ανάλογος την μοτοσυκλέτα και την κατασκευή...
Εdit:έκανα πέτσα...![]()
ανάλογος την μοτοσυκλέτα και την κατασκευή...
Εdit:έκανα πέτσα...![]()
έχει πλάκα να ξύνεις την μότο...
![]()
Έχω οδηγήσει CBF σε Μέγαρα και Σέρρες. Ξύνει για πλάκα τα ΠΑΝΤΑ κάτω.
Επειδή ΔΕΝ είναι αυτή η χρήση για την οποία κατασκευάστηκε, απαιτεί ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να ΜΗ βρίσκει στις στροφές.
Όσο ξύνεις, ειδικά το διπλό σταντ, είσαι ένα κλικ πριν την πτώση*. Πρόσεξέ το!
*Θα κάνει μοχλό το σταντ, θα σηκωθεί ο πίσω τροχός, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Think faster than you ride
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Δεν ξέρω γιατί ξαφνικά μου λείπει ο Reinmeister..... :wacko:
Quod me nutrit... me destruit.....
Αν και ως γνωστόν είμαι καρακούλαδο μου φαίνεται ότι έχεις χαλαρά ελατήρια στο σταντ και στις ανωμαλίες του δρόμου ταλαντεύεται με αποτέλεσμα να ακουμπάει στον δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα άκουγες επαναλαμβανόμενα το ήχο του ξυσίματος και όχι συνεχόμενα. Σε κάθε περίπτωση μαθηματάκια σε κάποιο σχολείο είναι κατά τη γνώμη μου απαραίτητα. Ακόμα κι αν είσαι ταλεντάρα ωφελημένος θα βγεις.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν και ως γνωστόν είμαι καρακούλαδο μου φαίνεται ότι έχεις χαλαρά ελατήρια στο σταντ και στις ανωμαλίες του δρόμου ταλαντεύεται με αποτέλεσμα να ακουμπάει στον δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα άκουγες επαναλαμβανόμενα το ήχο του ξυσίματος και όχι συνεχόμενα. Σε κάθε περίπτωση μαθηματάκια σε κάποιο σχολείο είναι κατά τη γνώμη μου απαραίτητα. Ακόμα κι αν είσαι ταλεντάρα ωφελημένος θα βγεις.
![]()
![]()
symfonw 1000% na sai kala!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
ποιό μοντέλο εχεις?Είναι πρίν το2008??
Δε μπορώ να σου πώ αν έχει στραβώσει κάτι.Πάντως στο δικό μου του 08 απο αριστερά έχει βρεί η μπίλια του μαρσπιέ,αλλά η στέκα καθόλου.....
Έχω σφίξει λίγο την προφόρτιση βέβαια....
Ίσως το παλιότερο μοντέλο να έχει κάποιες μικροδιαφορές στο διπλό σταντ αφού έχει πιό κοντό ψαλίδι και άλλο πλαίσιο......
to 09' einai...kai sti foto pou evale o filos einai to 10'....de nomizw na exei stravwsei apo kati kathws den eixa oute ptwsi oute tpt!!![]()
Μπορείς επίσης να το ξαπλώσεις κάτω από την αριστερή πλευρά και να δείς τι βρίσκει πρώτα.
Υ.Γ: Έτσι αλλάζει και ευκολότερα τα λάδια.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
MI PIGENEIS APO DOMOKO...vres alli diadromi..Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
ναι πλαγιαζω αρκετα στη στροφη(οταν πηγαινω απο δομοκο,και στισ στροφες στη λαμια,ξερεται πως ειναι εκει!!).
θα βαλω και φοτο να δειτε αλλα η απορια μου ειναι η εξης...ειτε κανω κατι λαθος ειτε οχι,δεν ειναι μελετημενο να μην βρισκει κατω το σταντ απο τη χοντα?????![]()
![]()
θα πρεπει δηλαδη αν πλαγιαζω στη στροφη να σκοτωθω???:rotflmao:
kai ola tha ftiaxoyn.
Δεν θα καταφέρει και πολλά με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν θα είναι συμπιεσμένη η ανάρτηση όπως όταν είναι την ώρα που βρίσκεται πάνω στη στροφή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Μπορείς επίσης να το ξαπλώσεις κάτω από την αριστερή πλευρά και να δείς τι βρίσκει πρώτα.
Give me fuel, Give me fire
Στο CBF όταν είχα συνεπιβάτη και με έπιανε το καγκουρικό μου.. η διπλή στέκα έξυνε πρίν κάν ξύσω παταράκι... και δεν χρειαζόταν κάποιο σκαμπανέβασμα του δρόμου για να γίνει αυτό... το CBF "μπαίνει" με πολύ καλές κλίσεις... παρα ταύτα.. βγάλε και λίγο το σώμα βρε αδερφέ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν είναι κατασκευαστικό λάθος...
σε κάθε στρητ μηχανάκι το οποίο έχει διπλό σταντ ΚΑΙ στο οποίο οι αναρτήσεις είναι αρκετά μαλακές ώστε το μηχανάκι να "κατσει", το διπλό σταντ μπορεί να βρεί σε στροφή αν όπως έγραψε ο George20vt ο δρόμος έχει σκαμπανέβασμα στο σημείο εκείνο ή αν η στροφή είναι ανηφορική ΚΑΙ έχει αρνητική κλίση (αρνητικό καμπερ)![]()
ειναι λυση να βγαλω το διπλο σταντ τελείως??![]()
Μωρέ λύση για να μην βρίσκει το σταντ είναι, για ποιο λόγο να το κάνεις όμως αφού σε πολύ λίγο ακολουθεί το μαρσπιέ;Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
ειναι λυση να βγαλω το διπλο σταντ τελείως??![]()
![]()
Άσ'το όπως είναι, και το να λαδώσεις την αλυσίδα είναι πιο δύσκολο χωρίς αυτό. Πρέπει να πάρεις απόφαση (το πήρα κι εγώ κάποτε) ότι αυτό το μηχανάκι δεν είναι για μεγάλες κλίσεις ακόμα κι αν εμπνέει τρελή εμπιστοσύνη, δυστυχώς. Μέχρι και τα καινούργια ελαστικά δεν με άφησε να τα χαρώ κάποτε το ρημαδάκι..
![]()
Re file... To endexomeno na pas san anthropos, to skeftikes katholou??