Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 77

Θέμα: δε πάει άλλο...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Για να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα πρέπει να αποκρατικοποιηθούν τα πάντα και να ξεπουληθούν τα πάντα σε ξένα κεφάλαια ώστε να επιθυμούν οι ξένοι να ζήσουν εδώ και να βάλουν εκείνοι το χέρι τους, γιατί εμείς δε θα το κάνουμε ποτέ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!!Δεν είναι τυχαίο ότι την τελευταία 4ετία το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών σαρώνει όλα τα βραβεία σε διαγωνισμούς που διοργανώνει κατά καιρούς η ΙΑΤΤΑ ανάμεσα σε παγκόσμιους κολοσσούς των αιθέρων και έρχεται πρώτο ή το λιγότερο στην πρώτη 3άδα!!!!Οταν κάποτε φύγει από τα χέρια του γερμανικού μάνατζμεντ και περάσει στον ελληνικό ωχαδερφισμό εκεί θα δείτε τα γλέντια...Θα καταντήσει χειρότερο και από της...Ουγκάντα
    Με μόνο αυτό το παράδειγμα θέλω να πώ ότι όσο και να προοδεύσουμε σαν χώρα οι παρωχημένες νοοτροπίες και οι αγκυλώσεις του DNA δεν αλλάζουν δυστυχώς...
    Δεν έχω δεί καμιά ελληνική ΑΜΙΓΩΣ εταιρία να προοδεύει στα διεθνή φόρα τα τελευταία χρόνια...ΚΑΜΙΑ!!!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σχετικά με το ατύχημα που ξεκίνησε όλη τη συζήτηση,η πιθανότερη εκδοχή είναι πως το παλληκάρι έπαθε ανακοπή καρδιάς πάνω στο παπάκι,είχε πρόβλημα καρδιάς δυστυχώς...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    και κατι χαρουμενο και ελπιδοφορο...

πριν απο λιγο ειδα το γιο ενος γνωστου ,να καβαλει το παπι του και να φοραει κανονικα το κρανακι του...και οχι οτι να ναι κρανος απο τα λιντλ,ΝΖΙ παρακαλω...βεβαια ηταν λιγο χαλαρα δεμενο και του το ειπα...

χιλια μπραβο του ειπα του πιτσιρικα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!!Δεν είναι τυχαίο ότι την τελευταία 4ετία το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών σαρώνει όλα τα βραβεία σε διαγωνισμούς που διοργανώνει κατά καιρούς η ΙΑΤΤΑ ανάμεσα σε παγκόσμιους κολοσσούς των αιθέρων και έρχεται πρώτο ή το λιγότερο στην πρώτη 3άδα!!!!Οταν κάποτε φύγει από τα χέρια του γερμανικού μάνατζμεντ και περάσει στον ελληνικό ωχαδερφισμό εκεί θα δείτε τα γλέντια...Θα καταντήσει χειρότερο και από της...Ουγκάντα
    Με μόνο αυτό το παράδειγμα θέλω να πώ ότι όσο και να προοδεύσουμε σαν χώρα οι παρωχημένες νοοτροπίες και οι αγκυλώσεις του DNA δεν αλλάζουν δυστυχώς...
    Δεν έχω δεί καμιά ελληνική ΑΜΙΓΩΣ εταιρία να προοδεύει στα διεθνή φόρα τα τελευταία χρόνια...ΚΑΜΙΑ!!!!!
    400 χρονια τουρκιάς ηταν αυτα φιλε....δεν ξεπλένονται ετσι ευκολα απο το DNA μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και κατι χαρουμενο και ελπιδοφορο...

πριν απο λιγο ειδα το γιο ενος γνωστου ,να καβαλει το παπι του και να φοραει κανονικα το κρανακι του...και οχι οτι να ναι κρανος απο τα λιντλ,ΝΖΙ παρακαλω...βεβαια ηταν λιγο χαλαρα δεμενο και του το ειπα...

χιλια μπραβο του ειπα του πιτσιρικα...

