Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Ό,τι να ναι...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σύντεκνε Στέλιο, μιας και τα τρυκς που έβαλες είναι αποτελεσματικά, παίρνω το θάρρος να ρωτήσω αν το μενού έχει κάτι βιολογικό για την εξόντωση των Pediculus humunus capitis, αυτών των μικρών "φίλων" μας. Προσπαθούμε περίπου 7 μήνες ν' απαλλαγούμε αλλά τελικά δεν. Πήγαμε μαζί σχολείο, τελειώσαμε την 1η δημοτικού κι ετοιμαζόμαστε για την 2α.

Οι δικές μας ψειρούλες πρέπει να είναι οι περισσότερο μορφωμένες στην Πάτρα. Έμαθαν ανάγνωση, γραφή, μαθηματικά, έκαναν γυμναστική και εικαστικά. Είναι πλέον μέλη της οικογένειάς μας, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν πολυγουστάρουμε πλέον.

Να ενημερώσω ότι δεν θέλουμε χημείες στην κεφάλα μας, ζητάμε ήπια και όχι τοξικά προϊόντα.

Μέθοδοι με λάδια, ξύδια, λεβάντες κλπ δοκιμάστηκαν ανεπιτυχώς.

Τώρα λοιπόν που τελείωσε το σχολείο και ουσιαστικά η μικρή μου δεν θα έρχεται σ' επαφή με άλλα μολυσμένα παιδιά, λέω εγώ τώρα, μήπως σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ βρω τη λύση.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	375 
Μέγεθος:	10,5 KB 
ID:	228934
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Και αν ο Θεος εφτιαξε τον ανθρωπο για να τρεφονται τα κουνουπια?
    Προσπερνωντας το ερωτημα...
    Θα δοκιμασω το κολπο με τα γαρύφαλλα αλλα κατι μου λεει οτι θα νταγκλαρω.
    Ελπιζω να πιανει και σε κουνουπια του εξωτερικου γιατι αυτα εδω ειναι αγριεμενα και x3 μεγαλύτερα...αυτα δεν τσιμπανε,κανουν αφαιμαξη
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Σύντεκνε Στέλιο, μιας και τα τρυκς που έβαλες είναι αποτελεσματικά, παίρνω το θάρρος να ρωτήσω αν το μενού έχει κάτι βιολογικό για την εξόντωση των Pediculus humunus capitis,

Εδώ η επιστήμη, 'Ω Βασίλειε, σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πολλοί συνδυάζουν το ξύδι με τσάι από θυμάρι, μαλοτήρα, δενδρολίβανο και λεβάντα και κάνουν πλύσεις μέχρι πτώσεως! Σε κάποια παιδιά πιάνει, σε άλλα όχι.
    Εγώ προσωπικά με το που δω κάνω στα κοπέλια μου, κάνω το πιο ανώδυνο: κούρεμα γλόμπος με τη μηχανή στα 3mm! Δε μένει πράμα.
    Δε συνιστάται σε κορίτσια, προφανώς. Εκεί χτενάκι, λάμπα, λαδόξυδα και υπομονή...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Και αν ο Θεος εφτιαξε τον ανθρωπο για να τρεφονται τα κουνουπια?
    α) θα πρέπει να αποδείξουμε ότι υπάρχει Θεός, πράγμα δύσκολο μέχρι αδύνατον.
    β) ο Κώνωψ ο Ανωφελής (ένα από τα πολλά "μέλη" της γνωστής οικογένειας των Culicidae) εξελικτικά μάλλον προηγήθηκε του ανθρώπου επί του πλανήτη. Οπότε μάλλον ο Θεός τον έφτιαξε απλά και μόνο για να παρασιτεί στο βασίλειο των ζώων (και για να μας σπάει τα @@ το καλοκαίρι).
    γ)το γαρούφαλο πιάνει ακόμη και σε κουνούπια ελικόπτερα όπως αυτά που απαντάμε δίπλα σε έλη (προσωπική εμπειρία)

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Φιλε Στελιο εχτες πατενταρεισα τα του γαριφαλου και του ελαιολαδου ΜΑΖΙ !!!!!

