Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 139

Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ!!!

Ο γιατρος δεν τελειωσε ακομα..Απλα ηταν ατυχος μια με τον τραυματισμο του περισυ οπου εχασε και το πρωταθλημα απο τον βλαμενο και φετος με μπουρδελο μηχανακι και ΜΗ ανταγωνηστικο συνολο.Εχει την ατυχια τις μοτοσυκλετες τις οποιες ο ιδιος εξελιξε να τις εχει γι ανταγωνισμο.

Και μην ξεχναμε οτι και στην γιαμαχα οταν πηγε πηρε μια μοτοσυκλετα που υστερουσε αισθητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και την εκανε ανταγωνιστικοτατη(και μετεπειτα την βρηκε ετοιμη ο λορενθο..)!Να θυμισω επισης οτι πριν τον ροσσι η γιαμαχα ειχε να παρει πρωταθλημα στα μοτο τζι πι απο το 92 με τον ρεηνι..

Αυτα τα λιγα για να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα..

Αντε απο του χρονου παλι να παμε για πρωταθλημα!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    link με τις δηλωσεις εχουμε να δουμε και εμεις???
    Απο ποτε παρακολουθείς gp;

Να διορθωσω
    Όπου έχω γράψει μελαντρι βάλτε Τόνι ελλιας
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
    Πως είχε απαντήσει στο Μπιάτζι το 2001; Πήγε να παίξει μπουνιές.

http://www.telegraph.co.uk/sport/mot...s-witness.html

Πως χαρακτήριζε τον Μπιάτζι σε κάθε δήλωση που έκανε;

http://www.youtube.com/watch?v=UTVll...eature=related απ το 2:37 και μετά, (Πιο πριν λέει ότι τον έχει μικρό.. ) και 4:41 και μετά. Υπάρχουν κ άλλες αρκετές δηλώσεις του στα Ιταλικά.

Όχι μόνο αντιδρά αλλα κ οι αντιδράσεις που έχει είναι αντιδράσεις κωλοπαιδαρά.
    Μπορώ να βρω αρκετά ακόμα λινκς και όχι μόνο για τον Μαξ, αλλα πραγματικά αυτή τη στιγμή είμαι λίγο μπιζι.

το πρωτο λινκ δεν λεει για επικινδυνη οδηγηση...αλλα οτι επαιξαν μπουκετα...παρε και το λινκ...http://www.youtube.com/watch?v=E83jhS1HK2s επειδη βαριεμε να μεταφραζω και αυτο το λινκ (οπως το κατω που εβαλες) με λιγα λογια το ρεπορταζ λεει οτι βρεθηκαν πολλοι ανθρωποι σε λιγοστο χωρο....στο βιντεακι ο Rossi ρωταει τον Biaggi ποιον ειπε ηλιθιο...μετα ο VALE λεει και αυτος για πολλα ατομα και απλα μετα απο εναν αγωνα υπαρχει πολυ αδρεναλινη...για την ιστορια σε εκεινον τον αγωνα ο Rossi βγηκε πρωτος...δεν ειχε κανενα λογο να πλακωθει...
    και οντως ειναι κολοπαιδαρας ο Rossi...οπως σε αυτο το βιντεακι που αφου εχει κερδισει παει πολυ αργα (οσο δηλαδη πηγαινε δηλαδη ο Biaggi σε ρυθμους αγωνα ) δηλωνει On air...''ενω πηγαινα παρα πολυ αργα ο Biaggi με προσπερασε σε πολυ κοντινη αποσταση με μεγαλη ταχυτητα....αυτος ειναι συνηθισμενος να κανει τετοιες μαλακιες...προφανως τον τρωει(ποναει ) ο κωλος του καθε κυριακη να βρισκετε πισω... http://www.youtube.com/watch?v=bHpcLqXOP9E

στο δευτερο λινκ που δειχνει οτι ειναι φλωρατζα???απλα ο ενας δεν πηγαινε τον αλλον και το εδιχναν ανοιχτα...οχι οπως τα σημερινα φλωρακια...α ναι...στην παραλληλη συνεντευξη ο ενς λεει οτι του λειπει ΚΑΠΑΤΣΟΣΥΝΗ...και ο αλλος ΑΛΟΓΑ...και λεει απο μονος του οτι ειναι ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΣ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΩ (ΕΧΟΥΜΕ)...ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Απο ποτε παρακολουθείς gp;
    φετος θα δω το πρωτο μου...

αργουνε τα λινκ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    φετος θα δω το πρωτο μου...

αργουνε τα λινκ???
    Κοιτα τη διόρθωση εκανα πιο πάνω.
    Ναι τα λινκς θα αργήσουν...μπορείς να φας
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Κοιτα τη διόρθωση εκανα πιο πάνω.
    Ναι τα λινκς θα αργήσουν...μπορείς να φας
    :a16: :a16: :a16:

ωραιο τροπο εχεις να υποστηρηζεις τα γραπτα σου....

