότι χαλάνε τώρα κράζετε τα bmw ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους και ότι και αυτά χαλάνε και γενικά ότι είναι για τον _ουτσο .
    Και τα λεφτά που λέτε ότι δεν αξίζει ο έλικας σου βάζει abs, αντισπιν, θερμαινόμενα γκριπ, ηλεκτρονική ανάρτηση . ο ιάπωνας τι βάζει ?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Επειδη το λες συνεχεια για ιστορια.. Εγω θυμαμαι οτι τις απαγορευτικε μετα το 1ο ΠΠ να φτιαξει οτι ειχε σχεση με πολεμικο υλικο και για να επιβιωσουνε σαν εργοστασιο το γυρισανε σε αγροτικα μηχανηματα, επιπλα γραφειου κ.α. και μετα ειδανε οτι υπαρχει κερδος σε μοτοσυκλετες και αυτοκινητα..
    Εσυ ξερεις κατι διαφορετικο
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το ιδιο ακριβως με σενα πιστευαν και οσοι αγορασαν τα πρωτης γενιας...οι περισσοτεροι μαλιστα τα πηραν επειδη ,επιτελους,μπορουσαν να αγορασουν φθηνη bmw και να το παιξουν μουρες...

στην συνεχεια το μηχανακι απεδειξε την αξια του οποτε πουλησε για τους σωστους λογους...

οπως ειπε και ο βυρωνας εσυναρμολογειτο στο νοαλε...ειχε βγει και ανεκδοτο τοτε που το παρομοιαζε με την διαφημιση του σκιπ...την προλαβες ?αυτη που ελεγε για τους 29 κατασκευαστες που το συνιστουν...τοσοι ηταν οι προμηθευτες των επιμερους ανταλλακτικων του...

ακομη και ο σχεδιαστης βρεττανος ηταν...η τροφοδοσια ηταν τζαπαν και επισης αν θυμαμαι καλα και τα ηλεκτρικα...η Bmw μονο το σημα εβαλε...

το χα ψαξει πολυ εκεινη την εποχη το θεμα γι αυτο και το αγορασα...αλλα οχι για τους λογους που αναφερεις εσυ και περιλαμβανουν 50 φορες στις 60 λεξεις το bmw,αλλα τους σωστους...

στην συνεχεια αντικατασταθηκε απο το πρωτο 650 gs στο οποιο εβαλε το χερακι της η ιδια η bmw και οπως ειχαν διαφημισει τοτε,με σχεδιαση κεφαλης απο το motorsport τμημα της μη χεσω...

μεγαλο ρημαδι συγκριτικα με το funduro...τυχαιο?δεν νομιζω...

μπορω κι εγω να σε ειρωνευτω και μια και θεωρουμαι μαστερ του ειδους,θα το εκανα πολυ καλυτερα απο σενα...το ζητημα ειναι ομως οτι δεν χρειαζεται μια και καταφερνεις να εκτεθεις μια χαρα κι απο μονος σου...

επισης ειχα τρια παλια bmw χρονολογιων 47-55...επισης εχω ανακατασκευασει αλλα τρια...

κατι ξερω λοιπον για την εταιρεια της οποιας υπεραμυνεσαι χωρις να εχεις την παραμικρη ιδεα για τι πραγμα μιλας...

η Bmw εδω και δεκαετιες ειναι απλως για κλωτσιες στον τομεα μοτοσυκλεττα...η ιστορια δεν λεει κατι...και ο ελληνικος πολιτισμος ηταν καποτε ο κορυφαιος του πλανητη αλλα τωρα ειμαστε για τον πουτσο...

χεστε με λοιπον με τα μπουρδελα...
    Τελικά εσένα θα σε ακούσω. Πρότεινε μου μηχανάκι ρε!!! Τα θέλω μου τα ξέρεις

Nα πω και γω...
    Ζαχαρώνω το F800gs από τότε που βγήκε...
    Και πάω και βλέπω κάτι αστοχίες υλικών, όπως η πάνω βίδα της πίσω ανάρτησης και το στραβο καπάκι του μοτέρ, να μην πιάσω τις σπάσμένες αλύσίδες και λέω άσε καλύτερα...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Τελικά εσένα θα σε ακούσω. Πρότεινε μου μηχανάκι ρε!!! Τα θέλω μου τα ξέρεις
    τελικα εσυ θα μας τα κανεις αεροστατα σe ολα τα θρεντ επειδη θες mega scooter και δεν το ξερεις ακομα...

για να μην σπαμαρουμε και να συνεχισουμε απροσκοπτα το μπινελικωμα...εχω ενα λουλουδι fjr 1300 του 2002 με τριβαλιτσο και 14.000 χλμ...αυτο θα παρεις...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Επειδη το λες συνεχεια για ιστορια.. Εγω θυμαμαι οτι τις απαγορευτικε μετα το 1ο ΠΠ να φτιαξει οτι ειχε σχεση με πολεμικο υλικο και για να επιβιωσουνε σαν εργοστασιο το γυρισανε σε αγροτικα μηχανηματα, επιπλα γραφειου κ.α. και μετα ειδανε οτι υπαρχει κερδος σε μοτοσυκλετες και αυτοκινητα..
    Τα εχεις μπερδέψει αρκετά!

http://ezinearticles.com/?The-History-of-BMW&id=5236648
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Τα εχεις μπερδέψει αρκετά!

http://ezinearticles.com/?The-History-of-BMW&id=5236648
    Οπως επισης υπαρχει και αυτο.. http://www.bmwdrives.com/bmw-history.php

Τελος παντων, δεν επιμενω αν και δεν νομιζω οτι επεσα και τοσο εξω
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

εγω μια φορα το εγραψα...

τωρα πως εμφανιστηκε παλι σε αυτη τη σελιδα δεν εχω ιδεα...

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδιά βοηθάτε γιατι αλλιώς θα πάρω ποδήλατο...
    από κωστας στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2013, 22:45
  2. Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.
    από Θάνος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:55
  3. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΟΡΙ.
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 15:15
  4. Αυτή τη μηχανή θα πάρω...
    από sleepless9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2006, 17:10
  5. να πάρω bmw f650?