Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ρε γαμω τη πουτανα μου........
ψήσου λέμε ΨΗΣΟΥ!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ρε γαμω τη πουτανα μου........
ψήσου λέμε ΨΗΣΟΥ!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
αν εχω απολυθει γουστάρω με τρέλα...
γης μαδιαμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Τωρα αυτο θα ειναι καλο ή κακο?
Αντε ψήσου...χωρις απώλειες...
![]()
![]()
φαντάρος φιλαράκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
κι εγω μεσα. +2 ατομα...
αρκει να βρεθουν καλες θεσεις στην Μπιστα. δεν γουσταρω να τους βλεπω με κυαλια και να ειμαι στο γρασιδι παρεα με μεθυσμενους ιταλιανους...θελω κυριλε παραγματα.
![]()
εγώ και ο Mitsos1 λέμε 1000000000% ναι για Mugello, θα κλείσουμε μέσω skylines αυτή ή τηων άλλη εβδομάδα με κόστος 430ευρω(ακτοπλοικά με 4κλινη καμπίνα+ξενοδοχείο+γενική είσοδο για ΣΚ)
Αναχώρηση 17.00 στις 30/6 από Πάτρα και επιστροφή 5/7
Διαδρομή που θα ακολουθησουμε είναι Φορλί-Φλωρεντια και μετά από Μπολώνια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κι εγω μεσα. +2 ατομα...
αρκει να βρεθουν καλες θεσεις στην Μπιστα. δεν γουσταρω να τους βλεπω με κυαλια και να ειμαι στο γρασιδι παρεα με μεθυσμενους ιταλιανους...θελω κυριλε παραγματα.
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω μπηκα εδω και θελω να παρω 2 τετοια: Central Grandstand Bronze Full Price up to 28/02 187,00 ? και 2 του Σαββατου με 81?.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
- του αγωνα αν θελετε μονοι σας...εγω παντως θα τα κλεισω απο εδω http://www.ticketone.it/EN/Home/ και μπορω να αναλαβω και τα δικα σας...παλι βεβαια αρκει να εχω τα λεφτα![]()
δεν ξερω που ειναι αυτες οι θεσεις και αν εχει γιγαντοοθονη αλλα μ'αρεσει η ονομασια...εσεις οι μπατιρηδες δεν ξερω που θα ειστε...:rotflmao:
εγω μπηκα εδω και θελω να παρω 2 τετοια: Central Grandstand Bronze Full Price up to 28/02 187,00 ? και 2 του Σαββατου με 81?.
δεν ξερω που ειναι αυτες οι θεσεις και αν εχει γιγαντοοθονη αλλα μ'αρεσει η ονομασια...εσεις οι μπατιρηδες δεν ξερω που θα ειστε...:rotflmao:
Nαι αλλά εσένα δεν θα σου δώσουμε roadbook...
![]()
![]()
![]()
![]()
Aντε ρε μλκ, μην το σκέφτεσαι...
(Δες πμ)
![]()
![]()
εχω ξαναπαει Mugello καρντια μου....
απλα δεν ειχε αγωνα...![]()
![]()
ειδα π.μ. και απΗντησα...
![]()
Αααα ρε μλκ, απο εσένα θυμάμαι μια φωτογραφία με το 636 και πίσω η πύλη της πίστας...?
![]()
![]()
![]()
Ειχα φάει τον κοσμο να θυμηθώ που την είχα δεί αυτη την καριόλα την φωτογραφία.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Αααα ρε μλκ, απο εσένα θυμάμαι μια φωτογραφία με το 636 και πίσω η πύλη της πίστας...?
![]()
![]()
![]()
Ειχα φάει τον κοσμο να θυμηθώ που την είχα δεί αυτη την καριόλα την φωτογραφία.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω συγκεκριμενα...
![]()
Περπιράκη χτες καπινίζαμε δίπλα στο μπούσα στην Ερμού ε;;;
Το κέρατόν μου γαμώ ξεχάστηκα με τη δουλειά και δεν έχω κάνει τίποτα.... ΠΑΝΟΟΟ στείλε ένα ΠΜ το κουνητό/ακούνητο κάτι... ή να στο στείλω εγώ τεσπα ότι θες.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Περπιράκη χτες καπινίζαμε δίπλα στο μπούσα στην Ερμού ε;;;
Το κέρατόν μου γαμώ ξεχάστηκα με τη δουλειά και δεν έχω κάνει τίποτα.... ΠΑΝΟΟΟ στείλε ένα ΠΜ το κουνητό/ακούνητο κάτι... ή να στο στείλω εγώ τεσπα ότι θες.........
yeap...περιμενα υπομονετικα την γυναίκα...
Προλαβαινεις δεν προλαβαινεις...
Μεχρι την Παρασκευη...νομιζω...
![]()