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    το πρωτο λινκ δεν λεει για επικινδυνη οδηγηση...αλλα οτι επαιξαν μπουκετα...παρε και το λινκ...http://www.youtube.com/watch?v=E83jhS1HK2s επειδη βαριεμε να μεταφραζω και αυτο το λινκ (οπως το κατω που εβαλες) με λιγα λογια το ρεπορταζ λεει οτι βρεθηκαν πολλοι ανθρωποι σε λιγοστο χωρο....στο βιντεακι ο Rossi ρωταει τον Biaggi ποιον ειπε ηλιθιο...μετα ο VALE λεει και αυτος για πολλα ατομα και απλα μετα απο εναν αγωνα υπαρχει πολυ αδρεναλινη...για την ιστορια σε εκεινον τον αγωνα ο Rossi βγηκε πρωτος...δεν ειχε κανενα λογο να πλακωθει...
    και οντως ειναι κολοπαιδαρας ο Rossi...οπως σε αυτο το βιντεακι που αφου εχει κερδισει παει πολυ αργα (οσο δηλαδη πηγαινε δηλαδη ο Biaggi σε ρυθμους αγωνα ) δηλωνει On air...''ενω πηγαινα παρα πολυ αργα ο Biaggi με προσπερασε σε πολυ κοντινη αποσταση με μεγαλη ταχυτητα....αυτος ειναι συνηθισμενος να κανει τετοιες μαλακιες...προφανως τον τρωει(ποναει ) ο κωλος του καθε κυριακη να βρισκετε πισω... http://www.youtube.com/watch?v=bHpcLqXOP9E

στο δευτερο λινκ που δειχνει οτι ειναι φλωρατζα???απλα ο ενας δεν πηγαινε τον αλλον και το εδιχναν ανοιχτα...οχι οπως τα σημερινα φλωρακια...α ναι...στην παραλληλη συνεντευξη ο ενς λεει οτι του λειπει ΚΑΠΑΤΣΟΣΥΝΗ...και ο αλλος ΑΛΟΓΑ...και λεει απο μονος του οτι ειναι ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΣ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΩ (ΕΧΟΥΜΕ)...ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ....

Δεν είπα ότι είναι φλωράντζα ο Ντίνος. Το ξέρω ότι νίκησε, αλλά αυτό δν έχει καμία σχέση. Το ότι τον πήραξε το τζαρτάρισμα-σπρώξιμο-όπωςθεςπεςτο, το έδειξε με να χώνει μπούφλες στο συνοστισμό και να έχει μια κόντρα με τον Μαξ επι πολλά χρόνια ακόμα.
    Και ο Μπιάτζι κωλοπαιδαράς είναι..

Θα ποστάρω λινκς, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν λινκ για ότι μα ότι γίνεται στον κόσμο. Σε λίγο θα μας ζητήσεις λινκ με τον Ρόσι να ψαρεύει στην λίμνη της Γενεύης, σε μια λαχανί βάρκα, κρατόντας στο δεξί χέρι το καλάμι και το αριστερό μια κόκα κόλα ζιροου, ενώ ταυτόχρονα ένας δρυοκολάπτης αφοδεύει πάνω απ το κεφάλι του!

Τέλος πάντων, δεν θα μαλώσουμε κιόλας βρε αδερφέ. Καλαμπούρι κάνουμε.

(Θα χαιρετιόμαστε πολύ ώρα ακόμα; )

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
    Δεν είπα ότι είναι φλωράντζα ο Ντίνος. Το ξέρω ότι νίκησε, αλλά αυτό δν έχει καμία σχέση. Το ότι τον πήραξε το τζαρτάρισμα-σπρώξιμο-όπωςθεςπεςτο, το έδειξε με να χώνει μπούφλες στο συνοστισμό και να έχει μια κόντρα με τον Μαξ επι πολλά χρόνια ακόμα.
    Και ο Μπιάτζι κωλοπαιδαράς είναι..

Θα ποστάρω λινκς, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν λινκ για ότι μα ότι γίνεται στον κόσμο. Σε λίγο θα μας ζητήσεις λινκ με τον Ρόσι να ψαρεύει στην λίμνη της Γενεύης, σε μια λαχανί βάρκα, κρατόντας στο δεξί χέρι το καλάμι και το αριστερό μια κόκα κόλα ζιροου, ενώ ταυτόχρονα ένας δρυοκολάπτης αφοδεύει πάνω απ το κεφάλι του!

Τέλος πάντων, δεν θα μαλώσουμε κιόλας βρε αδερφέ. Καλαμπούρι κάνουμε.

(Θα χαιρετιόμαστε πολύ ώρα ακόμα; )
    με μπερδευεις...το θρεντακι αφορα φλωρους οδηγους του Motogp που πολλες φορες βρισκουν αφορμη και ευκαιρια να μιλανε για επικινδυνη οδηγηση...η δεν ειναι???

η αντιπαλοτητα Rossi-Biaggi ειναι ενα αλλο κεφαλαιο...και παιζουν πολλα τοπικιστικα κομματια που αν δεν εισαι ιταλος δεν μπορει να τα γνωριζεις...οπως και βεβαια την διαφορετικοτητα του χαρακτηρα τους...

δεν απαιτω να υπαρχουν links για οτι γινετε στον κοσμο...απλα οταν γραφεις κατι πρεπει και να το υποστηριζεις... αυτο με το δρυοκολαπτη δεν το γνωριζω...για πε για πε...με λινκ ομως ε???εσυ το ειπες....

Εγώ διαφωνώ με αυτό που είπε ο Ρόσις περι φλώρων. Δεν θεωρώ τον Ρόσι φλώρο, αλλά δν θεωρώ και τους υπόλοιπους φλώρους. Πιστεύω ότι και ο Ρόσι ενοχλείτε από τυχόν "επικύνδυνη" οδήγηση άλλου αναβάτη, και ότι στην τελική κατούρα και λίγο ρε γιατρέ πολλαβαρύ.

Για παλινπαιδισμό μου κάνει το όλο σκηνικό από μέρους του. Τραβάει τα βλέματα πάνω του εκμεταλευόμενος την κόντρα τις δηλώσεις Λορένθο - Σιμοντσέλι. Τί τα θες; Έχεις να αποδείξεις κάτι;

(Καλά με τον δρυοκολάπτηηηη, που να σου λέω! )

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Moto gp.. πφφ..

Αν θέλετε να δείτε ξύλο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bsb_sun_brogan_doug.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	48,3 KB 
ID:	226102
    Sent from me using a computer.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
    και φετος με μπουρδελο μηχανακι και ΜΗ ανταγωνηστικο συνολο....
    Γιατί συνεχίζουν τόσοι πολλοί να το λένε αυτό δεν έχω καταλάβει.... Δεν είναι και κανένα τελευταίο δορυφορικό, 30 νίκες έχει με Stoner και Capirossi.....

Τι έγινε δηλαδή από πέρσι; Χάλασε; Αν βελτιώθηκαν οι άλλοι περισσότερο είναι άλλο θέμα...
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Γιατί συνεχίζουν τόσοι πολλοί να το λένε αυτό δεν έχω καταλάβει.... Δεν είναι και κανένα τελευταίο δορυφορικό, 30 νίκες έχει με Stoner και Capirossi.....

Τι έγινε δηλαδή από πέρσι; Χάλασε; Αν βελτιώθηκαν οι άλλοι περισσότερο είναι άλλο θέμα...
    θυμασαι ποσες τουμπες ειχε το καγκουρο μεχρι να κερδισει?
    το "θεμα" ειναι λεωφορειο...
    δεν στριβει ουτε με κλωτσομπουνιδια...ασαφη μπροστινο και ελλειπη δυναμη...

τι αλλο θες για να πεις οτι ειναι πισω απο ολα τα αλλα?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Εδώ βλέπουμε το ασαφές μπροστινό....

Να πούμε ότι υπολείπεται σε σχέση με Honda/Yamaha ναι, αλλά για λεωφορείο, μπουρδέλο και τα σχετικά επειδή δεν κέρδισε ο Rossi με το καλημέρα δεν το καταλαβαίνω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	67,5 KB 
ID:	226109
    Give me fuel, Give me fire

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω μια απορία έχω...

Τι διάολο κατασκόπους έχει αυτός ο Lorenzoς και κλέβει τις ρυθμίσεις του γιατρού από το paddock της Ducati; Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι συγκεκριμένοι κατάσκοποι - commando, "πειράζουν" και τις άρτιες ρυθμίσεις του γιατρού και πάει σκατά μετά...

Προτείνω λοιπόν, ο Valentinoς αντί για τοίχο, να κάνει εκσκαφή στα -250 μέτρα και να φτιάξει paddock με θωράκιση από τιτάνιο και μόλυβδο, ώστε να μην σημειώνονται διαρροές...και να αναδύεται από τα έγκατα της γης μέσα σε κάψουλα, όπως βγήκαν οι μεταλλωρύχοι στη Χιλή...

πολύ κατασκοπία ρε παιδί μου...πολύ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω μια απορία έχω...

Τι διάολο κατασκόπους έχει αυτός ο Lorenzoς και κλέβει τις ρυθμίσεις του γιατρού από το paddock της Ducati; Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι συγκεκριμένοι κατάσκοποι - commando, "πειράζουν" και τις άρτιες ρυθμίσεις του γιατρού και πάει σκατά μετά...

Προτείνω λοιπόν, ο Valentinoς αντί για τοίχο, να κάνει εκσκαφή στα -250 μέτρα και να φτιάξει paddock με θωράκιση από τιτάνιο και μόλυβδο, ώστε να μην σημειώνονται διαρροές...και να αναδύεται από τα έγκατα της γης μέσα σε κάψουλα, όπως βγήκαν οι μεταλλωρύχοι στη Χιλή...

πολύ κατασκοπία ρε παιδί μου...πολύ!!!

έγραψες..

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:
    από SSMPRINIS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 15:36
  2. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (3 από 3)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:28
  3. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (2 από 3)
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:28
  4. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (1 από 3)
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF