Νομιζω οτι το θρεντ μπορει να κλειδωθειΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Λοιπόν η έγκυρη νομική απάντηση είναι:
[...]![]()
![]()
Νομιζω οτι το θρεντ μπορει να κλειδωθειΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Λοιπόν η έγκυρη νομική απάντηση είναι:
[...]![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και τώρα η σοβαρή νομική απάντηση:
Κάνε του μια μήνυση για απάτη. Μετά από 3 χρόνια, ίσως πάρεις τα λεφτά σου.
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Μετά, συνήθως είναι αργά για δάκρυα, Στέλλα.
Γειά σου Στέλλα με τα ωραία σου....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Στο τέλος θα βγουν και συνεταίροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Πλέον ναι, εξάλλου είναι γείτωνες κλπ κλπ
Προφορικά, το μαγαζί μου εγγυήθηκε για τη φερεγγυότητα του πελάτη (είπαμε, στο προφορικό όλα κλπ), φυσικά πλεον αυτό δε μου λέει τίποτα..
Λοιπον.... με λιγα λόγια γιατί θα φας τον χρόνο σου εδώ μέσα.
Πας σε δικηγόρο και με ότι χαρτιά έχεις πάτε μαζί σε ΑΤ και καταθέτεις μήνυση για απάτη, αξύβριση, απειλή κατα της ατομικής σου ακεραιότητας, αθέτηση υποσχέσεως γάμου, κάτι θα σου βρει ο χασοδίκης... αν δεν τον ταρακουνήσει αυτό.... γάμα τα με μεγάλα γράμματα.
Απάντησε βλέπω και το νομικό τμήμα.
Με άλλα λογια την γ@μησες.... πολλά τα κουρκουμπίνια;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παληκαρε....
Μεταχειρισμένο ήταν και χωρίς χαρτια;
Και αφού ήταν χωρις χαρτια πώς είχε παρακράτηση (δλδ πού ειναι τεκμηριωμένη - πλην της άδειας);
Ναί, γιατί ήταν με 150 πραγματικά χλμ, το βεβαίωσα και στο μάστορά μου μηχανολογικά πρίν την αγορά .... διστυχώς δεν το βεβαίωσα και γραφειοκρατικά ...![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Mην εισαι και τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν ολα αυτα (παρακρατησεις γραμμάτια κλπ) και προσεχε μην τυχόν και καποιος κλαίει γι' αυτο το μηχανακι![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε μαστορα πλακα μας κανεις???αφου ειπες στο μαγαζι πηγες μετα τις υπογραφες....κατι ξεχνας να μας πεις η κανεις πλακα...
με ενα προηγουμενο μηχανακι μου ειχα ακριβως τετοιο θεμα...και λυθηκε....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Σωστό... με προσωρινό χαρτί του εκτελονισμού από το μαγαζί που πήρα με την αγορά, που έχει αριθμούς πλαισίου κλπ και μου είπαν ότι με αυτό μπορείς να κυκλοφορείς προσωρινά...
ρε μαστορα πλακα μας κανεις???αφου ειπες στο μαγαζι πηγες μετα τις υπογραφες....κατι ξεχνας να μας πεις η κανεις πλακα...
Σωστό... ( με προσωρινό χαρτί του εκτελονισμού από το μαγαζί ) , (ΚΟΜΜΑ) , που πήρα με την αγορά, που έχει αριθμούς πλαισίου κλπ και μου είπαν ότι με αυτό μπορείς να κυκλοφορείς προσωρινά...
δηλαδή εννωώ ότι πήρα μαζί με την αγορά από τον ιδιώτη: το χαρτί του εκτελονισμού ο οποίος εκτελωνισμός έγινε από το μαγαζί
georgE
Αγιε Φανούριε,
Κάνε το θαύμα σου και βοήθησε τον συνάθρωπο the_passenger να βρει τα μπικικίνια που έδωσε αφελώς και καλή τη πίστη στον συνάνθρωπο απατεώνα που τα εφαγε τα λεφτά και συγχώρεσε μας όλους τους αμαρτωλούς.
Εξήγησε μου κατι: Ο αλλος πώς το αγόρασε χωρις να βγάλει άδεια, πώς αμέσως στο πούλησε και αμέσως μετα στο μαγαζι εμαθες για τον κότσο;Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Ναί, γιατί ήταν με 150 πραγματικά χλμ, το βεβαίωσα και στο μάστορά μου μηχανολογικά πρίν την αγορά .... διστυχώς δεν το βεβαίωσα και γραφειοκρατικά ...![]()
Πού φαινεται η παρακράτηση κυριότητας;Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
δηλαδή εννωώ ότι πήρα μαζί με την αγορά από τον ιδιώτη: το χαρτί του εκτελονισμού ο οποίος εκτελωνισμός έγινε από το μαγαζί
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μηπως θα ηταν καλυτερα να φυγει απο την χωρα?![]()
![]()
Εδω που εφτασες ,τσιμπα το με το ''διακανονισμο'' που εκανες ,ριξε ενα logout απο το φορουμ και πηγαινε το μια βολτα.![]()
Και είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το χαρτί αυτό είναι γνήσιο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Mην εισαι και τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν ολα αυτα (παρακρατησεις γραμμάτια κλπ) και προσεχε μην τυχόν και καποιος κλαίει γι' αυτο το μηχανακι![]()
![]()
![]()
Μα υπάρχει μαγαζί με όλη τη χαρτούρα απο πίσω ......![]()
georgE
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το χαρτί αυτό είναι γνήσιο ε;
Τώρα υποψιάζομαι το οτιδήποτε...![]()
georgE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Μα υπάρχει μαγαζί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ξέρεις το μαγαζί;Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Μα υπάρχει μαγαζί με όλη τη χαρτούρα απο πίσω ......![]()
Υπάρχει ακόμα ή στην θέση του υπάρχει κανένα καθαριστήριο-στιλβωτήριο;![]()