Γουδι 2 κουταλιες ελαιολαδο και καμια 15αρι γαρυφαλα καλο κοπανισμα και ετοιμη η αλοιφουλα τι αντικουνουπικα και κιτρονελες και παπαρια μαντολες , μιλαμε την απολασυση στην βεραντα μεχρι τις 3 το βραδι χωρι να με τσιμπισει ουτε ενα κουνουπι δε εκφραζετε με λογια .
    φιλε το καλο που μου κανες απ' οπου γουσταρεις να το βρεις

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    thanks Stelios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    Να πω και εγω το δικο μου κολπο για τις κατσαριδες...
    Οταν λοιπον βλεπετε αυτον τον επισκεπτη σε μια γωνια, η αλλου, αντι του γνωστου "πατηματος" ,( με ολα τα αηδιαστικα επακολουθα ) φτανει λιγο καθαρο οινοπνευμα να την αφησει στον τοπο, καθαρα και χωρις να γεμισει ο τοπος "ζουμια" που τα μεταφερετε και σε ολο τον χωρο με το παπουτσι (κανει και το ακαθαρτο οινοπνευμα )
    Δοκιμαστε το ...
    τεσταρισμενο χρονια τωρα με εγγυημενο αποτελεσμα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ,πιαναμε κωλοφωτιες(πυγολαμπιδες) και τις βαζαμε σε βαζακι για να τις εχουμε για την αλλη μερα(καναμε διαγωνισμο ποιος θα πιανε τις πιο πολλες) και οταν ξυπνουσαμε το αλλο πρωι βλεπαμε το μακελιο..
    κανιβαλισμος?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    Φιλε Στελιο εχτες πατενταρεισα τα του γαριφαλου και του ελαιολαδου ΜΑΖΙ !!!!!

Γουδι 2 κουταλιες ελαιολαδο και καμια 15αρι γαρυφαλα καλο κοπανισμα και ετοιμη η αλοιφουλα
    να και οι αλχημειες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Σύντεκνε Στέλιο, μιας και τα τρυκς που έβαλες είναι αποτελεσματικά, παίρνω το θάρρος να ρωτήσω αν το μενού έχει κάτι βιολογικό για την εξόντωση των Pediculus humunus capitis, αυτών των μικρών "φίλων" μας. Προσπαθούμε περίπου 7 μήνες ν' απαλλαγούμε αλλά τελικά δεν. Πήγαμε μαζί σχολείο, τελειώσαμε την 1η δημοτικού κι ετοιμαζόμαστε για την 2α.

Οι δικές μας ψειρούλες πρέπει να είναι οι περισσότερο μορφωμένες στην Πάτρα. Έμαθαν ανάγνωση, γραφή, μαθηματικά, έκαναν γυμναστική και εικαστικά. Είναι πλέον μέλη της οικογένειάς μας, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν πολυγουστάρουμε πλέον.

Να ενημερώσω ότι δεν θέλουμε χημείες στην κεφάλα μας, ζητάμε ήπια και όχι τοξικά προϊόντα.

Μέθοδοι με λάδια, ξύδια, λεβάντες κλπ δοκιμάστηκαν ανεπιτυχώς.

Τώρα λοιπόν που τελείωσε το σχολείο και ουσιαστικά η μικρή μου δεν θα έρχεται σ' επαφή με άλλα μολυσμένα παιδιά, λέω εγώ τώρα, μήπως σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ βρω τη λύση.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παλια ειχαμε δυο επιλογες

α)χτενακι βουτηγμενο σε πετρελαιο,καλο χτενισμα μεχρι να βραχουν ολες η τριχες χωρις να πληγωσεις το δερμα του κεφαλιου με το χτενακι, σκουφακι ναυλον με λαστιχο για 3-4 ωρες,καλο ξεβγαλμα με νερο και ξυδι.

Με το πετρελαιο εξουδετερωνονται η ψειρες και τα αβγα.
    το ξυδι μαζι με χτενισμα απομακρυνει τα αβγα απο την τριχα.

β)την δευτερη στην δινει ο εχετλαιος.
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    για τους σκορπιούς έχουμε κανένα "φάρμακο" ;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    για τους σκορπιούς έχουμε κανένα "φάρμακο" ;
    Θειαφι απο αυτο που βαζουμε στις ντοματες...

Μιας που από πέρσυ χρησιμοποιώ τις συμβουλές, ένα απ μπας και γλυτώσει και κανάς άλλος από μερικά δηλητήρια.

Α, και να προσθέσω και ένα διάτρητο πάνινο σακουλάκι (τελεμέ το λεγώμενο) γεμάτο με ρίγανη στο δρόμο των μερμυγκιών, προς τη μεριά που δε θέλετε να πάνε.
    Κάνουν τη βόλτα τους αλλά δεν σε ενοχλούν πια, live and let live ένα πράμα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μιας που από πέρσυ χρησιμοποιώ τις συμβουλές, ένα απ μπας και γλυτώσει και κανάς άλλος από μερικά δηλητήρια.

