Ακόμα δεν πήγα στην τράπεζα....![]()
Αύριο θα πάω σίγουρα και θα σας πω!![]()
Ακόμα δεν πήγα στην τράπεζα....![]()
Αύριο θα πάω σίγουρα και θα σας πω!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Γειά σου Σταύρο!
![]()
![]()
Μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα (και το SRX)!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Γειά σου Σταύρο!
![]()
![]()
Μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα (και το SRX)!
Γειά σου Παναγιώτη! Ελπίζω να είσαι καλά, καιρό έχουμε να τα πούμε!
Όταν μπορέσεις στείλε πμ!![]()
Το ποσό μέχρι σήμερα στις 09:30 είναι στα 1804 ευρώ!
![]()
![]()
Στον λογαριασμό της Πειραιώς έχουμε μέχρι σήμερα 1750 €.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Άντε δυνατά παιδιά, λίγο έμεινε ακόμη!![]()
![]()
Διαβάστε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Μετά από αυτό, προτείνω τα χρήματα που μαζεύτηκαν να τα κάνουμε κατάθεση στο Χαμόγελο του Παιδιού και να γράψουμε και μια μικρή ενημέρωση, για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν είμαστε ενωμένοι.....
Θα μιλήσω και με τα άλλα παιδιά, βέβαια, αλλά από τη χαρά μου για το Γιώργο δεν κρατιέμαι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ καλή η σκέψη σου φίλε μιας και το Χαμόγελο του παιδιού χρειάζεται επειγόντως οικονομική ενίσχυση από όσο γνωρίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μετά από αυτό, προτείνω τα χρήματα που μαζεύτηκαν να τα κάνουμε κατάθεση στο Χαμόγελο του Παιδιού και να γράψουμε και μια μικρή ενημέρωση, για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν είμαστε ενωμένοι.....
![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μετά από αυτό, προτείνω τα χρήματα που μαζεύτηκαν να τα κάνουμε κατάθεση στο Χαμόγελο του Παιδιού και να γράψουμε και μια μικρή ενημέρωση, για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν είμαστε ενωμένοι.....Συμφωνώ απολύτως!Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
πολύ καλή η σκέψη σου φίλε μιας και το Χαμόγελο του παιδιού χρειάζεται επειγόντως οικονομική ενίσχυση από όσο γνωρίζω...![]()
Ειδικα αυτη την περιόδο ,το "Χαμόγελο του Παιδιού" τα εχει πολυ μεγαλη ανάγκη.
Ετσι κι αλλιως ,για να κανουμε ενα καλο τα δωσαμε...ε...ας κανουμε ενα καλό!!!
Θα τολμησω να προτεινω ,να οργανωσουμε και μια μοτοσυκλετιστικη μάζωξη ,και να παμε να τα παραδωσουμε ολοι παρέα.
Να ανεβασουμε και τα πιτσιρικια στις μοτο να γουστάρουνε...
Να γεμισει ο κοσμος με χαμόγελα....
Κι απο μας...κι απο κείνα...
Τι λετε???......
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Κι επειδη σας θυμιζω ,οτι ειχα προβεί σε ανα-δημοσιευση στο mototrail.net
...απ'όπου και υπηρξαν αρκετες καταθεσεις ,απο φιλους συμφορουμιτες ,ενημερωσα και εκει για την Ωραία εξελιξη του θεματος ,καθως και για την προταση ανα-κατεύθυνσης του χρηματικου ποσου.Αρχικά δημιουργήθηκε από El-Presidente
Εκανα μια ΑΝΑ-δημοσιευση του θεματος και εδω: http://www.mototrail.net/t1304-topic#28802
Θα ενημερωνω για τις -τυχον- εξελιξεις.
Περισοτερα,εδω: http://www.mototrail.net/t1304-topic#32440
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
σ'ωραίοςΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
[]Μετά από αυτό, προτείνω τα χρήματα που μαζεύτηκαν να τα κάνουμε κατάθεση στο Χαμόγελο του Παιδιού και να γράψουμε και μια μικρή ενημέρωση, για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν είμαστε ενωμένοι.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RIDE MORE TALK LESS
παιδια εγω τωρα το διαβασα.αν ισχυει ακομη φιλε vaska στειλε μου π.μ το λογαριασμο.ευχαριστω
μεγαλη ανακουφιση και χαρα για αυτα τα καταπληκτικα νεα.απολυτα συμφωνος για το χαμογελο του παιδιου ειδικα τωρα που εχει οικονομικα προβληματα![]()
unsticked
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
συγνώμη αλλα δεν ξέρω κατα ποσο ειναι σωστο τα λεφτά να πανε στο χαμόγελο του παιδιού......γιατι δεν ξέρω τι ακριβώς παίζεται εκει!???
ειναι ενας οργανισμός που εχει παρη παρα πολλά λεφτά και εγω εχω της υποψίες μου οτι κατι δεν παει καλά......
πιστευω πως σηγουρα εχει δωσει λεφτα αλλα μπορει κ να εχει καταχραστη......... παντα μηλαω με επιφυλαξη......
και θα δεχτώ αλλες προτάσεις....... θα προτιμούσα να τα δίναμε σε καπιον σύλλογο με άτομα απο ατυχήματα και που δεν ειναι σε φάση να τα βγάλουν πέρα ......
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com