Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: brembo rcs19.....με χρυση μανετα λεμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Fail εννοούσα αυτό συγκεκριμένα " semi racing troba kata ta protipa ton gp gi afto de teriazoyn xrises manetes"... Επειδή φτιάχθηκαν στα πρότυπα των gp δεν ταιριάζουν μανέτες άλλου χρώματος;

Το αποτέλεσμα βλέποντας τη μανέτα με τη τρόμπα μόνες τους ξενίζει, αλλα στο μηχανάκι δεν παρατηρείται νομίζω εύκολα η διαφορά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Καλά ρε παιδιά όλοι εσείς που κάθεστε και λέτε ότι και καλά δεν υπάρχει πρόβλημα,ήθελα να'ξερα άν αφήνατε ποτέ κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο στα ΔΙΚΑ ΣΑΣ μπροστινά φρένα
    Εγώ φίλε ζεφο δεν θα το έκανα.
    Από αποψης εμφάνισης τώρα, άν εσένα σου αρέσει εσένα οι υπόλοιποι περιτεύουμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    εμενα δεν μου απαντησες

ωπα ρε φιλε , σε ξεχασα!

βασικα δεν ειναι θεμα κοστους της τρομπας , αλλα κοστολογησης της δουλειας μου...περισσοτερα δεν μπορω να πω γιατι οπως πολυ σωστα ειπε και ο πανος:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    eipe oti de tin plirose toy tin edosan san pliromi se doyleia

...και οπως ξεκινησα να προλογιζω στο θρεντ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...στα ποστ που ακολουθουν θα δειτε γιατι δεν βλεπω προκοπή στην ζωη μου....

....ανελαβα μια δουλεια για λογαριασμου μοτοκαταστηματος , η πληρωμη απο την οποια ΔΕΝ ηταν σε μετρητα , αλλα με το αντικειμενο της φωτογραφιας....

(η ιδεα του να πληρωθω σε ειδος ηταν ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!)
    δεν προκειται να δω οντως ποτε προκοπη.....(ουτε λεφτα στην τσεπη!)

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ SUPER!!! :rotflmao: :rotflmao:
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Καλά ρε παιδιά όλοι εσείς που κάθεστε και λέτε ότι και καλά δεν υπάρχει πρόβλημα,ήθελα να'ξερα άν αφήνατε ποτέ κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο στα ΔΙΚΑ ΣΑΣ μπροστινά φρένα
    Εγώ φίλε ζεφο δεν θα το έκανα.
    Από αποψης εμφάνισης τώρα, άν εσένα σου αρέσει εσένα οι υπόλοιποι περιτεύουμε..
    φιλε δεν ξερω αν θα αφηνε ποτε καποιος καποιον αλλο να το κανει αυτο στα δικα του φρενα....

πρωτον και κυριον γιατι: brembo rcs19 (μου αρεσει να το γραφω!) + titax + εργασια = ?????

...πανω απο 400/450€......

ρε παιδια μην τα ξαναλεμε.....πηρα μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙΤΑΧ μανετα (για να μην ''χαλασω'' την δικη μου) , την οποια πληρωσα......(αντε να το πω)..... 20€!!!!

ηδη φοραω ενα σετ titax στην μοτοσυκλετα που σημαινει οτι η μανετα συμπλεκτη ειναι ιδια με αυτην που ''πατεντιασα''....

το κομματι αλουμινιου που διαμορφωσα ηταν ετσι και αλλιως για να δεχεται δυναμεις ''παλαμης'' σε μεγεθη πατηματος φρενου....

τα σημεια που δεχονταν πιεση δεν επηρεαστηκαν σχεδον καθολου , η δεχτηκαν επεξεργασια ''χεριου'' χωρις εργαλειομηχανες εκτος απο την βουρτσα για να γυαλισουν (αν μπορουμε να το χαρακτηρισουμε ως ''μηχανικη καταπονηση'' - οχι δεν μπορουμε....)

επισης το σημειο οπου η βαση βιδωνει στην τρομπα , ειναι 4mm παχυτερο στα πλαγια απο αυτο που ειχε η μανετα της Brembo (απο την στιγμη που μπορουσα το αφησα λιγο πιο ενισχυμενο...)

αντε...παλι τα ξαναειπαμε!

και στην τελικη το μηχανακι ειναι δικο ΜΟΥ!

Απο ''δοκιμαστικη'' ερχομαι αποψε (σιγα μην και δεν το δοκιμαζα!)

....ολα Good!

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    nice job man

Πολύ ωραία
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

εχετε δικιο ρε μαγκες!

ΧΑΛΙΑ!

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΩΡΑ...ΟΧΙ ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΕΜΕ!!!

....δημιουργησα ενα τερας ασχημιας και αλοφροσυνης!

Λεω να τοποθετησω μια 14αρα απο Virago που εχει και ενσωματωμενο το δοχειο πανω.....classic!