Α, και να προσθέσω και ένα διάτρητο πάνινο σακουλάκι (τελεμέ το λεγώμενο) γεμάτο με ρίγανη στο δρόμο των μερμυγκιών, προς τη μεριά που δε θέλετε να πάνε.
    Κάνουν τη βόλτα τους αλλά δεν σε ενοχλούν πια, live and let live ένα πράμα....
    Aπάντηση για τα μερμύγκια (μελιττάκους) έψαχνα μιας και φύτεψα αρκετούς σπόρους και αυτά τα γ@μημένα μου τους φάγανε μέσα σε ένα δύωρο απ όλο το στρωμμένο χώμα.
    Και κατέληξα στη μουστάρδα.
    Μου το είπε ένας φίλος ενώ ήμουνα και ψώνιζα σε ένα μαγαζί με βιολογικά. Ε, μπροστά μου είχα εκείνη τη στιγμή ένα βαζάκι μουστάρδα, το τσίμπησα και πήγα σπίτι να το δοκιμάσω.
    Ράντισα με μπόλικη μουστάρδα γύρω απ' τη φωλιά των μελιττάκων και πήγα μετά κάνα τρίωρο να δω. Πο*τάνα πάρτυ! Τηνε φάγανε ούλη τη μουστάρδα και γουστάρανε κι όλας. Μπινελίκια, καντήλια και τηλεφωνώ στον κολλητό. "Όχι βιολογική ρε μ@λάκα, του εμπορίου βάλε".
    Το λέω τση γυναίκας, ψουνίζει 10 μπουκάλια δίλιτρα από το lidl με 5€ και ρίχνω γύρω από τη φωλιά. Ε, μερμύγκια δεν ματαξανάδαμε έκτοτε σιμά στους σπόρους. Και μπορέσανε οι σπόροι και βλαστήσανε και πετάξανε και τα λουλουδάκια και όλα καλά... Όσο για τση μελιττάκους, εσκάψανε άλλη τρύπα δίοδο για τη φωλιά τους, κάπου 3-4 μέτρα παρακάτω αλλά δε σιμώσανε κοντά στο μουσταρδιασμένο έδαφος (παθόντες-μαθόντες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την μουστάρδα του Lidl ???

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την μουστάρδα του Lidl ???
    Μόνο αν είσαι υπερήφανος απόγονος των μυρμιδόνων

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Κατσαρίδες: Νο1:Faslane και τέλος οριστικό...βάζεις σε διάφορα σημεία μικρές ποσότητες σαν ρύζι και ξενοιάζεις, αλλιώς φτιάχνεις το δικό σου φάρμακο από ζάχαρη άχνη και βορικό οξύ από φαρμακείο.Προσοχή: Το βορικό οξύ είναι τοξικό και για τον άνθρωπο. Μην το χρησιμοποιείτε σε μέρη που παίζουν, τρώνε ή κοιμούνται παιδιά ή κατοικίδια ζώα.Το είχαμε κάνει στο στρατό βάζοντας σκέτο βορικό οξύ και δεν ξανάδαμε κατσαρίδα...και αλάτι κάνει δουλειά...Επίσης ανακατεύεις 1:1 μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης άχνης ετοιμάζοντας έτσι ένα γεύμα παγίδα για τις κατσαρίδες. Αφήστε το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο σε μέρος που έχετε εντοπίσει κατσαρίδες. Ο συνδυασμός σόδας και ζάχαρης είναι θανατηφόρος για τις κατσαρίδες....
    Μυρμήγκια:Ψάχνεις να δεις από που έρχονται και απλά τους αλλάζεις ρότα με ρίγανη ή αλάτι
    Ψείρες: Αν δεν θέλετε χημικά (ουσιαστικά το Paraplus είναι εντομοκτόνο) τότε λάδι ξύδι και ... υπομονή...Βέβαια,αν κολλάει κάθε 3 και λίγο,το καλύτερο φάρμακο είναι να βρείτε από που κολλάει το πιτσιρίκι τις ψείρες (φίλους,γείτονες,κλπ)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ό,τι νά 'ναι εντελώς!
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2011, 09:05
  2. Ό,τι να 'ναι...
    από VANDA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