Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: ΜηχανοΚομμουνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    κι αυτο που λενε " γκομενα και μηχανη δεν δανειζονται ..." ?
    μην τους ακους μαλακιες λενε,
    ε βεβαια δεν δανειζονται ΜΟΝΟ νοικιαζονται
    ειναι και περιοδος κρισης

Ασε που υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα η όλη επιχείρηση να χρηματοδοτηθεί απο τον Περισσό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Ασε που υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα η όλη επιχείρηση να χρηματοδοτηθεί απο τον Περισσό.
    Άσε, πήραν i-pad πρόσφατα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Στέλιο
    Εκουζουλάθηκε ο DrBig.

Βασικός λόγος να αποφεύγονται τα ΚΤΜ

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Εκουζουλάθηκε ο DrBig.
    Η σκέψη του ΔόκτωροςΜεγάλου είναι κάλλιστη. Και εγώ θα το πήγαινα παρακάτω και σε άλλα αγαθά και υπηρεσίες.
    Όμως, σαν όντα (και κοινωνίες) δεν νομίζω ότι ήμαστε ακόμα έτοιμοι...αργά ή γρήγορα θα προκύψουν και οι "αρχηγοί", και οι "απέξω" και το "εγώ" και οι "άλλοι".
    Όποιος έχει κάνει σε κοινόβιο καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι, ακόμη και για τα επουσιώδη.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειχε ξαναπεσει σαν ιδεα, απο τον μαιτρ του ειδους (βλ.παπ) σε καποιο Δ.Σ. αν θυμαμαι καλα..
    μαλλον το εννοουσε και δεν μιλαγαν οι ρακες...

γενικα παιζει να γινεται μονο και οταν οι φιλοι ειναι πραγματικοι φιλοι.

ακομα και για ενα trackbike να μιλαμε, παιζουν θεματα οπως: "ποιος θα το παρει αυτη την κυριακη που εχει td στα μεγαρα?"

εγω το μονο εφικτο που βλεπω ειναι να διαθεσει ο καθε ενας απο μια μοτο και ισαριθμα ατομα να εχουν ισαριθμες μηχανες και απλα να κανουν τραμπες.
    π.χ. βαζω το motard μου, βαζει το χωματινο του, βαζει ο αλλος το ss του, βαζει ο τεταρτος το on-off του και βαζει και ο πεμπτος το commuter του.

σε ενα μπολακι τα κλειδια, μαντηλι στα ματια και τραβαμε κλειδι και οτι μας κατσει το κραταμε 2-3 μερες.

αλλαξ0κωλιες δλδ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Επιτελους και καποιος λογικος
    Εγω πιστευω οτι δεν θα δουλεψει. Κανεις δεν θα ειναι ικανοποιημενος και αργα η γρηγορα θα υπαρξει τσακωμος.
    Τί φιλια και μλκιες αν ο αλλος σου πειραξει τους καθρεφτες τον σκοτωνεις ή δεν τον σκοτωνεις?
    Τους καθρεφτες ε, χμμ, κατι σαν τα αυτια δηλαδη.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ......
    Όποιος έχει κάνει σε κοινόβιο καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι, ακόμη και για τα επουσιώδη.

Κινδυνεύει να τρέχει και να φωνάζει... "Να οργανωθούμε ρε παιδιά.."

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Η σκέψη του ΔόκτωροςΜεγάλου είναι κάλλιστη. Και εγώ θα το πήγαινα παρακάτω και σε άλλα αγαθά και υπηρεσίες.
    Όμως, σαν όντα (και κοινωνίες) δεν νομίζω ότι ήμαστε ακόμα έτοιμοι...αργά ή γρήγορα θα προκύψουν και οι "αρχηγοί", και οι "απέξω" και το "εγώ" και οι "άλλοι".
    Γι αυτο γραφω οτι δουλευει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Ανεφικτο.
    Πρωτον, γιατι το μοτοσακο ειναι μια πολυ προσωπικη ιστορια με οτι σημαινει αυτο για τον καθενα
    και
    Δευτερον, "χρειαζονται κτισμενες" σχεσεις ανθρωπων και οχι φιλοφρονησεις τυπου "που σε ρε μαν" για να βρεθουν και να βρισκονται καποιοι για καιρο και να βγαινει και το καλο χαρμανι διαθεσης.
    Οταν δε ερθει η ωρα για τα μανια...

