Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Αν ξερετε.........

Οσο αναφορα για την περιπτωση των 2 ιδιωτων εχεις δικιο
    Τωρα για την δικια μου περιπτωση, στο μυαλο των περισσοτερων οπως και στο δικο μου ειχα την πιο απλη εκδοχη. <Κυριοι μου δωσατε λεφτα να παρω μια μοτοσυκλετα και δεν εχω εγγυηθει τιποτα αλλο προς την τραπεζα σας οσον αναφορα την υπολοιπη κινητη και ακινητη περιουσια σχετικα με την δεσμευση της.... Λυπαμαι πριν λιγο καιρο ημουν πολυ καλα οικονομικα αλλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει ΟΠΟΤΕ παρτε την μοτοσυκλετα πισω σας δινω και ενα μικρο υπολοιπο και τελειωνουμε> Αυτο πιστευα.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πειραξουν καθολου τα ακινητα ..........
    Γιατι το τονιζεις ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    [...]Αυτο πιστευα.........
    Αυτο πιστευες, αλλα αυτο δεν αναιρεί την υποχρέωση για την οποία εχεις υπογραψει και δεσμευθεί, δλδ να αποπληρώσεις το δάνειο που πήρες

Ειπαμε ξανα (αλλα στο βροντο ), δε χρειάζεται να δώσεις τη μοτοσυκλετα πισω. Θα πας με το χαρτι του ΟΑΕΔ που να φαινεται οτι είσαι άνεργος απο την χ ημερομηνια και θα ζητήσεις είτε περίοδο χαριτος, είτε επιμήκυνση του δανειου (λιγοτερη δόση, περισσότεροι τοκοι)

Οτι θα κανει και η Ελλαδα δηλαδη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οκ ευχαριστω για τις συμβουλες........ Θα δω τι θα κανω........ Ποιος να μου το λεγε οτι το 2008 οταν τους πηγαινα λεφτα μαζεμενα για ενα αλλο δανειο το οποιο ξεπληρωσα 4 χρονια πριν την ληξη του ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ (βεβαια δεν τους εκανα την χαρη) Και τωρα για 80κολοευρω τον μηνα θα μου τα ζαλιζουνε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Μέχρι σε σκλαβοπάζαρο μπορείς να βρεθείς φίλε....άστα μη τα σκαλίζεις.:wacko:

Έλιωσααα
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οσο αναφορα για την περιπτωση των 2 ιδιωτων εχεις δικιο
    Τωρα για την δικια μου περιπτωση, στο μυαλο των περισσοτερων οπως και στο δικο μου ειχα την πιο απλη εκδοχη. <Κυριοι μου δωσατε λεφτα να παρω μια μοτοσυκλετα και δεν εχω εγγυηθει τιποτα αλλο προς την τραπεζα σας οσον αναφορα την υπολοιπη κινητη και ακινητη περιουσια σχετικα με την δεσμευση της.... Λυπαμαι πριν λιγο καιρο ημουν πολυ καλα οικονομικα αλλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει ΟΠΟΤΕ παρτε την μοτοσυκλετα πισω σας δινω και ενα μικρο υπολοιπο και τελειωνουμε> Αυτο πιστευα.........
    Αυτό πίστευες και θα ήταν σωστό...ΑΝ σου είχαν δώσει μοτοσυκλέτα. Η τράπεζα όμως σου είχε δώσει λεφτά, και λεφτά θα διεκδικήσει.

Είπες οτι πήγες να ρωτήσεις στην τράπεζα, και αν κατάλαβα καλά δεν ενδιαφέρθηκες να δεις πως θα τακτοποιήσεις την οφειλή σου ή τις όποιες καθυστερήσεις, αλλά να μάθεις τι μπορούν να σου κάνουν. Θεωρητικά μπορούν να σου κάνουν ότι έγραψε ο blackbusa.

Πρακτικά δεν θα σου κάνουν τίποτα περισσότερο από το να σου πάρουν το Vstrom. *

*Χλωμό, γιατί τα Vstrom δεν κατάσχονται παρά μόνο κατακτιούνται με αίμα και ιδρώτα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν ενδιαφερθηκα οπως λες για το πως θα τακτοποιησω το χρεος μου γιατι τους οταν ειχα παει να ρωτησω δουλευα ακομα και δεν ειχα τετοιο προβλημα οπως δεν εχω και σημερα γιατι δεν τους εχω καθυστερησει καμια δοση....... Απλα αν δεν βρω δουλεια σε μερικους μηνες θα εχω προβλημα Και για αυτο τον λογο ανοιξα το θεμα......

Χλωμό, γιατί τα Vstrom δεν κατάσχονται παρά μόνο κατακτιούνται με αίμα και ιδρώτα....

Οσο για αυτο συμφωνω...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ενδιαφερθηκα οπως λες για το πως θα τακτοποιησω το χρεος μου γιατι τους οταν ειχα παει να ρωτησω δουλευα ακομα και δεν ειχα τετοιο προβλημα οπως δεν εχω και σημερα γιατι δεν τους εχω καθυστερησει καμια δοση....... Απλα αν δεν βρω δουλεια σε μερικους μηνες θα εχω προβλημα Και για αυτο τον λογο ανοιξα το θεμα......

Χλωμό, γιατί τα Vstrom δεν κατάσχονται παρά μόνο κατακτιούνται με αίμα και ιδρώτα....

Οσο για αυτο συμφωνω...
    Thanasiss.....no worries.

Για να στο πάρουν, πρέπει να σε πιάσουν. Κάτι που είναι αδύνατον με Vstrom.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Aν φθασεις στο σημειο να χρειαστει να πουλησεις την μηχανη για να ξεχρεωσεις μπορεις να κανεις συμφωνητικο με τον υποτιθεμενο αγοραστη με δικηγορο,να σου δωσει το χρημα και να πας την μηχανη ΤΟΥ στο σπιτι του χωρις να την κυκλοφορει,καταθετεις το χρημα στην τραπεζα,παιρνεις το χαρτι της αρσης παρακρατησης και πατε στα Κ.Ε.Π. και μεταβιβαζεται η μηχανη στο ονομα του και τελειωνει η υποθεση εκει.

Φιλος εκανε τα παραπανω επειδη δεν μπορουσε να πληρωσει την δοση λογω απολυσης (Οπως στην περιπτωση σου) και αναγκαστηκε να την πουλησει.
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αν παψεις να είσαι συνεπης στις υποχρεώσεις σου, θα έρθει εξωδικο με δικαστικό κλητήρα, εαν και τότε δεν πληρώσεις θα οριστεί δικάσιμος και πιθανον η τράπεζα στο απαιτητό ποσό να ζητήσει (ελλείψη ρευστου) καποιο ακινητο (δυσκολα).

Αυτο που μπορεις (και πρεπει) να κάνεις ειναι να πας στην τραπεζα με το χαρτι του ΟΑΕΔ και να ζητήσεις περίοδο χαριτος ή υπαγωγη στο νέο νομο περι υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Έλιωσα στο γέλιο μιλάμε.
    Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
    Έλιωσα στο γέλιο μιλάμε.
    Θες να μοιραστεις το αστειο με τα υπολοιπα παιδια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

:a44: :a44:

Ok Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα μυνηματα σας και Θα δω τι θα κανω. Ελπιζω να βρω δουλεια..... Λιγο δυσκολο το τελευταιο αλλα θα δουμε.......

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όσα πρέπει να ξέρετε αν εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα
    από fantacid στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2022, 16:23
  2. Αν ο θεός
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 23:39
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33