Σελίδα 4 από 138 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ...............ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΝΙΑΤΟ

Θά μάς πείς κάτι...??
    Έπειδή θίχτηκες τόσο πολύ όταν τό πρωτοδιάβασες.....:rotflmao:
    Άντε τό φλώρος τό άντιπαρέρχομαι γιατί μεγάλωσα σέ άλλες έποχές.
    Τότε πού τό κωλαράκι σου γιά νά δεί κρέας έκανε αίτηση....στό σφαγείο
    τού νομού....!!
    ΑΛΛΑ γιά τά τούβλα...??
    Δέ θά μάς άπαντήσεις πώς έπανδρώνονται τά άνώτατα ίδρύματα μέ
    ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ 2, 3 καί 4 άριστεύσαντες στίς Πανελλήνιες...?:rotflmao:

κο.....κο......κο...

κο.....κο.....κο......

Άσχολείσου μέ κάτι άλλο,άσε με μένα.
    Δέ γράφω γιά σένα...:rotflmao:
    Τέρενς;

Την επομενη ΒΑΝ. σορρυ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάνο μου, εδώ είναι ένα Site για μηχανές... σαφώς όμως και δεν αναφερόμαστε μονο σε μηχανές.. αλλά το συγκεκριμένο θρεντ είναι το μεγαλύτερο ΜΑΚΡΑΝ απ΄όλα.. νομίζεις ότι θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι μοντ να τρώνε 2-3 ωρες την ημέρα να ελέγχουν τι γίνεται εδώ μέσα;

Αν δεν μπορείται μεταξύ σας να κρατήσετε το επίπεδο... τι να πω..
    και βεβαια ειναι ενα site για μηχανες...και δεν θα μπω στο τρυπακι οτι διαβαζουμε αλλα και αλλα...και συμφωνω 1000% οτι καποιος ΔΕΝ πρεπει να ασχολητε μονο με αυτο το θρεντ...για το επιπεδο δυστηχως δεν μπορει καποιος να κανει κατι...ειχα δηλωσει και πιο παλια οτι θα προσπαθησουμε να το περιφρουρισουμε μονοι μας αλλα δεν ειναι και ευκολο οπως καταλαβαινεις...το πιο σωστο ειναι αυτο που προτινα...ξεφευγει καποιος???κιτρινη καρτα και μετα αποδυτηρια...για να ειμαστε και στο θεμα...

εντιτ...τωρα ειδα την κιτρινη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ...............ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΝΙΑΤΟ

Θά μάς πείς κάτι...??
    Έπειδή θίχτηκες τόσο πολύ όταν τό πρωτοδιάβασες.....:rotflmao:
    Άντε τό φλώρος τό άντιπαρέρχομαι γιατί μεγάλωσα σέ άλλες έποχές.
    Τότε πού τό κωλαράκι σου γιά νά δεί κρέας έκανε αίτηση....στό σφαγείο
    τού νομού....!!
    ΑΛΛΑ γιά τά τούβλα...??
    Δέ θά μάς άπαντήσεις πώς έπανδρώνονται τά άνώτατα ίδρύματα μέ
    ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ 2, 3 καί 4 άριστεύσαντες στίς Πανελλήνιες...?:rotflmao:

κο.....κο......κο...

κο.....κο.....κο......

Άσχολείσου μέ κάτι άλλο,άσε με μένα.
    Δέ γράφω γιά σένα...:rotflmao:

Με συγχωρείτε για τη διακοπή..

Αντιλαμβάνομαι το ζωηρό της συζητήσεως και τα διάφορα πάθη που σας διακατέχουν αλλά δεδομένων των υπολοίπων καταστάσεων ανά την επικράτεια θεωρώ ότι καλά θα ήταν να περιορίσετε την μεταξύ σας κόντρα σε νορμάλ επίπεδα..

Με βία κρατιέμαι και δεν το στέλνω όλο το θρεντ.. μην μου το κάνετε εύκολο..

Και μην αρχίσετε τα μα και μου.. υπάρχουν παμπολες αναφορές για το συγκεκριμένο θρεντ από αναγνώστες και γράφοντες που σε άλλη περίπτωση άλλο θρεντ θα είχε εξαφανιστεί εδώ και καιρό.

Ευχαριστώ.
    κότα είναι αυτός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και λέει αρλούμπες

δεν θα σε βρίσω όπως με βρίζεις εσύ χωρίς να με ξέρεις όχι γιατί δεν θέλω, έτσι και αλλιώς είναι εύκολο από το πληκτρολόγιο, απλά γιατί δεν θέλω να κλείσει όλο το thread για χάρη σου.

έτσι και αλλιώς ή από πέσιμο θα πας ή από ...........

