Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: sxv 550...690smc....και άλλα fun-to-ride motard

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    xr re
    me 10000000 extra...ginetai gamo to ergaleio leme
    ε μην είσαι υπερβολικός και συ...

Αυτα είναι τα λεφτά που θα δώσει για να βάλει τα έξτρα...

Νησάφι πια ,με την ίδια καραμέλα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια κατηγορειτε το χρ...

με αλλο πλαισιο, μοτερ, ζαντες αναρτησεις φρενα ψαλιδια γαμαει...αμα αλλαξεις και οργανα ειδικα γινεται κολαση το πραμα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ε προτεινε του και συ κατι καλο να μην ασχολειτε με μπουρδελα...
    husqvarna sm 630...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    Μιας και ρώτησες για την διαφορά απλού 690 sm και smc,
    πρώτον η εμφάνιση, φαίνεται πιο πιστάδικο, αλλά χάνεις από λειτουργικότητα(δεν εχει βάση για πίσω βαλιτσούλα) και έχει κατα 1,5 λίτρο μικρότερο ρεζερβουάρ, άν δεν κάνω λάθος.
    Πέρα από την εμφάνιση, είναι σίγουρα 10 κιλά πιο ελαφρύ και οι αναρτήσεις έχουν μεγαλύτερη διαδρομή κάτι που υποδηλώνει τον πιο σπόρ χαρακτήρα του
    Σ ευχαριστω.Oντως αυτα ακριβως που ειπες ειναι συν οτι το smc φοραει μεγαλυτερη δισκοπλακα πισω και το duke μπροστα.Mε το απλο δεν το συγκρινω,ειναι απαισιο.^^

Αρχικά δημιουργήθηκε από Be RN
    Λίγο μπερδεμένα τα λες. Αν έχεις τέτοιες προσβάσεις σε χοντρική και δωρεάν εργατικά, προφανώς και θα μπορούν να σου πουν όλες τις λεπτομέρειες του service manual εκεί που θα το φτιάχνεις.

Εχε υπ΄όψη σου οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα αγωνιστικό μοτέρ και ιδίως απρίλια, δεν είναι η συχνή συντήρηση αλλά να ξέρει τι και πως θα το φτιάχνει ο μηχανικός του. Διαφορετικά μπορώ να σου εγγυηθώ ότι το μηχανάκι θα γίνει ντεκόρ του συνεργείου.
    Εξυπακούεται ότι σενάρια επισκευής από σένα (μια και είπες για δωρεάν εργατικά ) είναι ανέκδοτο.
    Κανενα μπερδεμα,προτιμω απλα να παιρνω πολλες γνωμες και να γινεται και κουβεντα.Στο συγκεκριμενο μοτερ οντως δεν υπαρχουν οι γνωσεις,αλλα αφου νιωθει ο μηχανικος πιστευω δε θα υπαρξει προβλημα,ετσι και αλλιως και οι expert σε αυτα τα μοτερ ,καποτε τα πιασαν για πρωτη φορα.Παντως υπαρχει ενα ρισκο σιγουρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    husqvarna sm 630...
    Δεν υπαρχει ουτε ενα μεταχειρα...και τα καινουργια ξεφευγουν..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Δεν υπαρχει ουτε ενα μεταχειρα...και τα καινουργια ξεφευγουν..
    παρε τοτε 610 που τα χαριζουν...

παρε τοτε 610 που τα χαριζουν...
    Οντως παιζουν σε καλες τιμες αλλα σε τι πιστευεις οτι ειναι μπροστα συγκριτικα με τα 690?Το μονο που μπορω να δω οσον αφορα χοντρικα τις επιδοσεις του μοτερ ειναι -10αλογα.

πολυ ελαφρυτερο,αρα παιχνιδιαρικο,χωρις χαζοπροβληματα,πιο αξιοπιστο στο συνολο,(πλην καδενας εκκεντροφορου,εννιοτε) και κατ εμε,πολυ καλυτερα στημενα-ζυγισμενα...

επισης ειναι τσαμπα...το θεμα αποδοσης δεν το σχολιαζω,διοτι μιλαμε για ενα απο τα πιο βελτιωσιμα μοτερ της αγορας...ειναι οτι πιο κοντινο σε race,on-off παραγωγης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Σ ευχαριστω.Oντως αυτα ακριβως που ειπες ειναι συν οτι το smc φοραει μεγαλυτερη δισκοπλακα πισω και το duke μπροστα.Mε το απλο δεν το συγκρινω,ειναι απαισιο.^^
    Να σαι καλά φίλε μου.Πάντως είμαι σίγουρος πως έχουν και τα τρία μοντέλα έχουν 320 μπροστά και 240 δίσκο πίσω.

