Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δεν επιασα καποιο ποιντ οχι :/
ε ρε φιλος τα καλητερα χανεις..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δεν επιασα καποιο ποιντ οχι :/
ε ρε φιλος τα καλητερα χανεις..
Και το στησιμο της μηχανης σε βοηθα οχι μονο το κιβωτιο...θα μαθεις να στριβεις,να φρεναρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
αλλο το αυτοματο και αλλο με ταχυτητες και συμπλεκτη. Με το αυτοματο δεν μαθαινεις να οδηγας ενω με το αλλο μαθαινεις πιο πολυ.
να πέφτεις, να πηγαίνεις στο συνεργείο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
θα μαθεις να στριβεις,να φρεναρεις...
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
χαχαχααχΑρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
να πέφτεις, να πηγαίνεις στο συνεργείο..
koita file ama de soy kanei to fx soy poylao ti bespa moy na pareis na toys skizis oloys
http://www.youtube.com/watch?v=wobUkf4zwzs
τέλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
koita file ama de soy kanei to fx soy poylao ti bespa moy na pareis na toys skizis oloys
http://www.youtube.com/watch?v=wobUkf4zwzs![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον στο rs θα καταληξω αλλα θελω να μαθω αν βγαζει προβληματα.
πρόσεχε το όσο πρέπει και θα μάθεις στην πορείαΑρχικά δημιουργήθηκε από alex56
Μαλλον στο rs θα καταληξω αλλα θελω NA μαθω αν βγαζει προβληματα.
αυτο εννοειτε οτι θα το προσεχω αλλα βγαζει προβληματα???
δε ξέρω..Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
αυτο εννοειτε οτι θα το προσεχω αλλα βγαζει προβληματα???
εγώ και για τη κτμ έλεγα οτι δε βγάζει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
εγώ και για τη κτμ έλεγα οτι δε βγάζει![]()
Προπαγάνδα ; :rotflmao:
Give me fuel, Give me fire
γεια σας και παλι μετα απο λιγο καιρο. μολις μαζεψα τα λευτα για το μηχανακι απλα το σκευτομαι για τι θελω ενα μηχανακι με γκαζι αλλα να μπορω να κανω και καμια μπαντια, κανενα φιδακι και τετοια. με το rs θα μπορω να κανω τετοια ή να παρω καλυτερα κανενα z???
αααα, εσύ δεν θέλεις για κόντρες αλλάθέλεις, να κάνεις φιδάκι να έχει γκάζι να πηγαίνει δηλαδή ,το καταλαβαίνεις οτι προδίδεσε παραπάνω?Αφου το ξερεις καλα οτι θα το βαλεις για κοντρες θα βαλεις και ενα Malossi KIT,η δεν ξερω και εγω τι και θα αρχισεις τα μπαντιλικια και δεν συμαζζευετε.
Αν ειναι να παρεις μηχανη , παρε ενα Crypton X και μην κανεις τιποτα απο ολα οσα ειπες.Κρανος κυριως φορα και κανενα μπουφαν,αν και δεν πιστευω,εισαι αγνωστος για εμενα.
Αλλα ειπα την γνωμη μου εαν σου αρεσει![]()
![]()
το μηχανακι το θελω για κοντρες για μπαντες και τετοια. γι αυτο ρωταω αν με το rs μπορω να κανω τετοια, γιατι το rs εχει γκαζι. και κρανος φοραω ειδη αυτο εννοειτε!!!!
αλλά σε αφήνουν να πάρεις ενα RS,το οπόιο επειδή είναι γονείς δεν θα ξέρουν οπότε με το που δουν την σκιφτή οδήγηση που θα έχεις θα σε αφήνουν ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
κοιταω για αυτα γιατι για παραπανω κυβικα δεν με αφηνουν, διοτι εχω χασει συγγενεις απο ατυχηματα.
Μήπως να τους ρωτήσεις λέω εγώ,γιατί κάτι μου λέει είσαι μικρός,ούτε 18.Το ελπίζω δηλαδή.
Αν θέλεις κόντρα Aprilia RS 125,με 33 άλογα, εάν έχεις Α1 δίπλωμα που αμφιβάλλω.
![]()