:rotflmao:
    To γουστο είναι εντελώς υποκειμενικό, δεν ειναι απαραίτητο να σου αρέσει εσένα το μηχανάκι μου ούτε εμένα το δικό σου.. το βασικότερο όλως ειναι να αρέσει σε 'σένα που το καβαλάς!

Όταν όμως το ανεβάζεις σε μια δημόσια συζήτηση να περιμένεις και διαφορετικές απόψεις... και τα κακεντρεχή σχόλια απο κάποιους!

Προσωπικά δεν πόσταρα ειρωνικά ούτε για να σε πικάρω, ίσα ίσα!

Τεσπά, συνέχισε να κερνάς πόνο!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    na xalasei spasei apokliete......

alla zefo gia dokimase kai tin original maneta tis rcs......8a deis pos einai kaliteri giati opos egrapsa me afto poy ekanes exeis metabalei ti dinami poy dexete i maneta giati einai pio makria kai i palami episis de peftei sto meros poy prerei..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales

Τεσπά, συνέχισε να κερνάς πόνο!
    ελα μωρε τζερτζελο να γινεται..... :rotflmao:

na xalasei spasei apokliete......

alla zefo gia dokimase kai tin original maneta tis rcs......8a deis pos einai kaliteri giati opos egrapsa me afto poy ekanes exeis metabalei ti dinami poy dexete i maneta giati einai pio makria kai i palami episis de peftei sto meros poy prerei..........
    εχω σκοπο να κανω και μια δοκιμη με την μανετα της Brembo οπως και να 'χει...αν δω καποια διαφορα θα το αναφερω στο ποστ κιολας!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Zεφο, σαν τελικο αποτέλεσμα ειναι καλυτερό από οτι περίμενα, απλά δεν μου αρέσει το τρικολόρε της τρόμπας (ειπε ο άνθρωπος με το movistar κουστούμι :rotflmao: :rotflmao: )

Συνολικά δεν είναι τόσο άσχημο, απλά θα προτιμούσα να την άφηνες μαύρη.

Οπως και να έχει

για το μεράκι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    πολύ καλή δουλειά Ζέφο!

ελπίζω να μην έχεις τίποτα νταβαντούρια

φιλε δεν ξερω αν θα αφηνε ποτε καποιος καποιον αλλο να το κανει αυτο στα δικα του φρενα....

πρωτον και κυριον γιατι: brembo rcs19 (μου αρεσει να το γραφω!) + titax + εργασια = ?????

...πανω απο 400/450€......
    Πολυ ακριβος εισαι φιλε!!!
    Μπραβο για την δουλεια σου αλλα πιστευω οτι η rcs ετσι οπως ηταν ,ηταν ομορφοτερη.
    Καπου λες οτι τα φρενα σε αισθηση και και αποδοση ειναι απο αλλο πλανητη.
    Αυτο που λες δεν υπαρχει.
    Η μαμα ειχε μεγαλητερο μοχλο αρα και καλυτερο και πιο ελενχομενο φρεναρισμα.
    Η κοντες μανετες ειναι μονο για αισθητηκους λογους και σε μερικες περιπτωσεις εχουν περισσοτερες ρυθμησεις απο την μαμα μανετα.Οχι ομως απο την rcs

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ta frena einai kalitera giati i rcs exi pistoni 19 eno i mama 16 kai i diafora einai megali

zefos, μπραβο για το μερακι σου και την υπομονη σου. εαν ειχες φιλο μηχανουργο τα πραγματα θα ηταν απλα,σε αποριες και κατεργασιες.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    εγω δεν θα πω αν η δουλεια ειναι καλη η αν θα το εκανα,θα εστιασω στο κουραγιο σου να βαλεις χερι σε ακριβα υλικα και να τα σμιλευσεις κανοντας τα να μοιαζουν εργοστασιακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
    Πολυ ακριβος εισαι φιλε!!!
    Μπραβο για την δουλεια σου αλλα πιστευω οτι η rcs ετσι οπως ηταν ,ηταν ομορφοτερη.
    Καπου λες οτι τα φρενα σε αισθηση και και αποδοση ειναι απο αλλο πλανητη.
    Αυτο που λες δεν υπαρχει.
    Η μαμα ειχε μεγαλητερο μοχλο αρα και καλυτερο και πιο ελενχομενο φρεναρισμα.
    Η κοντες μανετες ειναι μονο για αισθητηκους λογους και σε μερικες περιπτωσεις εχουν περισσοτερες ρυθμησεις απο την μαμα μανετα.Οχι ομως απο την rcs

...τσου!

αν η τρομπα ειναι σε ενα σταθερο σημειο , και δαχτυλα που την πατουν σε ενα αλλο σταθερο σημειο (Grip) , o μοχλισμος ΔΕΝ μεταβαλεται δεν πα να'ναι 1 μετρο η μανετα η 10 εκατοστα.....

ta frena einai kalitera giati i rcs exi pistoni 19 eno i mama 16 kai i diafora einai megali
    ....ετσι!:rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Oταν λεμε παει με το πλαι....
    από jimmis5 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2010, 09:42
  2. Ψαχνω να βρω εναν καταλογο με Brembo προιοντα.
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 09:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF