ε μην είσαι υπερβολικός και συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
xr re
me 10000000 extra...ginetai gamo to ergaleio leme
Αυτα είναι τα λεφτά που θα δώσει για να βάλει τα έξτρα...
Νησάφι πια ,με την ίδια καραμέλα...![]()
ε μην είσαι υπερβολικός και συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
xr re
me 10000000 extra...ginetai gamo to ergaleio leme
Αυτα είναι τα λεφτά που θα δώσει για να βάλει τα έξτρα...
Νησάφι πια ,με την ίδια καραμέλα...![]()
ρε παιδια κατηγορειτε το χρ...
με αλλο πλαισιο, μοτερ, ζαντες αναρτησεις φρενα ψαλιδια γαμαει...αμα αλλαξεις και οργανα ειδικα γινεται κολαση το πραμα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
husqvarna sm 630...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ε προτεινε του και συ κατι καλο να μην ασχολειτε με μπουρδελα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Σ ευχαριστω.Oντως αυτα ακριβως που ειπες ειναι συν οτι το smc φοραει μεγαλυτερη δισκοπλακα πισω και το duke μπροστα.Mε το απλο δεν το συγκρινω,ειναι απαισιο.^^Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
Μιας και ρώτησες για την διαφορά απλού 690 sm και smc,
πρώτον η εμφάνιση, φαίνεται πιο πιστάδικο, αλλά χάνεις από λειτουργικότητα(δεν εχει βάση για πίσω βαλιτσούλα) και έχει κατα 1,5 λίτρο μικρότερο ρεζερβουάρ, άν δεν κάνω λάθος.
Πέρα από την εμφάνιση, είναι σίγουρα 10 κιλά πιο ελαφρύ και οι αναρτήσεις έχουν μεγαλύτερη διαδρομή κάτι που υποδηλώνει τον πιο σπόρ χαρακτήρα του
Κανενα μπερδεμα,προτιμω απλα να παιρνω πολλες γνωμες και να γινεται και κουβεντα.Στο συγκεκριμενο μοτερ οντως δεν υπαρχουν οι γνωσεις,αλλα αφου νιωθει ο μηχανικος πιστευω δε θα υπαρξει προβλημα,ετσι και αλλιως και οι expert σε αυτα τα μοτερ ,καποτε τα πιασαν για πρωτη φορα.Παντως υπαρχει ενα ρισκο σιγουρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Be RN
Λίγο μπερδεμένα τα λες. Αν έχεις τέτοιες προσβάσεις σε χοντρική και δωρεάν εργατικά, προφανώς και θα μπορούν να σου πουν όλες τις λεπτομέρειες του service manual εκεί που θα το φτιάχνεις.
Εχε υπ΄όψη σου οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα αγωνιστικό μοτέρ και ιδίως απρίλια, δεν είναι η συχνή συντήρηση αλλά να ξέρει τι και πως θα το φτιάχνει ο μηχανικός του. Διαφορετικά μπορώ να σου εγγυηθώ ότι το μηχανάκι θα γίνει ντεκόρ του συνεργείου.
Εξυπακούεται ότι σενάρια επισκευής από σένα (μια και είπες για δωρεάν εργατικά ) είναι ανέκδοτο.
Δεν υπαρχει ουτε ενα μεταχειρα...και τα καινουργια ξεφευγουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
husqvarna sm 630...
παρε τοτε 610 που τα χαριζουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δεν υπαρχει ουτε ενα μεταχειρα...και τα καινουργια ξεφευγουν..
Οντως παιζουν σε καλες τιμες αλλα σε τι πιστευεις οτι ειναι μπροστα συγκριτικα με τα 690?Το μονο που μπορω να δω οσον αφορα χοντρικα τις επιδοσεις του μοτερ ειναι -10αλογα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παρε τοτε 610 που τα χαριζουν...
πολυ ελαφρυτερο,αρα παιχνιδιαρικο,χωρις χαζοπροβληματα,πιο αξιοπιστο στο συνολο,(πλην καδενας εκκεντροφορου,εννιοτε) και κατ εμε,πολυ καλυτερα στημενα-ζυγισμενα...
επισης ειναι τσαμπα...το θεμα αποδοσης δεν το σχολιαζω,διοτι μιλαμε για ενα απο τα πιο βελτιωσιμα μοτερ της αγορας...ειναι οτι πιο κοντινο σε race,on-off παραγωγης...
Να σαι καλά φίλε μου.Πάντως είμαι σίγουρος πως έχουν και τα τρία μοντέλα έχουν 320 μπροστά και 240 δίσκο πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Σ ευχαριστω.Oντως αυτα ακριβως που ειπες ειναι συν οτι το smc φοραει μεγαλυτερη δισκοπλακα πισω και το duke μπροστα.Mε το απλο δεν το συγκρινω,ειναι απαισιο.^^
Το μόνο που θα επισημάνω στην κουβέντα, γιατί και εγώ ψαχνόμουν σε αυτά τα μοντέλα πάνω κάτω, είναι πως αν το θες μόνο για πίστα και πολεμικές βόλτες και μόνο παίρνεις ένα από τα sxv, 610.Για το μόνο λόγο πως είναι απαγορευτικά ακόμα και για μια δικάβαλη βόλτα. Εγώ μαζί με κολλητό που είμαστε στα 78 κιλά έκαστος δεν μας xωρούσε η σέλα, ειδικά στο husky, και σίγουρα κανένας λόγος για αποσκευές όσο μικρές και νά είναι για ένα μικρό ταξιδάκι.
