Μιλαγα με τον σεκιουριτα που καθεται εκει κοντα και μου λεει οτι η λακουβα υπαρχει εδω και 2 μηνες περιπου ...
Μπροστα στα ματια του, λεει, ο αλλος εσκασε με αμαξι και του ανοιξανε οι αεροσακοι απο το χτυπημα.
Τριγυρω υπαρχουν σκορπια σπασμενα τασια απο διαφορα αμαξια...
Η αστυνομια ειχε ειδοποιηθει, εβαλε κωνους, οι οποιοι ομως συντομα παρασυρθηκαν ...
Αργοτερα ο δημος εριξε αμμο μεσα στην τρυπα η οποια ομως με τις βροχες κ κανενα δυο περασματα απο νταλικες εφυγε, οποτε η τρυπα παρεμεινε ακαλυπτη για πολυ καιρο...
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η ΤΡΥΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΡΑΤΗ!!!!!!!
Ξαναπερασα και επειδη η καμπυλη ξεκιναει πολυ πριν την τρυπα και σταματαει πολυ μετα την τρυπα, σου δινει την ψευδαισθηση οτι επροκειται για λακουβα ομαλη, και οχι τρυπα!
Οταν βρεχει απλα γινεται ΑΟΡΑΤΗ!!!!!!!
τι λακουβα αυτο ειναι κρατηρας.φιλε πολυ φθηνα την γλιτωσες.οπως ειπωθηκε και πιο πανω αν
εχεις τον μαρτυρα ψαξου για αποζημιωση. μπας και την μπαλωσουν κι ολας.
ποτε ξανα και παντα ορθιος.
πανω στην ταραχη μου,
ουτε στοιχεια απο τον ταριφα κρατησα, ουτε απο το αλλο το παλικαρι.
επισης δεν πηρα τηλ την ασφαλιστικη μου, ουτε την αστυνομια...
Οτι εγινε εγινε για μενα, το γονατο στρωνει σιγα σιγα, την μηχανη την εφτιαξα και την οδηγω παλι κανονικα ...
Αυτο το συμβαν, ειναι απλα μια υπενθυμιση σε εμενα, αλλα κ σε εσας, οτι παραμενουμε πολυ ευαλωτοι σε μια κοινωνια που δεν σεβεται την ζωη.
Ακομα κ προσεκτικοι να ειμαστε, ακομα κ νηφαλιοι, ακομα κ αργα να πηγαινουμε, η ζημια μπορει να γινει εκει που δεν το περιμενεις...
Δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε παθει ο αγκωνας κ ο ωμος μου, αν ειχα πεσει καλοκαιριατικα, οπου δεν συνηθιζω να φοραω μπουφαν ...
![]()
![]()
Ευτυχώς που δεν έφτασες στο κέντρο της γης....
Με τέτοια λακουβάρα, σίγουρα κανείς δεν σε ακούμπησε.
Αφού έφτιαξες και τη μηχανή, όλα καλά!
Ποτέ ξανά![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Μαλιστα.
Οντως φοβερη.
Απλα στην συγκεκριμενη ευθεια , κρατιεμαι παντα τερμα αριστερα , παω στο φαναρι , κιοταν φτασω εκει μπροστα στριβω αριστερα.Στο συγκεκριμενο κομματι γινονται συνεχεια χαζοκλεισιματα απο αυτοκινητα γιατι σκοτωνονται να χωθουνε στην τερμα δεξια λωριδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ποτέ δεν κάνω λάθος :P Τουλάχιστον σε 2 ασφαλιστικές που έχω δοκιμάσει, είναι ακριβώς έτσι. Μεταφέρουν το όχημά σου ΜΙΑ φορά (προς συνεργείο/σπίτι), αν δε μπορεί να μετακινηθεί, εντελώς δωρεάν, είτε έχεις οδική, είτε όχι. ΜΟΝΟ σε περίπτωση ατυχήματος (ακόμα κι αν πέσεις μόνος σου, δε χρειάζεται απαραίτητα να εμπλέκονται άλλοι οδηγοί/δηλώσεις).
DEUS περαστικα παλικαρε και αντε να το φτιαξεις γρηγορα εφοσον δεν ειναι τεραστια η ζημια...
στο θεμα με τις ασφαλειες μπορω να πω με βεβαιοτητα μιας και δουλευω σε οδικη βοηθεια πως ολες καλυπτουν μια μεταφορα απο ατυχημα ειτε φταις ειτε δεν φταις...
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
ευχαριστω φιλε μου,
η ζημιες αποκατασταθηκαν αμεσα ..
καινουργιο καπακι και ηδη τσουλαει σαν καινουργια!!!
και το γονατο εστρωσε, μονο ενα γδαρσιμο θυμιζει τι εγινε...
Παρεπιπτωντος, αφου πηγα κ τραβηξα φωτογραφιες κ μαζευτικε κοσμος γυρω μου κ ρωταγε πως,που και γιατι ... εχω να σας πω
ΟΤΙ Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!! Ως δια μαγειας ...
Οσον αφορα την καλύψη, θες να μου πεις οτι τσαμπα την κουβαλαγα σαν τον μ@λ@κ@ πανω απο μια ωρα?!?!??!??!?!??!?! Θα την επαιρνε η οδικη χωρις εξτρα χρεωση, και ας μην εχω οδικη βοηθεια στο ασφαλιστρο???
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()