Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    φιλε μου το παιδι που το ειπε , ειπε :

Mε εξαίρεση κάποια σημεία που έχανα τη σκούπα μας και περίμενα σαν ηλίθιος. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά με έφταναν τα ονόφφ :P

και εννοει οτι τον εφτασε το επομενο γκρουπ .. δεν το λεει υποτιμητικα για τον συγκεκριμενο οδηγο ...

Για άλλον το είπε. Κάποιος όντως ανέφερε ένα cb1000, δε θυμάμαι ποιος. Εγώ προφανώς έκανα πλάκα...

Κανείς δε θέλει να ξύσει ή να κάνει επίδειξη, αρχαίος. Απλά κάποιοι χτες πήγαιναν άνετα και χαλάρωναν στα 60 και άλλοι χρειάζονταν 20... Λογικό είναι όταν μιλάμε για 100 άτομα.
    Life begins at 45°.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Για άλλον το είπε. Κάποιος όντως ανέφερε ένα cb1000, δε θυμάμαι ποιος. Εγώ προφανώς έκανα πλάκα...

Κανείς δε θέλει να ξύσει ή να κάνει επίδειξη, αρχαίος. Απλά κάποιοι χτες πήγαιναν άνετα και χαλάρωναν στα 60 και άλλοι χρειάζονταν 20... Λογικό είναι όταν μιλάμε για 100 άτομα.
    Aυτό λοιπόν το ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ από την αρχή ........ και δεν προσβάλλεις ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
    Όσο για το αν κάποιοι θέλανε να ξύσουν και να κάνουν επίδειξη μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ..... κάποιοι ακριβώς αυτό έκαναν !!!
    Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ....... δεν μπορούν όμως να υποχρεώσουν το υπόλοιπο γκρουπ σε αυτόν το ρυθμό !!!
    Όχι σε ετήσια βόλτα .......

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

ναι...

κατι εκανα λαθος ..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αν καταφέρετε να ''κλειδωθεί'' και θρεντ που αναφέρεται στην ετήσια, τι να πω ...

ξεκολλάτε λίγο και χαρείτε τις στιγμές ....

Σόρρυ ρε Γιώργο αλλά δεν ήτανε πρόθεσή μου ........ άλλωστε την άποψή μου την έχω πει αλλού και την γνωρίζεις άλλωστε !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Ρε παιδιά τι κάθεστε και συζητάτε τώρα?
    Πήγαμε μια βόλτα όλοι μαζί και περάσαμε όλοι καλά νομίζω... υπήρξαν βέβαια και κάποια ευτράπελα
    σε συμφορουμίτες μας ευτυχώς απ' όσο ξέρω εγώ τίποτα το σοβαρό (ευτυχώς δηλαδή)...
    Τι κάθεστε και συζητάτε για αργούς και γρήγορους τώρα? Σε όσους δεν αρέσει δεν ξαναέρχονται
    απλά κι ωραία!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω ανεφερα το γεγονος με το ασπρο CB.

Αν υπερβαλλω , ας με διορθώσει ο amyroukai (ποτε δεν θα το πετυχω σωστα ) , οταν τελικα τους φτασαμε στην διασταυρωση της θηβας , τελειωναν το τσιγαρο τους.
    Αρα μιλαμε για μια διαφορα της ταξης των 10 λεπτων περιπου.

Προσωπικα και παλι δεν με χαλασε.Ειναι πραγματα που ηξερα οτι θα συμβουν και που παντα συμβαινουν σε ομαδικες εκδρομες.Απο το '99 εχω κανει ουκ ολιγες ομαδικες διαδρομες και πανω-κατω τα ιδια συμβαινουν παντα.

Οπως ειπωθηκε ,το κυριο ζητουμενο ήταν να πεσουν οι μασκες πισω απο τα nicknames και να γνωριστουμε live.

Το θεμα που συζηταμε εδω δεν ειναι αν εγινε κατι σωστο ή λαθος.
    Απλα αν δεν υπήρχαν αυστηρα γκρουπ θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι με τις ταχυτητες.
    Οι γρηγοροι δεν θα αναγκαζονταν να περιμενουν τους αργους και οι αργοι δεν θα χρειαζοταν να υπερβαλουν εαυτό για να τους ακολουθήσουν.

Εγω θα συνεχίσω να κανω αυτο που εκανα πάντα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ... βολτα μεταξυ αγνωστων, απλα για μενα δεν υφιστανται απο δω και περα
    με μια διόρθωση ομως...πως μια φορα το χρονο , μπορουμε να νερώσουμε το κρασι μας για χάρην της παρεας.

