λες να είναι η φραγκοσυριανη;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μπορεί να μου χουν κάνει μάγια...![]()
οχι, ειναι η μαγια η μελισσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
λες να είναι η φραγκοσυριανη;![]()
αυριο παιζει να παμε για κανα καφε μετα της συμβιας, αν εισαι (η ειστε ολο το κορινθιακο team) μεσα, drop me a μασαζ...![]()
υ.γ. δεν εχω μηχανη θα ερθω με τουτουνι.
μέσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οχι, ειναι η μαγια η μελισσα...![]()
αυριο παιζει να παμε για κανα καφε μετα της συμβιας, αν εισαι (η ειστε ολο το κορινθιακο team) μεσα, drop me a μασαζ...![]()
υ.γ. δεν εχω μηχανη θα ερθω με τουτουνι.
Διάβασε φάση...
Χθες με παίρνει ο φάνης(Guzzistas) τηλέφωνο να πάμε για καφέ...κατεβαίνω κόρινθο για κάτι δουλειές και μετά από καμία ώρα τον παίρνω τηλ να δω που είναι...
Μου λέει "είμαστε εκεί"...
Στην αρχή σκέφτηκα την μαρίνα του ,ως συνήθως...στο δρόμο για την καφετέρια ,σκεφτόμουν ότι ο φάνης είναι κοινωνικό άτομο και αρκετά επικοινωνιακός...και μου ρθε φλας...
Να δεις λέω ο αλεπούδιαρης θα έχει επικοινωνήσει με τον χύμαδορ και θα πίνουν μαζί καφέ...τελικά ήταν με την Μαρίνα του...
Δικα μου;![]()
Οκ, σου στελνω με π.μ. το τηλεφωνο μου, στειλε μου και εσυ το δικο σου αν θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μέσα...
Διάβασε φάση...
Χθες με παίρνει ο φάνης(Guzzistas) τηλέφωνο να πάμε για καφέ...κατεβαίνω κόρινθο για κάτι δουλειές και μετά από καμία ώρα τον παίρνω τηλ να δω που είναι...
Μου λέει "είμαστε εκεί"...
Στην αρχή σκέφτηκα την μαρίνα του ,ως συνήθως...στο δρόμο για την καφετέρια ,σκεφτόμουν ότι ο φάνης είναι κοινωνικό άτομο και αρκετά επικοινωνιακός...και μου ρθε φλας...
Να δεις λέω ο αλεπούδιαρης θα έχει επικοινωνήσει με τον χύμαδορ και θα πίνουν μαζί καφέ...τελικά ήταν με την Μαρίνα του...
Δικα μου;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Κώστα, είναι γεμάτος ο φάκελος σου στα μηνύματα.![]()
![]()
![]()
![]()
στειλε...