Να λοιπον και κατι ελπιδοφορο.
    Και παω στοιχημα οτι θα τον "εφτιαξε" το σχολιο σου.
    Συζήτηση μεταξυ μηχανόβιων να ουμ.

Re: δε πάει άλλο...

...
    Πολλές φορές ήθελα να του μιλήσω για την ανάγκη του καλού εξοπλισμού...αλλά πότε δε το έκανα ,γιατί είχα την σκέψη ότι θα με χλεύασει...και έτσι πάντα το ξεχνούσα με έναν κόμπο στο λαιμό...

μαλακ1α σου

Re: Re: δε πάει άλλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    μαλακ1α σου
    το ξέρω...

Re: Re: Re: δε πάει άλλο...

το ξέρω...

τέλος πάντων, δεν θέλω να στο παίξω, συγνώμη γιαυτό. απλά πρέπει να αρχίσουμε να νοιαζόμαστε πιο πολύ για τον συνάνθρωπο, έστω και με μια προτροπή.. νοιάξιμο είναι και αυτό.

Ενταξει , μην τον κανεις να αισθανεται και τυψεις για κατι που ειχαν υποχρέωση "αλλοι" να κανουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ενταξει , μην τον κανεις να αισθανεται και τυψεις για κατι που ειχαν υποχρέωση "αλλοι" να κανουν.
    Όχι ρε, προς θεού... απλά όπου μπορούμε, ας την κάνουμε την νύξη. και πρώτος εγώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Όχι ρε, προς θεού... απλά όπου μπορούμε, ας την κάνουμε την νύξη. και πρώτος εγώ.
    Και γω λεω να ξεκινήσω με τις επισημάνσεις-παρατηρήσεις σε κατι κοπελιτσες 18-25 που βλεπω πανω σε σκουτερακια τωρα που καλοκαιριαζει.

είναι δύσκολο να καθίσεις να ασχοληθείς με το παιδί αλλού...

το παιδί μπορεί να σε ακούσει...αλλά ο γονιός άμα το μάθει και του "κάτσει" κάπως θα έρθει και θα στη πει...

Άντε βγαλε άκρη...

είναι δύσκολο να καθίσεις να ασχοληθείς με το παιδί αλλού...

το παιδί μπορεί να σε ακούσει...αλλά ο γονιός άμα το μάθει και του "κάτσει" κάπως θα έρθει και θα στη πει...

Άντε βγαλε άκρη...

Μα αυτο δεν ειχε γινει πριν καποια χρόνια στην Κρητη ?
    Οπου ενας αστυνομικός εγραψε πιτσιρικα για κρανος , και πηγε ο πατερας με τσαμπουκα να του πει οτι θα τον στείλει στο Ορμένιο αν δεν την σβήσει.

Εμενα χθες μου σκανε 2 πιτσιρικαδες με κατι καγκουροπαπα διπλα μου και κλασσικα ακρανοτοι.

Αρχισανε "Φιλαρακι τι τουμπανο ειναι αυτο,κ@βλ@ κλπ κλπ"

Τεσπα τους ειπα να φορανε κρανακι και με κοιτουσαν σαν εξωγηινο.Δεν πρεπει να εδωσαν μεγαλη βαση.Οποτε στα παπακια μου.
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
    Εμενα χθες μου σκανε 2 πιτσιρικαδες με κατι καγκουροπαπα διπλα μου και κλασσικα ακρανοτοι.

Αρχισανε "Φιλαρακι τι τουμπανο ειναι αυτο,κ@βλ@ κλπ κλπ"

Τεσπα τους ειπα να φορανε κρανακι και με κοιτουσαν σαν εξωγηινο.Δεν πρεπει να εδωσαν μεγαλη βαση.Οποτε στα παπακια μου.

νταξει...τουλάχιστον το έδωσες το στίγμα σου...από κει και πέρα ας τρέξουν οι γέροι τους για τα (απεύχομαι) αμαζευτα...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31
  2. δε παει αλλο
    από EVI στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 11:33
  3. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    από aaa``` στο forum Στραβά κι ανάποδα