νομίζεις ότι με νοιάζει η γνώμη σου????? με νοιάζει η γνώμη μόνο αυτών που έχουν iq πάνω από αυτό ενός Τσουκαλά. Εντάξει σε λυπάμαι αλλά μεχρι εκεί, δεν θα κάτσω να σκάσω που έχεις αναπηρία στο μυαλό, τόσα χρόνια έζησες με αυτό, είσαι άξιος.

Δεν σέβεσαι εμένα οκ, σεβάσου τους υπόλοιπους και διάβασε τι λέει ο sniper στο παραθέτω

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    δεν ειναι οτι δεν εχεις δικαιο ρε Busa αλλα
    και τοτε αν θυμασε αλλα και τωρα το θεμα ειναι να τηρουντε οι νομοι
    κι εγω δεν ειμαι υπερηφανος με τις ενστασεις
    αλλα
    δεν μπορεις να περιμενεις fair play απο καποιον που ειναι πεσμενος
    και ναι να ειμαι υπερανω αλλα οταν θα ειμαι καβαλα στο αλογο
    και πολλα χρονια τωρα καποιοι δεν μ αφηνουν να ειμαι
    ως ποτε δηλαδη θα ειμαστε στη φαπα και πως μπορει να αλλαξει αυτο?

παω ρε φιλε πανω απο 25 χρονια γηπεδο,δεν θελω να μου το κοψουν τα λαμογια
    ελπιζω να καταλαβαινεις το πνευμα.
    ο νομος παραμενει νομος...σωστος η αδικος...το ηθικο ειναι απο πια πλευρα εισαι....το θεμα ειναι να τηρουνται οι νομοι???αρα δεν τον νοιαζουν τα λεφτα του CL???περιμενω αυριο η ακομα καλυτερα μετα το θετικο αποτελεσμα με βαζελο σημερα το βραδυ (1-Χ) να βγει και να πει...''κυριοι...μας νοιαζει το ηθικο και οι νομοι και οχι τα λεφτα του CL...παραχωρουμε την θεση μας στον αμεσως επομενο...βασει τον βαθμων που πηραμε στο γηπεδο αυτη η θεση δεν μας ανηκει...αλλα επρεπε με καποιον τροπο να σταματησουμε τον κυριο Μεπο απο μπλα μπλα μπλα''

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ...διαφωνεις???

υ.γ. στο προηγουμενο ποστ δεν σου απαντησα...απλα σου λεω οτι ειμαι 38 χρωνων...αρα καταλαβαινεις αν εζησα τις εποχες που ανεφερες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κότα είναι αυτός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και λέει αρλούμπες

δεν θα σε βρίσω όπως με βρίζεις εσύ χωρίς να με ξέρεις όχι γιατί δεν θέλω, έτσι και αλλιώς είναι εύκολο από το πληκτρολόγιο, απλά γιατί δεν θέλω να κλείσει όλο το thread για χάρη σου.

έτσι και αλλιώς ή από πέσιμο θα πας ή από ...........

νομίζεις ότι με νοιάζει η γνώμη σου????? με νοιάζει η γνώμη μόνο αυτών που έχουν iq πάνω από αυτό ενός Τσουκαλά. Εντάξει σε λυπάμαι αλλά μεχρι εκεί, δεν θα κάτσω να σκάσω που έχεις αναπηρία στο μυαλό, τόσα χρόνια έζησες με αυτό, είσαι άξιος.
    Cirus κι εσύ μία κίτρινη... και πας για κόκκινη αν το συνεχίσετε..

Προσωπικές διαμάχες στα δικαστήρια Όχι εδώ.

αυτος ειναι γαυρος...δεν τον φοβαμε...σιγα μην παρει δευτερη κιτρινη...τοσα χρονια δεν επαιρναν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχεις δίκιο αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ και δεν τον έβρισα όπως εκείνος εμένα. Αν κρίνεις ότι πρέπει να πάω για banακι δεν θα πω τίποτα απλά μην στείλεις το thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

αυτος ειναι γαυρος...δεν τον φοβαμε...σιγα μην παρει δευτερη κιτρινη...τοσα χρονια δεν επαιρναν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εχεις δίκιο αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ και δεν τον έβρισα όπως εκείνος εμένα. Αν κρίνεις ότι πρέπει να πάω για banακι δεν θα πω τίποτα απλά μην στείλεις το thread
    Δεν με νοιάζει ρε φίλε.. δεν είμαι κηδεμόνας κανενός εδώ μέσα.