Το 690 το απλό και ο δούκας, όπως προείπα και fun to drive είναι και μπορείς άνετα να πας ένα ταξιδάκι με μικρές αποσκευές.
Το smc κάπου στην μέση.
Οπότε για εμένα είναι το θέμα τι ζητάς και στις μέρες μας είναι δύσκολο να μπορείς να διαθέτεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό μόνο για την γάβλα σου και να μην σκεφτείς έστω και λίγο την λειτουργικότητα.
Υποσημείωση, πως στην κατηγορία παίζει και το hyper 796 και το dorsoduro (δικύλινδρα και τα 2, με τα + και τα - που μπορεί να έχουν), βέβαια το dorso χάνει λίγο σε αίσθηση για sm.
Rein, έχεις οδηγησει και στρίψει smc?
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
ναι...σαν να οδηγουσα supersport με ενα κυλινδρο ηταν...your point being?Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Rein, έχεις οδηγησει και στρίψει smc?
Bασικα με το Ktm εχουν ιδιο βαρος,το aprilia ελαφρυτερο.Τωρα σαν στησιμο δεν εχω λογο να διαφωνησω..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πολυ ελαφρυτερο,αρα παιχνιδιαρικο,χωρις χαζοπροβληματα,πιο αξιοπιστο στο συνολο,(πλην καδενας εκκεντροφορου,εννιοτε) και κατ εμε,πολυ καλυτερα στημενα-ζυγισμενα...
επισης ειναι τσαμπα...το θεμα αποδοσης δεν το σχολιαζω,διοτι μιλαμε για ενα απο τα πιο βελτιωσιμα μοτερ της αγορας...ειναι οτι πιο κοντινο σε race,on-off παραγωγης...
δεν εχει να κανει τοσο με το βαρος,αλλα με την αισθηση...αν τα οδηγησεις και τα δυο θα πιστεψεις οτι το ktm ειναι 20 κιλα βαρυτερο...
http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_690_duke_2008.phpΑρχικά δημιουργήθηκε από billk
Να σαι καλά φίλε μου.Πάντως είμαι σίγουρος πως έχουν και τα τρία μοντέλα έχουν 320 μπροστά και 240 δίσκο πίσω.
Το μόνο που θα επισημάνω στην κουβέντα, γιατί και εγώ ψαχνόμουν σε αυτά τα μοντέλα πάνω κάτω, είναι πως αν το θες μόνο για πίστα και πολεμικές βόλτες και μόνο παίρνεις ένα από τα sxv, 610.Για το μόνο λόγο πως είναι απαγορευτικά ακόμα και για μια δικάβαλη βόλτα. Εγώ μαζί με κολλητό που είμαστε στα 78 κιλά έκαστος δεν μας xωρούσε η σέλα, ειδικά στο husky, και σίγουρα κανένας λόγος για αποσκευές όσο μικρές και νά είναι για ένα μικρό ταξιδάκι.
Το 690 το απλό και ο δούκας, όπως προείπα και fun to drive είναι και μπορείς άνετα να πας ένα ταξιδάκι με μικρές αποσκευές.
Το smc κάπου στην μέση.
Οπότε για εμένα είναι το θέμα τι ζητάς και στις μέρες μας είναι δύσκολο να μπορείς να διαθέτεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό μόνο για την γάβλα σου και να μην σκεφτείς έστω και λίγο την λειτουργικότητα.
Υποσημείωση, πως στην κατηγορία παίζει και το hyper 796 και το dorsoduro (δικύλινδρα και τα 2, με τα + και τα - που μπορεί να έχουν), βέβαια το dorso χάνει λίγο σε αίσθηση για sm.
http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_690_smc_2008.php
Συμφωνα με αυτα παντα...Αλλα οκ πολλες φορες λεει και μπαρουφες το συγκεκριμενο.Αυτο το απαγορευτικο δικαβαλο ειναι σημαντικο, δεν το ηξερα.Για το aprilia μαλιστα ηξερα οτι εχει τις βασεις για πατακια,μου ειπαν οτι περνει,αλλα και παλι απο οτι φαινεται και αυτο θα εχει μεγαλο θεμα με τη σελα.Δεν μιλαω για ταξιδια βεβαια.Απο τα 2 που αναφερεις εκτος οτι ξεφευγουν αρκετα σε χρηματα ειδικα το dorso,μαλλον απεχει πολυ σε χαρακτηρα,ψευτομοταρντοστριτ μου κανει.