Το μόνο που θα επισημάνω στην κουβέντα, γιατί και εγώ ψαχνόμουν σε αυτά τα μοντέλα πάνω κάτω, είναι πως αν το θες μόνο για πίστα και πολεμικές βόλτες και μόνο παίρνεις ένα από τα sxv, 610.Για το μόνο λόγο πως είναι απαγορευτικά ακόμα και για μια δικάβαλη βόλτα. Εγώ μαζί με κολλητό που είμαστε στα 78 κιλά έκαστος δεν μας xωρούσε η σέλα, ειδικά στο husky, και σίγουρα κανένας λόγος για αποσκευές όσο μικρές και νά είναι για ένα μικρό ταξιδάκι.
    Το 690 το απλό και ο δούκας, όπως προείπα και fun to drive είναι και μπορείς άνετα να πας ένα ταξιδάκι με μικρές αποσκευές.
    Το smc κάπου στην μέση.
    Οπότε για εμένα είναι το θέμα τι ζητάς και στις μέρες μας είναι δύσκολο να μπορείς να διαθέτεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό μόνο για την γάβλα σου και να μην σκεφτείς έστω και λίγο την λειτουργικότητα.

Υποσημείωση, πως στην κατηγορία παίζει και το hyper 796 και το dorsoduro (δικύλινδρα και τα 2, με τα + και τα - που μπορεί να έχουν), βέβαια το dorso χάνει λίγο σε αίσθηση για sm.

Rein, έχεις οδηγησει και στρίψει smc?
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Rein, έχεις οδηγησει και στρίψει smc?
    ναι...σαν να οδηγουσα supersport με ενα κυλινδρο ηταν...your point being?

πολυ ελαφρυτερο,αρα παιχνιδιαρικο,χωρις χαζοπροβληματα,πιο αξιοπιστο στο συνολο,(πλην καδενας εκκεντροφορου,εννιοτε) και κατ εμε,πολυ καλυτερα στημενα-ζυγισμενα...

επισης ειναι τσαμπα...το θεμα αποδοσης δεν το σχολιαζω,διοτι μιλαμε για ενα απο τα πιο βελτιωσιμα μοτερ της αγορας...ειναι οτι πιο κοντινο σε race,on-off παραγωγης...
    Bασικα με το Ktm εχουν ιδιο βαρος,το aprilia ελαφρυτερο.Τωρα σαν στησιμο δεν εχω λογο να διαφωνησω..

δεν εχει να κανει τοσο με το βαρος,αλλα με την αισθηση...αν τα οδηγησεις και τα δυο θα πιστεψεις οτι το ktm ειναι 20 κιλα βαρυτερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    Να σαι καλά φίλε μου.Πάντως είμαι σίγουρος πως έχουν και τα τρία μοντέλα έχουν 320 μπροστά και 240 δίσκο πίσω.

Το μόνο που θα επισημάνω στην κουβέντα, γιατί και εγώ ψαχνόμουν σε αυτά τα μοντέλα πάνω κάτω, είναι πως αν το θες μόνο για πίστα και πολεμικές βόλτες και μόνο παίρνεις ένα από τα sxv, 610.Για το μόνο λόγο πως είναι απαγορευτικά ακόμα και για μια δικάβαλη βόλτα. Εγώ μαζί με κολλητό που είμαστε στα 78 κιλά έκαστος δεν μας xωρούσε η σέλα, ειδικά στο husky, και σίγουρα κανένας λόγος για αποσκευές όσο μικρές και νά είναι για ένα μικρό ταξιδάκι.
    Το 690 το απλό και ο δούκας, όπως προείπα και fun to drive είναι και μπορείς άνετα να πας ένα ταξιδάκι με μικρές αποσκευές.
    Το smc κάπου στην μέση.
    Οπότε για εμένα είναι το θέμα τι ζητάς και στις μέρες μας είναι δύσκολο να μπορείς να διαθέτεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό μόνο για την γάβλα σου και να μην σκεφτείς έστω και λίγο την λειτουργικότητα.

Υποσημείωση, πως στην κατηγορία παίζει και το hyper 796 και το dorsoduro (δικύλινδρα και τα 2, με τα + και τα - που μπορεί να έχουν), βέβαια το dorso χάνει λίγο σε αίσθηση για sm.
    http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_690_duke_2008.php
    http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_690_smc_2008.php
    Συμφωνα με αυτα παντα...Αλλα οκ πολλες φορες λεει και μπαρουφες το συγκεκριμενο.Αυτο το απαγορευτικο δικαβαλο ειναι σημαντικο, δεν το ηξερα.Για το aprilia μαλιστα ηξερα οτι εχει τις βασεις για πατακια,μου ειπαν οτι περνει,αλλα και παλι απο οτι φαινεται και αυτο θα εχει μεγαλο θεμα με τη σελα.Δεν μιλαω για ταξιδια βεβαια.Απο τα 2 που αναφερεις εκτος οτι ξεφευγουν αρκετα σε χρηματα ειδικα το dorso,μαλλον απεχει πολυ σε χαρακτηρα,ψευτομοταρντοστριτ μου κανει.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tελικά οι μηχανές είναι Fun to ride;
    από sniper στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2010, 13:52
  2. βελτιώσεις XR 650 και άλλα συναφή περί to be or not to be
    από dirtbird στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 18:30
  3. Αστεία και αλλα
    από afrotwin στο forum Honda Africa