Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Κασετίνα με εργαλεία Rothewald

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Μιας και μιλάμε για κασετίνες, έχω εδώ και καιρό χτυπήσει αυτήν
    http://brain.pan.e-merchant.com/7/8/...l_04529687.jpg

της Facom και το πιο σπουδαίο είναι οτι χωράει μέσα στην σέλα του R1!

έχει τα πάντα από 8αράκι πολύγωνο μέχρι 14αρι, καστάνιες μύτες σταυρό/ίσιο/άλλενς κτλπ + καστάνια + κατσαβίδι με 3 διαφορετικές προεκτάσεις.

Με έχει σώσει ακόμη και στην τεχνική εργασία που κάνω όταν χρειάστηκα ένα τσοκάκι για το τρυπάνι!! :rotflmao:

Η τιμή της τσουχτερή αλλά μου αρέσουν τα όμορφα εργαλεία, τι να κάνουμε!

<3

Γ@μαει.. αλλα πολλαααα τα φραγκα.... ποσα εσκασες? κανα 200αρι???? Παντως ειναι οτι ποιο ομορφο εχω δει

http://www.facom.com/com/innovation/r2nano/r2nano.php

Όποιος θέλει εργαλεία της Facom ή της Benman (από επαγγελματικά) ή σε κάτι πιο οικονομικό για τους ερασιτέχνες, μπορεί να μου στείλει π.μ. και θα τον βοηθήσω
    Για τους λοιπούς μαστόρους του site μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ
    greentools.gr και αν βρουν κάτι χρήσιμο θα έχουν ειδική μοτοέκπτωση

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Όποιος θέλει εργαλεία της Facom ή της Benman (από επαγγελματικά) ή σε κάτι πιο οικονομικό για τους ερασιτέχνες, μπορεί να μου στείλει π.μ. και θα τον βοηθήσω
    Για τους λοιπούς μαστόρους του site μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ
    greentools.gr και αν βρουν κάτι χρήσιμο θα έχουν ειδική μοτοέκπτωση

Καλά τα είπε ο Rein παιδάκια ...

δεν θα κάνετε δουλειά με φτηνιάρικες κατασκευές των 150 και βάλε τεμαχίων ... μια συλλογή μισής ίντσας και μια 1/4 θέλετε και σιγά σιγά θα πάρετε και άλλα ...

το βασικό δεν είναι μόνο να λύσετε η να δέσετε χωρίς να κόψτε σπειρώματα και να τρέχετε για κολαούζο και helicoil ... το πιο βασικό είναι η ασφάλειά σας ... για να μην φάτε και κάνα χέρι ειδικά με τις καστάνιες ... επίσης καλό είναι να μάθετε να ανοίγετε την καστάνια και να βάζετε γραφιτούχο γράσο πότε πότε (αν είναι καλής ποιότητας και λύνεται σωστά)
    κοιτάξτε να έχει εγγύηση ώστε να μπορείτε να πάτε κατευθείαν και να σας αλλάξουν δωρεάν ότι χάλασε
    η Facom έχει πανάκριβα εργαλεία (άποψή μου) ... κάποια αξίζουν τα λεφτά τους αλλά οι εργαλειοθήκες είναι υπερτιμημένες για μένα

πέραν της καστάνιας δώστε βάση στα κατσαβίδια γιατί πολλές βίδες που μου έρχονται χάλια είναι σταυρόβιδες (ειδικά στα καπάκια πλήρωσης υγρών στα φρένα) επίσης χρειάζονται και μακριά κατσαβίδια και νάνοι

όπως ειπώθει σωστά προτιμήστε κατσαβίδια της Facom έχουν καλή αίσθηση στο χέρι και ενισχυμένο μέταλλο στη μύτη ... αλλάζονται σε περίπτωση αστοχίας επιτόπου με καινούργια δωρεάν (εφόσον χρησιμοποιήθηκαν σωστά και όχι για σφυροκοπήματα) ... μια συλλογή άλλεν και τόρξ επίσης της facom είναι καλά

πένσες της Unior είναι σχετικά καλές σε τιμή και ποιότητα

για δυναμόκλειδα δεν θα κάνετε δουλειά με ένα μεγάλου εύρους καλύτερα πάρτε τα αργότερα όταν έχετε χρήματα είναι βασικά εργαλεία για πιο προχωρημένες δουλειές (σε φρένα , πλαίσιο, μοτέρ) και προσοχή στην βίδα του κάρτερ γιατί όλες κλωτσημένες μου έρχονται και στάζουν λάδια τα μηχανάκια γιατί κάποιος χεροδύναμος έβαλε όλη του την τέχνη ...

