Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Όταν οδηγάς μοτοσυκλέτα, υποτίθεται ότι είσαι αντισυμβατικός, λίγο τρελός, λίγο διαφορετικός και πολύ ανοιχτόμυαλος. Υποτίθεται, ότι θέλεις να ξεφύγεις από κανόνες και περιορισμούς. Αντί αυτού, βλέπω κάτι επιθέσεις στην Πανελλήνια, που δεν τις έκαναν ούτε οι γονείς μας τα 80s, όταν η κοινωνία πίστευε, ότι όποιος οδηγάει μοτοσυκλέτα, είναι αλήτης και πρεζάκιας και αυτές οι κρητικές γίνονται από μοτοσυκλετιστές. κατά την γνώμη μου απαράδεκτο.
    Και πρίν βγείτε από τα ρούχα σας και μου αρχίσετε τα περί....ασφάλειας και του πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή, να σας θυμίσω, ότι για να οδηγάς μοτοσυκλέτα θέλει δίπλωμα, άρα είσαι ενήλικας και υπεύθυνος για τις πράξεις σου. Αν θέλεις να είσαι ταλιμπάν και να σκοτωθείς από μαι σούζα ή σε μια κόντρα θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς. Είναι θέμα παιδείας...η Πανελλήνια δεν ευθύνεται ούτε οι διοργανωτές τις.
    Αν μου πείτε για ησυχία, για μπάφα, για ανάρμοστη συμπεριφορά κλπ κλπ. Θα σας απαντήσω ότι είναι Συγκέντρωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων. Ανθρώπων που οδηγούνε μοτοσυκλέτες και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσετε, ναι θα έχει πολύ φασαρία, αν πάτε. Αν δεν πάτε ή αν δεν έχετε πάει ακόμη καλύτερα, γιατί όσο κι αν σας εξηγήσω δεν θα καταλάβετε γιατί μου αρέσει. Όπως δεν μπορεί να καταλάβει η Θεία Μαρίτσα, γιατί οδηγείτε μοτοσυκλέτα και δεν παίρνεται ένα αμαξάκι να βάλετε από κάτω το κεφάλι σας.
    Ξέρω πως αυτά που γράφω παραπάνω, τους περισσότερους από εσάς θα σας "ξινίσουν", αλλά δεν πειράζει. Βλέπεται τώρα πλέον στα σαράντα μου, έχω μάθει, ότι δεν πρέπει να κάνω γαργάρα τίποτα και για κανέναν και επίσης, μετά από εικοσιπέντε χρόνια, ταξίδια, αλητεία, χαζομάρα πάνω σε δύο ρόδες, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω, είναι να μιλάω κι όποιος θέλει ακούει!
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    .δεν ειναι πολλες χιλιαδες αυτοι που μαζευονται αλλα 1500 εως 2500 ατομα,
    αρα δεν αντιπροσωπευουν τιποτα.ειναι σαν να λεμε (κανουνε διαδηλωση 200 ατομα και ταλαιπωρουνε 100.000).
    γιατι αυτο γινεται,(ταλαιπωρουνε) τη μοτοσυκλετα και βγαζουν προς τα εξω το χειρωτερο προσωπο της.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
    είσαι αντισυμβατικός,
    Γιατί ??

λίγο τρελός,
    Επίσης γιατί ??

λίγο διαφορετικός
    Ξανα επίσης γιατί ??

και πολύ ανοιχτόμυαλος.
    Όχι όλοι .
    Επειδή μπορεί να είσαι εσύ δεν σημαίνει πως είναι και το σύνολο των μοτοσυκλετιστών .

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις , με συγχωρείς κιόλας , αλλά μου θυμίζουν ταινία του Σταμάτη Γαρδέλη και του Στιβ Ντούζου ...αααα , και του Ψάλτη με το "τρέχω τρέχω τρέχω "

Έχουμε περάσει στο 2011 και έχουν αλλάξει τα δεδομένα , αντισυμβατικός με 16.000 € μοτο 265 άτοκες δόσεις και service στο εξουσιοδοτημένο ....εεε δεν το λες .

Εκτός αν στις πανελλήνιες μαζέυεται ο Σάκης ο μπετούγιας με το Μάκη το μπούκα ....

Τέλος πάντως για υτο είπα μερικά ποστ παραπάνω πως πρέπει πρώτα να αποφασίσουμε σαν μοτοσυκλετιστες τι θέλουμ ενα βλέπουμε στις πανελλήνιες και ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε .

Ειδάλλως είναι σαν να λέμε θα κόψουμε το τσιγάρο γιατί μας καταστρέφει την υγεία αλλά άμα βρισκόμαστε σε καμιά φάση όλο και καμιά τζούρα θα τραβάμε .

να συμπληρωσω οτι ο προεδρος της μοτοε κ.Κορελης ειναι οντως σαν να παιζει σε ταινια του Σταθη ψαλτη η του Σταματη Γαρδελη.αμα τον δειτε απο κοντα θα πειτε οτι εχουμε ακομα ασπρομαυρη TV
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παλαιό μέλος
    παιδια μια και ασχετος τα 60 ευρω που θα πληρωσει ο καθενας αν δεν ειναι μελος γιατι πραγμα ειναι?θα εχει καποιες εξηπηρετησεις στον χωρο που θα παραμεινει και θα κατασκηνωσει?νερο ,ρευμα ,ψησταριες ,καποια μουσικα συγκροτηματα ,ασφαλεια μοτο,κλπ κλπ?
    καλαματιανος

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Το κλεινουμε εδω, η μαλλον το σταματαω εχω κουραστει να κανω τον συνηγορο τις ΜΟΤΟΕ και τις καθε λεσχης αν και δινω σε δυο συνδρομη, εγω με την παρεα μου ΠΑΝΤΑ μενουμε εξω σε ξενοδοχειο περναμε πολυ καλα απο κει και περα ο καθενας εχει νομιζω τη νοημοσυνη να κανει οτι θελει και να παει οπου θελει εξαλλου την παροιμια την ξερετε ( με τα λεφτα σου ........) φιλικα !!!
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Το κλεινουμε εδω, η μαλλον το σταματαω εχω κουραστει να κανω τον συνηγορο τις ΜΟΤΟΕ και τις καθε λεσχης αν και δινω σε δυο συνδρομη, εγω με την παρεα μου ΠΑΝΤΑ μενουμε εξω σε ξενοδοχειο περναμε πολυ καλα απο κει και περα ο καθενας εχει νομιζω τη νοημοσυνη να κανει οτι θελει και να παει οπου θελει εξαλλου την παροιμια την ξερετε ( με τα λεφτα σου ........) φιλικα !!!
    Και τι σου προσφέρει ακριβώς η συνδρομή στη μοτοε;
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
    να συμπληρωσω οτι ο προεδρος της μοτοε κ.Κορελης ειναι οντως σαν να παιζει σε ταινια του Σταθη ψαλτη η του Σταματη Γαρδελη.αμα τον δειτε απο κοντα θα πειτε οτι εχουμε ακομα ασπρομαυρη TV
    ΕΣΥ κρίνεις κάποιον Απο την εξωτερική του εμφάνιση;Απο το μουσι του καθενός;έχεις μιλήσει μαζί του ποτε;έχεις συνεργαστεί μαζί του;
    Ποια η δικιά σου ιδιωτητα για να μπορείς να τα πεις αυτα;στιληστας είσαι;
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

στυλιστας δεν ειμαι,αλλα οταν θελεις να προχωρησεις μπροστα μερικα πραγματα, η εμφανιση σου δινει την πρωτη εντυπωση.οι αποψεις του στο θεμα μοτοσυκλετα ειναι πολυ καλες αλλα φιλε πρεπει να εχεις και τον τροπο να το μεταφερεις.
    υποψην εχω παει σε 10 παννεληνιες και θεωρω οτι εχω δικαιωμα να εχω αποψη.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau

στυλιστας δεν ειμαι,αλλα οταν θελεις να προχωρησεις μπροστα μερικα πραγματα, η εμφανιση σου δινει την πρωτη εντυπωση.οι αποψεις του στο θεμα μοτοσυκλετα ειναι πολυ καλες αλλα φιλε πρεπει να εχεις και τον τροπο να το μεταφερεις.
    υποψην εχω παει σε 10 παννεληνιες και θεωρω οτι εχω δικαιωμα να εχω αποψη.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    νο κομεντς
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μεσες ακρες εχω διαβασει τωρα αλλα και αλλες χρονιες τις αποψεις σας για αυτη τη μαλακια
    Ας πω κι εγω τη δικη μου...