Αυτα.

Ξεκίνησε μιά κουβέντα γενική και να που έγινε προσωπικό θέμα, με φωνές, αλληλοκατηγορίες... περάσαμε καλά; ναι. Ξεκολλάμε; Και προφανώς όλοι θα πρέπει να ξαναέρθουν, διαλέγοντας καλύτερα το που θα συμμετέχουν. Και όσοι δεν έχουν έρθει, θα πρέπει να ξέρουν με τι κριτήρια θα πάνε που. Για να περάσουν καλά όλοι, σε όλους τους τομείς, τόσο της παρέας όσο και της οδήγησης. Η ιδέα της ετήσιας είναι να γνωριστούμε. Η οργάνωση γίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να κάνουν παρέα με όλους. Όπερ και σημαίνει ότι ο καπετάνιος έφαγε φαιά ουσία χρόνο και χρήμα για να οργανώσει διαδρομή άψογη, να βρει ταβέρνα για την οποία δεν έχω γνώμη γιατί έμεινα από χρόνο και έφυγα νωρίς, αλλα διάβασα καλά λόγια επίσης. Για να υλοποιηθεί αυτό, με τόσο κόσμο, χρειάζεται και χρονικό προγραμματισμό. Όπως φάνηκε, ήταν σωστός αλλά χρειάζεται το κάθε γκρουπ να κάνει αυτό που ο οργανωτής έχει στο νου του. Εξ ου και το ότι έφυγαν πρώτοι οι θεωρητικά αργότεροι έτσι ώστε να πάνε στον καφέ στον ίδιο χρόνο με τους θεωρητικά γρηγορότερους. Ο ίδιος ο οργανωτής έχει σκεφτεί και έχει προβλέψει τις διαφορές στους ρυθμούς, άρα είναι σαφώς εντός κανόνων και λογικής αυτό με το γρήγορα γκρουπ και αργά γκρουπ. Και είναι ευθύνη των συμμετεχόντων να κάνουν ότι έχει ο οργανωτής στο μυαλό του. Να φύγουν στο χρόνο που πρέπει και να φτάσουν στον χρόνο που "πρέπει", για να κάνουν παρέα όλοι με όλους. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι στην ετήσια όλοι υποχρεωτικά πάνε με 50, τυχαίο νούμερο, μην αρχίσουμε νέα παρεξήγηση.

Από εκεί και πέρα, συζητάμε όχι τι έκανε ο ένας και ο άλλος σε προσωπικό επίπεδο, αλλά γενικώς, πως μπορούν τα γκρουπ να γίνουν όπως λέει και ο σαπίλας "ομοιογενή" έτσι ώστε να μην εξαφανίζονται οι μισοί, να μην αισθάνονται άσχημα οι άλλοι μισοί και πως η τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα είναι φυσικό επακόλουθο, όχι κάτεργο. Αυτό που έκανε ο Portis που είπε για εκείνον η ετήσια είναι ταυτόσημη περίπου με τον ρυθμό του γκρουπ των λουλουδιών και χάρηκε που πήγε εκεί, αυτό θα έπρεπε να το λένε όλοι ανεξαιρέτως για το γκρουπ τους στο τέλος. Αυτό ήταν και το νόημα της κουβέντας που ξεκίνησα. Αν τώρα θέλετε να το κατεβάσουμε στο επίπεδο του καφεδοκαυγά και να αρχίσουν οι βλακείες τύπου "ίσα ρε κουλέ, τι μας λες ρε παγκόσμιε", καλύτερα κλειδώστε το ή σβήστε το το ρημάδι το Thread.

Επίσης για το πόσο καλές μπορούν να είναι οι βόλτες με πολύ ανομοιογενή μηχανάκια και εντελώς άγνωστους μεταξύ τους αναβάτες, παραπέμπω στο "all aboard productions" ή στην Banditoβόλτα πέρυσι Βυτίνα-Ζαχλωρού. Κέφι για δρόμο και παρέα να υπάρχει.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    να πω και εγω το μακρυ και το κοντο μου ...

α) αν ηταν εφικτο τα γκρουπακια να ηταν πιο ολιγομελη ( max 12 μηχανες με leader και σκουπες ) . δυσκολα "ανοιγει" ενα τετοιο γκρουπ .

β) στην δοκιμαστικη που πανε leaders και σκουπες θα μπορουσαν να μπουνε σε καποιες, διασταυρωσεις ενα "σημα" π.χ. οπως βρησκουμε σε μονοπατια *

γ) θα μπορουσε να υπαρχει η επιλογη της περιπτωσης road book . δλδ προσελευση στο σημειο συναντησης και περασμα απο ΟΛΕΣ τις στασεις (καυσιμα,καφες,φαγητο). η λογικη λεει οτι οδηγαμε οπως μπορουμε και ΑΝ ταιριαξει ο ρυθμος μας με καποιον/οιους αλλους ακομα καλητερα .

τωρα .... κραξτε ελευθερα

*

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4748952000_5dd2d803cc.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	228282

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Μιας και ακόμα δεν βρήκα χρόνο να ανεβάσω μερικές φωτό, ας πω κι εγώ τη χαζομάρα μου.

Η εμπειρία μου είναι 2 ετήσιες και αρκετές βόλτες με παρεάκια γνωστά και άγνωστα.

Leader δεν ήμουνα ποτέ καλός όσον αφορά τον προσανατολισμό (χάνομαι συνέχεια ακόμα και στο ίσωμα), οδηγός επιδόσεων επίσης δεν είμαι (βαθιά μέσα μου μπορεί να πιστεύω ότι είμαι ο Ρόσι και άλλοι 4-5 παγκόσμιοι σ' ένα κορμί, αλλά η αλήθεια είναι αλλού) και στην ετήσια οι στις άλλες βόλτες που συμμετείχα δεν πήγα να δείξω τις (ανύπαρκτες) ικανότητές μου. Όπως προ ειπώθηκε από άλλους στην ετήσια συμμετέχω με την γυναίκα μου για να δω και να γνωρίσω τους ανθρώπους πίσω από τα νικνέιμς, για να μάθω προορισμούς που δεν ξέρω και οπωσδήποτε για την παρέα στον δρόμο,στον καφέ αλλά και στο φαγητό.

Λάθη γίνανε στην εκδρομή, είχαν γίνει σε προηγούμενες θα γίνουν και σε επόμενες. Το σημαντικό είναι να περιοριστούν το δυνατόν και αυτό έρχεται με την εμπειρία. Σε αυτή την ετήσια κουβαλούσα εργαλεία βάρους 7 κιλών μαζί μου για να βοηθήσω όπου και όταν χρειαστεί. Στην προηγούμενη κουβαλούσα μόνο το τομάρι μου και τη γυναίκα μου. Η όλη διαδικασία σε κάνει να γίνεσαι όλο και πιο υπεύθυνος, να μην κοιτάς μόνο την πάρτη σου αλλά και όλους τους άλλους που μοιράζεστε την ίδια τρέλα.

Σε πολλές από τις εκδρομές που συμμετείχα υπήρχαν πολύ γρηγορότεροι οδηγοί από μένα αλλά και αρκετοί πιο αργοί. Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα "μόνος" ούτε και πίεσα περισσότερο απ' όσο ένιωθα ότι μπορώ. Θυμάμαι σε μιαν επιστροφή από βόλτα μας με τον ΝΙΟ123456789 είχα μεγάλο πρόβλημα με τις πλευρικές ριπές του αέρα, του το είπα ότι θα πάω αργά κι αν αυτός θέλει να φτάσει νωρίτερα σπίτι του μπορεί να φύγει μπροστά κι εγώ θα πήγαινα με τον δικό μου ρυθμό. Αρνήθηκε και γυρίσαμε με τους δικούς μου ρυθμούς. Διαβάζοντας το φόρουμ έμαθα (ναι στα 43 μου ακόμα μαθαίνω) πως ν' αντιμετωπίζω τέτοια θέματα κι εχθές στη γέφυρα έκανα το τεστάκι και απέδωσε.
    Σε άλλη εκδρομή δυο παλικάρια δεν μπορούσαν ν' ακολουθήσουν τους δικούς μου ρυθμούς, το κατάλαβα κι έκοψα (χωρίς να νιώσω ότι χάνω κάτι από την παγκοσμιότητά μου) και πραγματικά απόλαυσα την βολτούλα και την παρεούλα. Από τις ομορφότερες βόλτες έβερ.

Τα γκρουπάκια καλώς σχηματίζονται με γνώμονα την μοτοσυκλέτα αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος ζητήσει να μπει σε γρηγορότερο ή αργότερο γκρούπ, γνωρίζοντας την οδηγική του ικανότητα θα πρέπει να του επιτραπεί. Και στο φινάλε φινάλε στην ετήσια δεν πάμε για να πείσουμε κανέναν για το πόσο γρήγοροι είμαστε. Για αυτό νομίζω υπάρχουν και οι πίστες, τα χρονόμετρα, οι ολόσωμες, οι κουβέρτες κλπ κλπ κλπ.