Πολυ "ομορφο" σαν ιδεα, μου αρεσε για το oldtimer/woodstoτικο feeling που μου εβγαλε, αλλα ας γυρισω καλυτερα πισω στην μοναξια μου...
    Παλι χαλασε η πατατα σου?(Γκαυλα μηχανακι ρε μαν )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: ΜηχανοΚομμουνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    1)Εστω οτι ειστε ενας 'σοβαρος' μηχανοβιος, με γνωσεις επι του θεματος και κουτελο στη κοινωνια.

2)Εστω οτι εχετε να διαθεσετε καποια χρηματα για να αγορασετε δευτερη (η τριτη κλπ) μηχανη, η οποια δεν θα ειναι η καλη σας, απλα κατι διαφορετικο διοτι γενικως ψαχνεστε.

3)Εστω οτι η ιδεα αυτη μπορει να καλυφθει νομικα, μεσω ενος αφιλοκερδους σχηματος καποιου ειδους, κλαμπ η δε ξερω εγω τι.

Πως θα βλεπατε την δημιουργια ενος 'κλαμπ' μηχανων, οπου θα βαζατε λιγα χρηματα με καποιους αλλους σαν και εσας και θα αγοραζατε ενα μικρο στολο μηχανων, τις οποιες θα μπορουσατε ολες να οδηγειτε? Ασφαλειες μικτες, κοστη απο κοινου/χρηση, μουτζουρα οποιος θελει και μπορει, ιδιοκτησια του συλλογου, φυλαξη οποιος εχει ασφαλη κλειστο χωρο, κλπ.

Αν ολα αυτα ειναι δυνατα, θα μπορουσαν πχ 20 ανθρωποι να εξυπηρετουνται απο 5 μηχανες, χωματινο, ον-οφφ, SS, τουρινγκ, [βαλτε εδω τι γουσταρετε] με πολυ μικρο σχετικα κοστος.

ε?
    Επειδη ειναι σοβαρο και σωστο ερωτημα σε απανταω απο το σπαμθρεντ

Αυτο γινεται αλλα πρεπει τα οχηματα να ειναι ιδιοκτησια του συλλογου με ολα τα αφαλιστικα κλπ.
    δλδ μονο ολικη ασφαλεια οχηματος, χρειαζεται οι οδηγοι να εχουν δικη τους ασφαλεια πχ απο τις δικες τους μηχανες που να καλυπτει ατυχηματα σε τριτους.
    Αλλα αυτα ειναι ασφαλιστικα και μπορει να διαφερουν λιγακι ανα χωρα. Βασικα αν ολοι εχουν πρασινη καρτα (φυλλο ειναι Α4 πρασινο χρωμα, εξ ου και το ονομα) τοτε οι οδηγοι ειναι και απο μονοι τους ασφαλισμενοι για ζημιες σε τριτους.
    δλδ αν καποιος ριξει μηχανη του συλλογου και φταιει πληρωνει η ασφαλεια του.
    Μετα χρειαζεται χωρος με φυλαξη και να τον καλυπτει η σφαλιστικη.
    Μετα χρειαζεται και μετρα πυροπροστασιας, σημαντικο γιατι με τοσα λιτρα καυσιμο δεν παιζει παιχνιδι !
    Και φυσικα μελη που να μη φρικαρουν με το υψος της συνδρομης !

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Το ενδεχομενο να βρεθει ενας χωρος και να γινει ενα club του forum ετσι ωστε να υπαρχει ενα στεκι και μια βαση για αρχη , εχει πεσει στο τραπεζι σε αλλο thread ή εγω κανω την αρχη..??

Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