Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: ψεκαστο brosακι!!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Αντε και μπαίνει. Γιατί να μπει όμως?
    α) Γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει

β) Γιατί πολλοί πετάνε τη σκούφια τους να το κάνουν

γ) Για να έχεις ένα ακόμα λόγο να γκρινιάζεις στην καφετέρια ότι η Χόντα μ@λακίζεται (άσχετο τι πουλάει).

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Ναι αλλά 650 βρίσκεις δύσκολα πια, οπότε παίρνεις ένα 400 τσάμπα και του βάζεις το μοτέρ το 700. Το 400άρι μοτέρ δεν μπορείς να το κάνεις 650, και δεν έχει και νόημα να το βελτιώσεις από τη στιγμή που υπάρχουν τα 650-700.
    <ημι-off topic>
    Αυτό από νομικής πλευράς είναι ΟΚ, ή θα είναι στην ουσία παράνομος ο ιδιοκτήτης, οπότε άμα γίνει καμιά στραβή η ασφάλειά του μπορεί να κάνει την πάπια του Πεκίνου; Γιατί από 647 σε 680 είναι αμελητέα αύξηση κυβισμού, αλλά από 398 είναι 70% πάνω.

Εκτός κι αν μπορεί να ισχυριστεί ότι η ίδια ουσιαστικά μοτοσυκλέτα φορούσε και τον 650άρη οπότε είναι εγκεκριμένη από το εργοστάσιο για τέτοια μεγέθη (και ψάξε τον υπάλληλο που θα σου υπογράψει....)

Από περιέργεια ρωτάω γιατί είχα ψάξει για τους νόμους περί βελτίωσης/αλλαγής κινητήρων παλιότερα και απ'όσο θυμάμαι ήταν αρκετά περιοριστικοί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Εννοείται ότι αγοράζεις κανονικά τον κινητήρα με χαρτιά και το δηλώνεις. Άμα κάποιος θέλει να τον βάλει έτσι είναι δικό του θέμα.

Από πλευράς νομικών περιορισμών δεν ξέρω τι ισχύει. Σχετικά με την αύξηση που λες δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, τα πλαίσια είναι ολόιδια, μόνο οι αριθμοί πλαισίου αλλάζουν (NC25... για το 400, RC31... για το 650), και ο λόγος είναι ότι το μηχανάκι αρχικά φτιάχτηκε για 650 και μετά για λόγους νομοθεσίας -δεν ξέρω ακριβώς τι- του έβαλαν και 400αρι κινητήρα για να πουλήσει.

@ sapila racing: δεν ξέρω τι αίσθηση σου δίνει το 700άρι, το Bros το 650 μια χαρά είναι από αγριάδα. Αλλά η σκέψη φαντάζομαι είναι να βάλεις επάνω έναν πιο σύγχρονο κινητήρα (4-βάλβιδο, ο προηγούμενος είναι 3-βάλβιδος) και με τον ψεκασμό μπορείς να το κάνεις τούμπανο καλύτερα και ευκολότερα, ίσως και οικονομικότερα -από άποψη κατανάλωσης.
    Προφανώς την μετατροπή δεν την κάνεις για την οικονομία αλλά την γκ@@λ@ αλλά καλό θα είναι το τούμπανο σου να μην καίει τον πάτο του όταν σέρνεσαι.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Από πλευράς νομικών περιορισμών δεν ξέρω τι ισχύει.
    http://www.kep.gov.gr/portal/page/po...Story?sid=1953

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    http://www.kep.gov.gr/portal/page/po...Story?sid=1953
    Καλά εμένα δε με αφορά, το 650 έχω (και όχι τα 1500 για το νέο κινητήρα)!

Όταν λέει όμως ιδίου τύπου τι να εννοεί; Ιδίου τύπου είναι και αυτός που θα μπει, προφανώς δε θα βάζαμε μοτέρ από CBR στο Bros! (ένας τρελός έχει βάλει στο πλαίσιο του Bros μοτέρ από... TDM αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα)
    Μιχάλης Δερτούζος

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    @ sapila racing: δεν ξέρω τι αίσθηση σου δίνει το 700άρι, το Bros το 650 μια χαρά είναι από αγριάδα. Αλλά η σκέψη φαντάζομαι είναι να βάλεις επάνω έναν πιο σύγχρονο κινητήρα (4-βάλβιδο, ο προηγούμενος είναι 3-βάλβιδος) και με τον ψεκασμό μπορείς να το κάνεις τούμπανο καλύτερα και ευκολότερα, ίσως και οικονομικότερα -από άποψη κατανάλωσης.
    Προφανώς την μετατροπή δεν την κάνεις για την οικονομία αλλά την γκ@@λ@ αλλά καλό θα είναι το τούμπανο σου να μην καίει τον πάτο του όταν σέρνεσαι.
    Καλά όλα αυτα αλλά κάνε μια βόλτα με ενα ΤΑ700 και θα δείς.

sorry ΜcGyver αλλά το 650 ηταν πολύ πιο άγριο.
    Κανει κι εσύ ενα τέτοιο βόλτα και θα δείς κι εσύ! :rotflmao:

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αγριο το 650???

δηλαδη πως πηγαινει το 700?

Παλαιό μέλος
    Καλά εμένα δε με αφορά, το 650 έχω (και όχι τα 1500 για το νέο κινητήρα)!

Όταν λέει όμως ιδίου τύπου τι να εννοεί; Ιδίου τύπου είναι και αυτός που θα μπει, προφανώς δε θα βάζαμε μοτέρ από CBR στο Bros! (ένας τρελός έχει βάλει στο πλαίσιο του Bros μοτέρ από... TDM αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα)
    Και RSV έχει μπεί...
    Με πολλή καλή θέληση..

ΕΝΤΙΤ!

Δεν έχω,λόγο φορμάτ..Είναι ,μέλος στο http://www.hawkgtforum.com/forum/ ο συγκεκριμένος..
    O giannisblest θα το έχει δει λογικά.
    Σαν την ασπρούλα μου καμιά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
    Και RSV έχει μπεί...
    Με πολλή καλή θέληση..
    Αν έχεις φωτο για βάλε. Αν όχι εδώ για να μην το χαλάσουμε, στο θέμα που υπάρχει για Bros στο Μοντέλα->Honda.
    Μιχάλης Δερτούζος

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αγριο το 650???

δηλαδη πως πηγαινει το 700?

Απ ότι βλέπω τώρα στα specs, τελικά ίδια πάνε. Το 700 είναι λίγο πιο δυαντό, αλλά εχει πολλά κιλά πάνω.
    Τότε το Αfrica 650 ήταν γρήγορο και πολύ καλό γενικά, πέρασαν και 20 χρόνια βέβαια και η μνήμη είναι όπως λένε κι οι Αγγλοι μεσα από rose tinted γυαλιά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Απ ότι βλέπω τώρα στα specs, τελικά ίδια πάνε. Το 700 είναι λίγο πιο δυαντό, αλλά εχει πολλά κιλά πάνω.
    Τότε το Αfrica 650 ήταν γρήγορο και πολύ καλό γενικά, πέρασαν και 20 χρόνια βέβαια και η μνήμη είναι όπως λένε κι οι Αγγλοι μεσα από rose tinted γυαλιά.

παντως κοντρα τρανς 650, τρανς 700...

κανονικη τιτανομαχια

:rotflmao:

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παντως κοντρα τρανς 650, τρανς 700...

κανονικη τιτανομαχια

:rotflmao:
    Το Africa 650 όμως δεν έχει σχέση με Transalp, ήταν πολύ καλό για την εποχή του, κι ηταν και γρήγορο, 30 κιλά κάτω απο το σημερινό ΤΑ700 ήταν.

Τα Transalp γενικώς παραείναι ήσυχα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Το Africa 650 όμως δεν έχει σχέση με Transalp, ήταν πολύ καλό για την εποχή του, κι ηταν και γρήγορο, 30 κιλά κάτω απο το σημερινό ΤΑ700 ήταν.

βεβαιως δεν αντιλεγω για το παλιο

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    καλη ιδεα προς το παρων πιστευω ειναι αυτη του να μπει πανω με καρμπυρατερ και να εχουμε οφελος τις 4ρις βαλβιδες και την παραπανω αναπνοη.
    και μετα γινεται και μετατροπη σε ψεκαστο...:smilea:

αυτο που λες ροτορα νομιζω ειναι μια ιδεα αλλα δεν εχει υλοποιηθει..
    απλα κοιτουσε οτι χαζο-χωραει ο κινητηρας του RSV.
    το πλαισιο του μπρος εχει αντεξει μεχρι και 90-100 αλογα ως τωρα.
    το rsv πιστευω θα το κοψει στα 3!!

ως τωρα στο μπρος εχει μπει μοτερ απο xt h xr η κατι τετοιο,απο KTM,απο καποιο μεγαλο διχρονο,απο TDM 850,μοτερ ηλεκτρικο.δεν μου ερχεται κατι αλλο...
    εχω φωτο για τους δυσπιστους...

Παλαιό μέλος
    Είχα την εντύπωση ότι Είχα διαβάσει ότι το τελείωσε..μπορει και να μην θυμάμαι Καλά..αλλα τα υπόλοιπα έχουν 100%!ειδικά το ηλεκτρικό με είχε εντυπωσιάσει!
    Σαν την ασπρούλα μου καμιά!

@rein: στον κινητήρα του transalp λείπει η μια από τις τρεις βάσεις μοτέρ που έχει ο κινητήρας του Bros. Έχει την μπροστά και την πίσω χαμηλά αλλά λείπει η δεύτερη πίσω που βρίσκεται πίσω από τη μίζα, φαίνεται στις φωτογραφίες.

Πιστεύεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Ένας γνωστός έχει βάλει κινητήρα από transalp (το 650, που επίσης λείπει η τρίτη βάση) χωρίς πρόβλημα λέει. Εγώ διατηρώ ενδοιασμούς, κυρίως γιατί δεν νομίζω ότι μπορούμε να προβλέψουμε κάπως τι συνέπειες έχει αυτό και πόσο θα επηρεάσουν.
    δεν εχει αναγκη...αλλα αν σε καιει το θεμα φτιαχνεις τριτη βαση...πανευκολο ειναι...

απο κει και περα μονο με την προσθηκη του μοτερ θα σαι 10 πανω απο τα 45 του bros...καλη φαση οπως και να χει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2009, 14:09
  2. Aftermarket για CBF-600 '08 (ψεκαστό);
    από kondoras στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 08:15
  3. Husqvarna 610SM. Καρμπιρατερ η ψεκαστο?
    από somisa στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