Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ς
![]()
![]()
![]()
ς
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
+1
που το βρηκες ρε θηριο και βαριομουν να το ξαναγραφω?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Παντως για καποιον που παιζει μουσικη , δεν υπαρχει μεγαλυτερο σπασιμο απο το να τον ενοχλεις την ωρα που δημιουργει...
Δεν ειναι αναγκη λοιπον να βγαλεις τα subwoofer στην διαπασων... απλα βαλε το ραδιοφωνο να παιζει διπλα του σε κανονικη ενταση καθε φορα που βγαινει...
η αληθεια παντως ειναι πως δεν ειναι και τοσο τραγικο να παιζει καποιος μπουζουκι στην αυλη του...
![]()
πλακα μας κανεις ετσι?
![]()
απο 5 χρονων μελεταω μουσικη και ποτε δεν ενοχλησα ανθρωπο!
και μη πεταχτει κανενας εξυπνακιας δικος μου!![]()
![]()
ς
w
:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
πλακα μας κανεις ετσι? οχι
![]()
απο 5 χρονων μελεταω μουσικη και ποτε δεν ενοχλησα ανθρωπο! ουτε εγω , αλλα αν την ωρα που παιζω μου βαλεις ενα ραδιοφωνο να παιζει θα μου την σπασεις. Μια δυο αμα μου το κανεις θα καταλαβω και θα παω μεσα... αυτο ειπα , που ειναι το παραλογο ; ηπια αντιμετρα...
και μη πεταχτει κανενας εξυπνακιας δικος μου!![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
που το βρηκες ρε θηριο και βαριομουν να το ξαναγραφω?
Εύρεση για "Τολη Τσιμογιαννη" φαντάζομαι..![]()
safety doesn't happen by accident
Αναφερομουν στην 1η και την 3η φραση σου
Παντως για καποιον που παιζει μουσικη , δεν υπαρχει μεγαλυτερο σπασιμο απο το να τον ενοχλεις την ωρα που δημιουργει...
Δεν ειναι αναγκη λοιπον να βγαλεις τα subwoofer στην διαπασων... απλα βαλε το ραδιοφωνο να παιζει διπλα του σε κανονικη ενταση καθε φορα που βγαινει...
η αληθεια παντως ειναι πως δεν ειναι και τοσο τραγικο να παιζει καποιος μπουζουκι στην αυλη του...
Αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Γνωστός μου ιατρός και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Χερσόννησο του Ηρακλείου καλεί το 100 διότι το παρακείμενο μαγαζί (βασικά κωλάδικο, γεμμάτο μεθυσμένους άγγλους πιτσιρικάδες) έχει τη μουσική τσίτα στις 3 το πρωί και οι τουρίστες στα δωμάτια του ξενοδοχείουδεν μπορούν να κλείσουν μάτι.
Έρχεται το όργανο, διαπιστώνει την παράβαση και κάνει να φύγει.
Ο γνωστός μου τον ρωτάει αν θα τους κάνει έστω παρατήρηση! Το όργανο δε θέλει. Του λέγει ότι βάση της κείμενης νομοθεσίας (η γυναίκα του δικηγόρος) πρέπει να κάνει σύσταση και αν δεν υπάρξη συμμόρφωση να προβεί σε νουθεσία ή και σύλληψη. Τελικά ο γνωστός μου κατέληξε στο κρατητήριο εκείνο το βράδυ καθότι το όργανο τον μύνησε για παρακώλυση δικαιοσύνης και αντίσταση κατά της αρχής ( ο ιατρός ετών τότε 76, σήμερα θανών) !
Κρήτη 200κάτι.
Εβίβες!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δεν καταλαβαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αναφερομουν στην 1η και την 3η φραση σου![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αχ Ελάδαρα αθάνατη!!
Μου λείπει Τρομέρα και οι γείτονες μου.!!
Εδώ που είμαι μόνο ο θάνατος ακούγετε.
Γιατί δε ξεκινάς και συ μαθήματα τρομπόνι και να παίζετε την ίδια ώρα.?
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εύρεση για "Τολη Τσιμογιαννη" φαντάζομαι..![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=c7h92niQbgU
Λάζαρε εσύ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Αχ Ελάδαρα αθάνατη!!
Μου λείπει Τρομέρα και οι γείτονες μου.!!
Εδώ που είμαι μόνο ο θάνατος ακούγετε.
Γιατί δε ξεκινάς και συ μαθήματα τρομπόνι και να παίζετε την ίδια ώρα.?
![]()
San Francisco Bay Area member......
Τι έγινε ρε Ιησού?..
...
... βγαίνω?
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Βαλε κανα δυο μικροφωνα γραψε στο πισι 2-3 ωρες MP3 και βαλε το να παιζει για ντουετο.
ανεβασε το στο youtube, στελε μας το λινκ να σε πουμε και μεις τι γνωμη μας ......