Όταν οδηγάς μοτοσυκλέτα, υποτίθεται ότι είσαι αντισυμβατικός, λίγο τρελός, λίγο διαφορετικός και πολύ ανοιχτόμυαλος. Υποτίθεται, ότι θέλεις να ξεφύγεις από κανόνες και περιορισμούς. Αντί αυτού, βλέπω κάτι επιθέσεις στην Πανελλήνια, που δεν τις έκαναν ούτε οι γονείς μας τα 80s, όταν η κοινωνία πίστευε, ότι όποιος οδηγάει μοτοσυκλέτα, είναι αλήτης και πρεζάκιας και αυτές οι κρητικές γίνονται από μοτοσυκλετιστές. κατά την γνώμη μου απαράδεκτο.
Και πρίν βγείτε από τα ρούχα σας και μου αρχίσετε τα περί....ασφάλειας και του πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή, να σας θυμίσω, ότι για να οδηγάς μοτοσυκλέτα θέλει δίπλωμα, άρα είσαι ενήλικας και υπεύθυνος για τις πράξεις σου. Αν θέλεις να είσαι ταλιμπάν και να σκοτωθείς από μαι σούζα ή σε μια κόντρα θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς. Είναι θέμα παιδείας...η Πανελλήνια δεν ευθύνεται ούτε οι διοργανωτές τις.
Αν μου πείτε για ησυχία, για μπάφα, για ανάρμοστη συμπεριφορά κλπ κλπ. Θα σας απαντήσω ότι είναι Συγκέντρωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων. Ανθρώπων που οδηγούνε μοτοσυκλέτες και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσετε, ναι θα έχει πολύ φασαρία, αν πάτε. Αν δεν πάτε ή αν δεν έχετε πάει ακόμη καλύτερα, γιατί όσο κι αν σας εξηγήσω δεν θα καταλάβετε γιατί μου αρέσει. Όπως δεν μπορεί να καταλάβει η Θεία Μαρίτσα, γιατί οδηγείτε μοτοσυκλέτα και δεν παίρνεται ένα αμαξάκι να βάλετε από κάτω το κεφάλι σας.
Ξέρω πως αυτά που γράφω παραπάνω, τους περισσότερους από εσάς θα σας "ξινίσουν", αλλά δεν πειράζει. Βλέπεται τώρα πλέον στα σαράντα μου, έχω μάθει, ότι δεν πρέπει να κάνω γαργάρα τίποτα και για κανέναν και επίσης, μετά από εικοσιπέντε χρόνια, ταξίδια, αλητεία, χαζομάρα πάνω σε δύο ρόδες, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω, είναι να μιλάω κι όποιος θέλει ακούει!