Σαφώς και βάζουμε απο την τσέπη μας φίλτατε..Ακόμη και σε σέρβις βαζουμε απο την τσέπη μας καθώς επίσης, προσωπικά και με καθαρά δική μου βούληση και ανταλλακτικά γιατί αλλιώς δεν θα μπορουσα να δουλέψω. Τα shoei που απορείς ποιοι τα πληρώσανε κλείνουν πενταετία σε λίγους μήνες και δεν προβλέπεται αγορά άλλων καθώς και του υπόλοιπου εξοπλισμού.Λόγω αυτου,κάποιοι απο εμάς φοράνε τα 'πολιτικά' τους κράνη,μπότες,γάντια,θώρακες κτλ τα οποία τα αγοράσαμε για να δουλέψουμε καλύτερα και ευκολότερα απο θέμα ασφάλειας.Υπολόγιζε και κάποιες κλοπές εξοπλισμού όπως πχ ενω βοηθώ έναν άνθρωπο και ό άλλος(περαστικός) μου αρπάζει το κράνος,gps πάνω απο τη μηχανή μου.Η αγορά του εξοπλισμού γίνεται με διαγωνισμό και αυτό όταν υπάρχουν λεφτά..Η Ελληνική εταιρία ένδυσης δεν έδωσε ποτέ προσφορά πάντως σε εμάς παρόλο που θέλαμε Ελληνικά προιόντα να φαίνονται επάνω μας.Λάστιχα είχα 2.5 χρόνια να αλλάξω και το έπαιζα Γκάρυ Μακόι για αρκετό καιρό.Ετσι και σκάσει τώρα κάποιος και μας δώσει 2-3 μηχανάκια στο τμήμα παίζει να τα γεμίσουμε με το ονομά του το μηχανάκι απο πάνω εως κάτω λες και πάμε για αγώνα με σπόνσορα.Ξεμένουμε απο μηχανάκια σιγά σιγά και δε ξέρω που θα πάει αυτή η δουλειά.Ουτε ο ΟΔΥ πως διάολο λέγεται δεν μας δίνει μηχανάκια.Για να φτάσω εγω απο το σημείο Α στο Β σε μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να ξέρω οτι έχω ασφάλεια απο πίσω μου.Εξακολουθώ να το κάνω γιατι μου αρέσει αυτό που κάνω.Το γιατί;Γιατι η μοτοσυκλέτα είναι προσωπική υπόθεση και την βλέπουμε ως δική μας και ας είναι της υπηρεσίας.Τα ιδια περίπου στέκουν και για τους αστυνομικούς,λιμενικούς και πάει λέγοντας.
Ασχετο------------>>>> Πλέον δεν έχουμε και tetra:a31: και θα πάει κόσμος άκλαφτος στάνταρ.
Σε καταλαβαινω απολυτα αδελφε, παλεψτε το με τα μεσα που διαθετετε.
Όσων αφορα τα τέτρα....εμπρος στο δρομο προς τα πισω![]()
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Εγώ έχω μια alinco dj 195 την έχω 14 χρόνια
Τότε την είχα πάρει 140 ευρό
Η puxing έχει κάτω απ το πενηντάρικο σήμερα
Πολλοί συνάδελφοι μού έχουν πάρει, είναι μια σταλιά δε σχέση με αυτά που μας δίνουν και έχει καλύτερη λήψη και εκπομπή από τα υπηρεσιακά -κουφό έ!!-
Χώρια που δεν σου ζητάνε κερατιάτικα αν πάθει κάτι
Όλο μας καβαλάνε τη συχνότητ α. μεγαλο φάουλ πάντως.
Δεν ξερω και πολλα απο ασυρματους αλλα φανταζομαι οτι με τους αναλογικους μπορουν και ακουνε και πολλοι αλλοι που δεν θα επρεπε να ακουνε
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Που όλο με κοιτά
Που σκοτώνει για λεφτά
Πάρε με μαζί σου
Η σύμβαση των τετρα ήταν δεκαετης, 2004-2014 και έληξε
Το κόστος χρήσης καλύτερα να μην στο πω
Αναλογικους έχουν και οι δημοσιογράφοι(πως νομίζεις είναι σε ένα συμβάν τόσο γρήγορα )
Τα γραφεία τελετών,ακομα και οι outlow...
Οπότε καταλαβαίνεις για τι μιλάμε
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Που όλο με κοιτά
Που σκοτώνει για λεφτά
Πάρε με μαζί σου
δεν χρειαζεται να σου απαντησω τα αυτονοητα
Παιδιά,είναι άσχετο αυτό που θα πώ,αλλά μόλις μπήκα στο www.ekab.gr/web μου βάρεσε το AVG,έιμαι ο μόνος;
Threat name:Exploit Blackhat SEO type 1703 , malware απ'ότι λένε.
ναι βαράει και εδώ σε 2 διαφορετικά antivirus. ΑVG και ESET.
λογικά έχουν αφήσει την ιστοσελίδα στη τύχη της χωρίς update και τους έκαναν injection κακόβουλο κώδικα χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι ο admin κάτι. λύνεται με διάφορα plugins και updates.
Ακόμα ένα σημείο λοιπόν που είμαστε παρατημένοι στη μοίρα μας.