Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: z.k.a.p. 's ROMANIA....

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Στέλιο μου σε βρίσκω αδιάβαστο...

Αφού τα 'παμε ρε Παναγιώτη... με τα φόρουμ δεν τα πάω καλά.. είμαι ολίγον στόκος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Προσωπικά, από ιστορικής άποψης θαυμάζω το συγκεκριμένο πάσο.

Παρομοίως

ΥΓ: Για την Transalpina που αναφέρεσε, την έχει κάνει πέρυσι ο Μανώλης από το Moto Riders Club (http://motoridersclub.com/el/node/726)...
    Moto Adventures blog
    The Moto Travel Blog

ειναι σχεδον αδυνατον να πετυχεις thn transfagarasan με καλη ασφαλτο..κραταει παρα πολους μηνες χιονι,παγωνει κ σπαει...γενικα εμενα η περιοχη μ αρεσει πολυ αλλα συμφωνω οτι η ρουμανια εχει πολυ καλυτερα περασματα..παντως αν την περασετε ιουνιου παιζει το τουνελ να εχει ακομα χιονι και να ειναι κλειστο..ιουλιου αυγουστο ειναι πολυ καλυτερα κ σιγουρα ρουχα ζεστα γιατι κατω εχει 35+ βαθμους και πανω κατω απο 8
    αμα θελετε να προτεινω διαδρομες και μερη μου λετε και αξιοθεατα βεβαιως βεβαιως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    ειναι σχεδον αδυνατον να πετυχεις thn transfagarasan με καλη ασφαλτο..κραταει παρα πολους μηνες χιονι,παγωνει κ σπαει...γενικα εμενα η περιοχη μ αρεσει πολυ αλλα συμφωνω οτι η ρουμανια εχει πολυ καλυτερα περασματα..παντως αν την περασετε ιουνιου παιζει το τουνελ να εχει ακομα χιονι και να ειναι κλειστο..ιουλιου αυγουστο ειναι πολυ καλυτερα κ σιγουρα ρουχα ζεστα γιατι κατω εχει 35+ βαθμους και πανω κατω απο 8
    αμα θελετε να προτεινω διαδρομες και μερη μου λετε και αξιοθεατα βεβαιως βεβαιως
    υπολογίζω στης 5 ιούνη να περνάω το transfagarasan στο κατέβασμα για πίσω . μετα απο ένα μεγάλο κύκλο στα βαλκάνια , για πες καμιά εναλλακτική αν είναι κλειστο το τούνελ !!!
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

οταν λες για πισω υποθετω οτι θα πας απο sibiu προς το τουνελ,και θα θες να βγεις curtea d arges...αμα βρεις το τουνελ κλειστο εχεις 2 εναλακτικες...η μια ειναι να γυρισεις πισω προς sibiu{λιγα χλμ}και να κατεβεις απο την valea jiului προς ramnicu valcea-pitesti-bucuresti,η αλλιως να πας προς brasov και να κατεβεις απο εκει ploiesti-bucuresti...η πρωτη επιλογη ειναι πιο γρηγορη γιατι εχεις το Pitesti-bucuresti{115κμ αυτοκινητοδρομου}και το Ramnicul valcea-pitesti που κατα βαση ειναι ευθεια...η 2η επιλογη ειναι πολυ πιο ωραια σαν διαδρομη ειδικα απο το brasov προς το ploiesti
    εχει και αλλη ωραια εναλλακτικη απο το brasov προς pitesti αλλα για να σε βοηθησω πρεπει να μου εξηγησεις που θες να καταληξεις παντως αν για καποιο λογο η διαδρομη σου ειναι να φτασεις στο τουνελ ανεβαινοντας απο curtea d arges,ρωτα γιατι ειναι πολλα τα χλμ μεχρι πανω και θα βλαστημισεις αν ανεβεις και ειναι κλειστο...αν και ρωτησα κατι γνωστους ντοπιους και μου ειπαν οτι ανοιγει ηδη αρα δεν θα εχεις προβλημα

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    ., [/QUOTEψωριαρη δημουλααααα

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Romania-Toate Fi Rutier
    από Vagelis Gar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 21:17
  2. Romania
    από J.T.R στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2010, 16:40