Επειδη λοιπον
    ΑΥΤΗ http://www.youtube.com/watch?v=C12A9F2VArQ ειναι η Πανελλήνιά ΣΑΣ
    και αυτό το IQ οσων μαζευονται γυρω απο κατι τετοια μαλακισμενα μπασταρδο-τσογλανια
    που εχουν το ηλιθιο ανεγκεφαλο γκομενακι στο διπλανο καθισμα, που τα "εχει" με τον φραγκατο τρεντυ καγκουρογαμοσαυρο,
    που οι μαγαζατορες ΒΛΑΧΟΙ κοιτανε μονο το κερδος που μαζευτηκε τοσος κοσμος στην πολη τους και θα πιουν μεχρι σκασμου αλλα υπο αλλες συνθηκες θα φωναζαν οτι ενοχλουνται απο τις εξατμισεις,
    επειδη οι μπατσοι με την συγκαταθεση του κρατους κανουν τα στραβα ματια και η οποια ΜΟΤΟΕ τον ΜΠαίρνει και τα παιρνει,
    επειδη ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια και ολοι εχουν ενα τσουτσουνι μεχρι το πατωμα και μαλακιζονται ασυστολως...

παρτε τη γαμωπανελληνια σας και χωστε την στο κωλο σας, εγω δεν θα παρω!

Μου αρκουν τα βιντεο για τα οποια δεν θα εκφραστω, αυτων που εφυγαν και αυτοι που τα εφτιαξαν λενε "ηταν ενα παιδι παντα με το χαμογελο στα χειλη που λατρευε τη μοτοσυκλέτα και ηταν και γαμω τους οδηγους"!

Σχετικα με το βιντεο που εβαλα μπορω να τον βρισω 15 φορες περισσοτερο αλλα ειναι καμενος απο χερι ετσι κι αλλιως οποτε οι δικες μου καταρες δεν εχουν νοημα!

Αντε, παμε αντιπαραθεσεις τωρα να χωσω κι αλλα μπας και φαω και δικαιολογημενα το ΒΑΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ

http://www.youtube.com/watch?v=GuOPtrZOoVE&NR=1

:a31: :a31: :a31: :a31:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    [B]Μεσες ακρες εχω διαβασει τωρα αλλα και αλλες χρονιες τις αποψεις σας για αυτη τη μαλακια
    Ας πω κι εγω τη δικη μου...

Επειδη λοιπον
    ΑΥΤΗ http://www.youtube.com/watch?v=C12A9F2VArQ ειναι η Πανελλήνιά ΣΑΣ
    και αυτό το IQ οσων μαζευονται γυρω απο κατι τετοια μαλακισμενα μπασταρδο-τσογλανια
    που εχουν το ηλιθιο ανεγκεφαλο γκομενακι στο διπλανο καθισμα, που τα "εχει" με τον φραγκατο τρεντυ καγκουρογαμοσαυρο,
    που οι μαγαζατορες ΒΛΑΧΟΙ κοιτανε μονο το κερδος που μαζευτηκε τοσος κοσμος στην πολη τους και θα πιουν μεχρι σκασμου αλλα υπο αλλες συνθηκες θα φωναζαν οτι ενοχλουνται απο τις εξατμισεις,
    επειδη οι μπατσοι με την συγκαταθεση του κρατους κανουν τα στραβα ματια και η οποια ΜΟΤΟΕ τον ΜΠαίρνει και τα παιρνει,
    επειδη ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια και ολοι εχουν ενα τσουτσουνι μεχρι το πατωμα και μαλακιζονται ασυστολως...

παρτε τη γαμωπανελληνια σας και χωστε την στο κωλο σας, εγω δεν θα παρω!

Μου αρκουν τα βιντεο για τα οποια δεν θα εκφραστω, αυτων που εφυγαν και αυτοι που τα εφτιαξαν λενε "ηταν ενα παιδι παντα με το χαμογελο στα χειλη που λατρευε τη μοτοσυκλέτα και ηταν και γαμω τους οδηγους"!

Σχετικα με το βιντεο που εβαλα μπορω να τον βρισω 15 φορες περισσοτερο αλλα ειναι καμενος απο χερι ετσι κι αλλιως οποτε οι δικες μου καταρες δεν εχουν νοημα!

Αντε, παμε αντιπαραθεσεις τωρα να χωσω κι αλλα μπας και φαω και δικαιολογημενα το ΒΑΝ

+650

Αν έβλεπες τι δουλειά έριξε στο παγκόσμιο στη Μεγαλόπολη θα έτρωγες το στόμα σου αλλά από μοτοσικλετιστή πίσω από το πληκτρολόγιο δεν περιμένω περισσότερα... :ZZZ:
    The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...

ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ...........ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΗΤΕ

Ή μοτό είναι μιά τρέλλα πού δέ μπαίνει στή γλάστρα.
    Όλοι θαυμάσατε καί ζηλέψατε ίσως καί φθονήσατε
    αύτά πού δέν μπορέσατε νά κάνετε κάποια στιγμή.
    Καί άν μερικοί όργίζεστε μέ αύτά πού έχετε δεί κατά
    καιρούς στίς Πανελλήνιες..........
    ύπάρχουν καί πολλοί πού έχουν ξεκαρδιστεί βλέποντας
    μερικούς ντυμένους σάν άστακούς μέ άρβύλες,κράνη
    μπαλάσκες κ.λ.π....
    νά κατεβαίνουν στήν καφετέρια..!!
    Άν θέλετε λοιπόν νάστε κερδισμένοι στή ζωή,πάρτε
    αύτό πού νομίζετε ότι έχει κάποιος νά σάς δώσει
    καί νάστε σίγουροι ότι θάστε κερδισμένοι ,σέ αύτή τή ζωή.
    ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....!!!
    Άν θέλετε νά λέγεστε μοτοσυκλεττιστές κοιτάξτε νάστε
    άνοιχτοί σέ ΟΛΑ...!!
    Η ΜΟΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ....!!
    Βάζετε γαντάκι τρυπητό,μπουφανάκι Ίταλικό,κορντούρα παντελόνι
    μέ βυζάκια,μποτάκι κυριλέ καί κράνος τών πεντακοσίων...??
    Καί μετά πάμε βόλτα μέ 120 στήν Έθνική καί άπαγορεύονται
    οί προσπεράσεις....??
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ...??
    Καί τήν άλλη βδομάδα όλοι στήν πίστα νά φάμε κανά πεντακοσάρικο.
    Λάστιχα, ΔΑΣΚΑΛΟΙ πού θά μάς μάθουν νά στρίβουμε κ.λ.π...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΙ .................ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...!!!
    Ούτε καί ύπάρχει καγκουρόμετρο...!!
    Ούτε καί άποστειρωμένοι μοτοσυκλεττιστές πού τούς μαζεύουν
    κάποιοι μάγκες καί τούς παίρνουν τά ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ....!!

ή ΕΙΣΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΕΣ..........ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΝ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΙΟΙ

ή ΕΙΣΤΕ.................

Οί Πανελλήνιες έχουν τό χρώμα τους....
    Ό καθένας μέ τήν κουλτούρα του όπως είπε καί ό Τζερώνυμο....!!
    Τό θέμα δέν είναι τό τί θεωρεί ό καθένας ΣΚΑΤΑ.........άλλά τό
    πώς θά περάσει άπό μέσα χωρίς νά βρωμίσει...!!
    Διότι άν μερικοί θεωρείτε ΣΚΑΤΑ τό ρόδα τσόντα καί κοπάνα,
    ίσως μερικοί άλλοι θεωρούμε τό......
    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..........ΜΠΟΖΟ ΤΡΩΝΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ..!!
    Όποιος θέλει πάει σέ Πανελλήνια,έχω πάει........
    άλλά .......

«Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν.

Άντε γειά......

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  2. Απαντήσεις: 178
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 18:25
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3