Δεν ξεφεύγεις εύκολα τελικά![]()
![]()
καλες βόλτες![]()
![]()
Τελειο,καλα χιλιομετρα φιλε!
Για πες εντυπωσεις...![]()
...cause the place seems still alive...
Το λοιπόν , η μηχανή είναι all around!!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Τελειο,καλα χιλιομετρα φιλε!
Για πες εντυπωσεις...![]()
Τα κάνει όλα σχεδόν τέλεια.Τουλάχιστον με την δική μου κρίση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Ξεκινάω με άσφαλτο , παρότι η κυρία φοράει τακούνι (Continental TKC80) πιάνει απίστευτα στο δρόμο ,
στρίβει ακόμα καλύτερα και δεν φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει με ενα ασφάλτινο ελαστικό.
Σε κλειστά κομμάτια γίνεσαι λαγός , εφόσον μάθεις να ζυγίζεις τα 200 ψιλά κιλά της ,ενω στο ταξίδι είναι απλά βολική χωρίς να φτάνει τον ανταγωνισμό.
Στο χώμα , 2 φορές που την έχω πάει , η μηχανή δίχνει πραγματικά τις άγριες διαθέσεις της!
Το μπροστινό με τις κατάλληλες ρυθμίσεις bound & rebound σε διορθώνει απο τα δικά σου λάθη.
Για φρένα έχει μια "άγκυρα" μπροστά που εαν την πιέσεις δεν συγχωρεί ενώ το πίσω είναι απλά διορθωτικού χαρακτήρα.
Αυτά μέχρι στιγμής και έπονται νεότερα!
![]()
Ωραιος,τα λαδακια μονο να τσεκαρεις καθε 1000 περιπου(αν και θα τα ξερεις αυτα απ΄το 640...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Το λοιπόν , η μηχανή είναι all around!!
Τα κάνει όλα σχεδόν τέλεια.Τουλάχιστον με την δική μου κρίση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Ξεκινάω με άσφαλτο , παρότι η κυρία φοράει τακούνι (Continental TKC80) πιάνει απίστευτα στο δρόμο ,
στρίβει ακόμα καλύτερα και δεν φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει με ενα ασφάλτινο ελαστικό.
Σε κλειστά κομμάτια γίνεσαι λαγός , εφόσον μάθεις να ζυγίζεις τα 200 ψιλά κιλά της ,ενω στο ταξίδι είναι απλά βολική χωρίς να φτάνει τον ανταγωνισμό.
Στο χώμα , 2 φορές που την έχω πάει , η μηχανή δίχνει πραγματικά τις άγριες διαθέσεις της!
Το μπροστινό με τις κατάλληλες ρυθμίσεις bound & rebound σε διορθώνει απο τα δικά σου λάθη.
Για φρένα έχει μια "άγκυρα" μπροστά που εαν την πιέσεις δεν συγχωρεί ενώ το πίσω είναι απλά διορθωτικού χαρακτήρα.
Αυτά μέχρι στιγμής και έπονται νεότερα!
![]()
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ωραιος,τα λαδακια μονο να τσεκαρεις καθε 1000 περιπου(αν και θα τα ξερεις αυτα απ΄το 640...)![]()
προσεχε το TKC στο νερο![]()
Καλορίζικο το πιστόλι φίλε μου....![]()
Καλοριζικο φιλε.Το μονο μηχανακι που εσκασα οταν το αποχωρίστηκα!
Υγ.Τα 270 χλμ με ενα ντεπόζιτο δεν τα ειχα δει ποτε πάντως.
Ενα πιστολι και απο δω...
Καλοταξιδο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα 240 γύρισε σε ρεζέρβα , περίπου 25-30χλμ απο εκεί και πέρα μέχρι να στεγνώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Υγ.Τα 270 χλμ με ενα ντεπόζιτο δεν τα ειχα δει ποτε πάντως.
Τώρα 5 πάνω 5 κάτω....
Σημειώστε 265 για να μη χαλάω χατήρια.
![]()
Καλοταξιδο να ειναι και καλοστριφτο...Πανεμορφο μηχανακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το δεύτερο ktm που θα πάρω θα είναι αυτό...με καρμπύρατερ εννοείται...και χωρίς να αποχωριστώ το SD εννοείται...
Σαν τέσσεραμισή πάει στο χώμα ρε φίλε...τρέλα γούστα λέμε...άτσαλωσου να οργώσεις τα κριτικά βουνά με δαύτο...
Καλόριζικό ,καλά χιλιόμετρα και καλόλασπωτο...
Καλορίζικο φίλος, όντως είναι έρωτας το adventure..