Τες πα πολλά είπα πάλι,άντε και στην επόμενη.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου στους αρχηγούς και τις σκούπες οι οποίοι
    έτρεξαν κυριολεκτικά και μεταφορικά γι'αυτή την εκδρομή.
    Ήταν η πρώτη ετήσια για μένα οπότε ίσως ενδιαφέρουν οι απόψεις μου, όταν είδα τις μηχανές
    της ομάδας μου σκέφτηκα " τώρα τον ήπιαμε¨ αλλά δεν ζήτησα αλλαγή μια και είχα ήδη γνωριστεί
    με ορισμένους δίνοντας σημασία στους αναβάτες και όχι στο δρόμο, έτσι έμεινα πίσω μαζί με τη
    σκούπα μήπως χρειαζόταν βοήθεια.
    Δύο φορές προσπεράσαμε, την πρώτη τα on-off γιατί είχαμε έναν αγνοούμενο και η ομάδα μας
    δεν πήρε χαμπάρι και την δεύτερη στην ανάβαση για το χιονοδρομικό όπου το R6 έφτασε τους 104 C.
    Ελάχιστοι καταλαβαίνουν το μέγεθος της ευθύνης των ομαδαρχών προς τα μέλη τους.
    Το γεγονός ότι μείζων θέμα είναι η ¨σωστή¨ σύνθεση των ομάδων και όχι κλοπές,αγορές αγροτικών
    και δασικών εκτάσεων,τραυματισμοί ή ακόμα και θάνατοι αποδεικνύουντην επιτυχία της εκδρομής.
    Του χρόνου - ναι, σκοπεύω να το επαναλάβω - η πρότασή μου είναι στη Πλάστιγγα ή Περίπτερο
    για τους νεώτερους, κάθε οδηγός να γράψει το μηχανάκι του σε ένα χαρτί και να τα βάλουμε σε
    ένα κράνος όπου κάθε οδηγός θα οδηγεί ότι τραβήξει.
    Φυσικά η διαδικασία θα καταγραφεί για επίλυση τυχόν ενστάσεων.

Captain δημιούργησες την καλύτερη ομάδα, δεν έχασες κανέναν, υιοθέτησες μερικούς στη πορεία,
    και έφτανες πρώτος στα Σ.Ε.Χ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	30af_1.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	20,0 KB 
ID:	228290

Αρχικά δημιουργήθηκε από Protesilaos1

Captain... δεν έχασες κανέναν,...
    Έχασε τον Alex14 στο βενζινάδικο και τον υιοθέτησαν οι Πατρινοί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Σπασίκλα!
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σπασίκλα!
    :rotflmao:
    Ε μα, τον συνάδελφο ληστή βρήκε να ξεχάσει;

και είδες, για το ότι ο Πρωτεσίλαος πόσταρε σε λάθος thread δεν είπα τίποτα, ειπα; Αντί να πάει στα μεθεόρτια της εκδρομής, πόσταρε στις αντιπαραθέσεις...

Ε μα, τον συνάδελφο ληστή βρήκε να ξεχάσει;

και είδες, για το ότι ο Πρωτεσίλαος πόσταρε σε λάθος thread δεν είπα τίποτα, ειπα; Αντί να πάει στα μεθεόρτια της εκδρομής, πόσταρε στις αντιπαραθέσεις...
    Ζηλιες και μικροκομπλεξισμοι , δεν καταλαβαινεις τώρα ?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Οι οποίοι στην πορεία έχασαν 2. Απολογισμός πήραμε 1, χάσαμε 2, είμαστε μείον 1.

Αν κι εδώ δεν γράφουμε παρά μόνο για τον σχηματισμό των γκρούπς, θα ήταν τουλάχιστον αγένεια να μην αναφερθούμε στ' άτομα που έτρεξαν χαλώντας χρόνο και χρήμα για να γίνει αυτή η εκδρομή. Παίδες πολλά μπράβο τα καταφέρατε σε όλα τα σημεία.

Στην επόμενη ετήσια είμαι δεν είμαι λίντερ θα έρθω πάση θυσία στην δοκιμαστική έχοντας μαζί μου χρώμα και πινέλο για να βάζω βέλη στις διασταυρώσεις και αλίμονό σας αν τελευταία στιγμή αλλάξετε δρομολόγιο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 19:53
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ
    από DUKASII στο forum Off topic