τες πα θα μπορούσα να γράφω σεντόνια αλλά δεν έχει νόημα μιας και καταλαβαίνουμε όλοι πως ότι πληρώνεις παίρνεις τις περισσότερες φορές το θέμα είναι πως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους και δεν μας παίρνει για ανοίγματα αν μιλάμε για χόμπι

βασικά να σέβεστε τα εργαλεία σας ... να τα κρατάτε καθαρά και να μην τα χρησιμοποιήτε άτσαλα και με βιασύνη (έχω δει νευριασμένο μάστορα να χρησιμοποιεί facom κατσαβίδι για ζουμπά και έφριξα ... )

Μέλος
    Εγω εχω μια τετοια απο το 2005 διαφορετικης μαρκας βεβαια.
    45 ευρω μετα απο παζαρια στο μοναστιρακι την ειχα πληρωσει.
    Για ερασιτεχνικη χρηση ειναι οτι πρεπει. Δεν εχει παθει τιποτα.
    http://www.wuppertools.de/popup_imag...D=8654&imgID=0

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    στο στρατό, στη διμοιρία συντηρήσεως είχαμε ΒΕΤΑ τροχηλατες εργαλείοθήκες κομπλέ.τα μαστόρια έπιναν νερό στο ονομασ της...

Στα Gp βλέπω παίζει πολύ η USΑG.

για πείτε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    http://www.militsopoulos.com/product.php?id=991
    καλά μου φαίνονται

ενα ακομη τιπ,ευκαιρειας δοθεισης απο την φωτο του toyar...

αποφευγετε τα πολυγωνικα καρυδακια μια και με την χρηση τους η ασκουμενη ροπη περιοριζεται στις ακμες των παξιμαδιων κατα βαση και οχι στις πλευρες τους,κατι που με συνεχη χρηση τα φθειρει πολυ γρηγορα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Re: Κασετίνα με εργαλεία Rothewald

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την κασετίνα με εργαλεία από το http://www.louis.de.

Μήπως την έχει κανένας, αυτή ή κάποια από τις άλλες που έχει στο louis.de να μου πει τη γνώμη του, πόσο καλή είναι, κατά πόσον αξίζει τα λεφτά της, ποιότητα των εργαλείων, αντοχή στο χρόνο κλπ, γιατί στις φωτογραφίες όλα ωραία φαίνονται. Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: αν οι mods πιστεύουν ότι το θέμα δεν είναι για εδώ ας το μεταφέρουν ανάλογα.
    Την συγκεκριμένη την έχω πάρει απο τον Λούη και μπορώ να πώ οτι αξίζει τα λεφτά της...
    Με λίγη προσοχή θα σε βγάλει χρόνια...

Με άριστα το 10 παίρνει αεράτα ένα 7αράκι...

200κομμάτια είναι!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Κάποιες δουλειές γίνονται μια χαρά και με εργαλεία από το LIDL. Δεν λέω όλες, και σίγουρα κασετίνα €100 είναι πιο πάνω σε ποιότητα από το LIDL. Αυτό που λέμε VALUE for money...

Τώρα αν κάποιος θέλει μια καστάνια με €100+ είναι ελεύθερος να πάρει... Όπως υπαρχουν πχ παντελόνια με €250 και με €50...

Και για να μην παρεξηγηθώ, άλλες απαιτήσεις έχει ο επαγγελματίας και άλλες ο χομπίστας που θα πιάσει τα εργαλεία μια φορά τη βδομάδα...
    Give me fuel, Give me fire

Ρε παίδες γιατί έχετε φαγωθεί με πανάκριβες μανέλες και δεν παίρνετε μια καστάνια για τα αρχικά-τελικά ζόρια και μια μανέλα με τα μισά λεφτά για τα υπόλοιπα? Επίσης οι made in China συλλογές των 150-200 κομματιών που χρειάζονται?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Να ρωτησω, τα καρυδακια 1/2 και 1/4 τι ακριβως ειναι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis78
    Να ρωτησω, τα καρυδακια 1/2 και 1/4 τι ακριβως ειναι?

Ειναι το μεγεθος του "κωλου" τους για να στο πω απλα... Δλδ υπαρχουν με μικροτερη τετραγωνη τρυπα και μεγαλυτερη... Φυσικα υπαρχουν και οι αναλογες καστανιες/μανελες αλλα και οι αναλογοι ανταπτορες. Τα 1/4 βολευουν για εργασιες σε δυσπροσιτα σημεια μιας και ειναι μικροτερα σε διαμετρο αλλα νομιζω οτι δεν φτανουν σε μεγαλα νουμερα.Εως 15αρι περιπου νομιζω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Η παρακατω ειμαι μια συλλογη με καρυδακια 1/4.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	force-2462.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	58,5 KB 
ID:	224362

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ειναι το μεγεθος του "κωλου" τους για να στο πω απλα... Δλδ υπαρχουν με μικροτερη τετραγωνη τρυπα και μεγαλυτερη... Φυσικα υπαρχουν και οι αναλογες καστανιες/μανελες αλλα και οι αναλογοι ανταπτορες. Τα 1/4 βολευουν για εργασιες σε δυσπροσιτα σημεια μιας και ειναι μικροτερα σε διαμετρο αλλα νομιζω οτι δεν φτανουν σε μεγαλα νουμερα.Εως 15αρι περιπου νομιζω...
    Ευχαριστω πολυ φιλε μου ησουν κατανοητος.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2012, 14:52
  2. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14