ΤΕΛΟΣ.

mlk

koita, an pareis kokkini billy kane enstasi...
    kai meta tha kanei o panagiotis....kai meta pali esy...kai meta......ee... ...me berdepsate

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Πανο δεν διαφωνώ ...ο ΜΌΝΟΣ ρόλος του κράτους θα έπρεπε να είναι στο κομμάτι που το αφορά κυρίως δηλαδή τα φορολογικά κλπ
    Κ αφού οι ΠΑΕ δεν θα χουν την...πολιτική προστασία -χάρισμα ας φτιάξουν όντως ανεξάρτητη αρχή να προστατεύουν το προϊόν τους...
    ΥΓ.για το ιστορικό του θέματος νομίζω άλλη ήταν η ...ρύθμιση Κοσκωτά κ άλλος ο νόμος Βενιζέλου για μπασκετικο βορά που εκμεταλευτηκε εκείνη την εποχή ο Πανιώνιος...
    Για το Σωκράτη εννοούσα απλά ότι είχε πίσω του και κανά δυο υγιείς επιχειρήσεις που είχαν σχέση με τον Ολυμπιακο-είναι γνωστό ότι ανήκαν σ αυτόν -
    Αλλα μην ξεχνάς ότι κ αυτές χωρίς τον Ολυμπιακο δεν αξίζουν μια Γι αυτο κ πανε πακέτο κ στην πώληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ...me berdepsate
    νταξ...σιγα τα ωα...εσυ μπορεις να τα καταγραψεις ολα τα δικα μας σε DVD...ωστε και να μπερδευτεις να το ξαναδεις...και να το ξαναδεις...και να το ξαναδεις...

νταξ...σιγα τα ωα...εσυ μπορεις να τα καταγραψεις ολα τα δικα μας σε DVD...ωστε και να μπερδευτεις να το ξαναδεις...και να το ξαναδεις...και να το ξαναδεις...

ενσταση δεν θα κανω φιλε ρομπαλίδη .....

να σου πω....στο βολλευ κανατε????

χμ...μπασκετ κανατε....
    ποδοσφαιρο κανατε....

βολλευ??? χαντμπολ??? ε καντε ρε και εκει, κριμα ειναι....εξαλλου ειστε ιδεα

οδηγας ροΜπούσα?

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Ο καθένας όπως έχει μάθει
    Ο cirus ΔΕΝ πρόκειται να πάρει κόκκινη
    Ο Τwrens θα κάνει ένσταση
    Και ο kal συλλαλητήριο να φύγει ο Τζιγκερ και ο....sniper lol

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    Πανο δεν διαφωνώ ...ο ΜΌΝΟΣ ρόλος του κράτους θα έπρεπε να είναι στο κομμάτι που το αφορά κυρίως δηλαδή τα φορολογικά κλπ
    Κ αφού οι ΠΑΕ δεν θα χουν την...πολιτική προστασία -χάρισμα ας φτιάξουν όντως ανεξάρτητη αρχή να προστατεύουν το προϊόν τους...
    ΥΓ.για το ιστορικό του θέματος νομίζω άλλη ήταν η ...ρύθμιση Κοσκωτά κ άλλος ο νόμος Βενιζέλου για μπασκετικο βορά που εκμεταλευτηκε εκείνη την εποχή ο Πανιώνιος...
    Για το Σωκράτη εννοούσα απλά ότι είχε πίσω του και κανά δυο υγιείς επιχειρήσεις που είχαν σχέση με τον Ολυμπιακο-είναι γνωστό ότι ανήκαν σ αυτόν -
    Αλλα μην ξεχνάς ότι κ αυτές χωρίς τον Ολυμπιακο δεν αξίζουν μια Γι αυτο κ πανε πακέτο κ στην πώληση
    γιατρε μου....εμεις συμφωνουμε επειδη δεν εχουμε κανενα οικονομικο οφελος...οι ΠΑΕ δεν θα φτιαξουν ΠΟΤΕ (με τα σημερινα δεδομενα) το προιον τους...γιατι???ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙΟΛΛΑΣ...

υ.γ. για το ιστορικο καποια στιγμη θα σου παραθεσω λινκς η θα σε πω απο κοντα πινοντας καμμια μπυριτσα...
    οι 2 υγιεις επιχηρησεις εκμεταλλευονται το ονομα του ολυμπιακου για κερδος του κοκκαλη/λουβαρη...κανενα οφελος δεν εχει ο ολυμπιακος σαν ΠΑΕ...μεχρι και ενοικιο πληρωνει στον Κοκκαλη για την χρηση του γηπεδου...πακετο στην πωληση δεν πηγαν γιατι...α) τα γυρω μαγαζια ανηκουν στον Κοκκαλη/Λουβαρη και πληρωνουν το ενοικιο σε αυτον....ο Μαρινακης αγορασε μονο την ΠΑΕ (εσοδα...εξοδα...κλπ)...ο Λαυρεντιαδης (θυμηθηκα το ονομα) εχει αγορασει το 25% της χρησης του γηπεδου (οχι τα μαγαζια) απο τον Κοκκαλη και οχι απο την ΠΑΕ ολυμπιακος...

Σελίδα 4 από 138 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα