ΠΑΟΚτζης φιλαράκι;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα...
:rotflmao:
Καλό το Ζ αλλα πιστεύω για ταξίδια θέλεις φερινγκ
ΠΑΟΚτζης φιλαράκι;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα...
Καλό το Ζ αλλα πιστεύω για ταξίδια θέλεις φερινγκ
svvvvvvvvvvvvrm
Βλεπω σχολια για 0.4 sec διαφορες , κυβικα - περισσοτερα λιγοτερα.....
..... το γεγονος οτι το Z 750 σχεδιαστικα ειναι μ@@ναρος σε σχεση με τις αλλες κολόγριες
το περναμε στο ντουκου ???
(Καλα ντε....μην βαρατε)
Επισης , μηχανακια με τεχνολογια απο το 1980 και μετα , τα στριβουν τα χερια , οχι τα upside down και τα ακαμπτα πλαισια.Αυτα ειναι δικαιολογιες για τους κουλους (σαν και μενα)![]()
Αϊντε......λες και αυτος που ξερει να στριβει με Ducati , αμα ανεβει σε Z 750 θα σκοτωθεί.
![]()
Αφου ειναι γρηγορα πιστολια τα καφασακια ρε :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Όχι εδώ μέσα, όχι εντάξει σε πιστεύουμε![]()
Η τεχνογνωσία υπάρχει πάντως, γιαυτό την χρησιμοποιούν και σε άλλους τομείς:
http://www.cmsnl.com/news/kawasaki-t...n_news520.html
![]()
πφφ χαζομάρες... :a16:Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Τεραστιος ογκος πληροφοριων δεν το συζηταμε![]()
![]()
![]()
Δεν υπογράφω όπου να ναι εγώ...
αντε να βοηθησω κ εγω αλλα... εν συντομια
Παρε honda hornet, μ αρεσει πολυ.
Αν δεν θελεις, παρε οτι σ αρεσει κ θα γουσταρεις, οι κατηγοριες ειναι για τους ασχετους.![]()
Εάν τελικά πάρεις ζήτα, καλύτερα το s.Υπάρχει βέβαια και το bandit..
![]()
Ρε παιδες το παλληκαρι λεει οτι εχει ενα YBR125, επομενως ο,τι και να παρει (μιλωντας παντα για street μηχανακια) μια χαρα θα του φανει για ταξιδι!
Παρτο μαν. Ναι θα φας αερα, αλλα δεν ειναι κατι που δεν αντεχεται, μιλωντας παντα για ταχυτητες της ταξης των 140-150km/h. Δεν λεμε να καθεσαι τσολιας, αλλα ουτε να ανοιγεις τρυπα με το σαγονι στο ντεποζιτο! Με ενα ελαφρυ σκυψιματακι θα εισαι κομπλε.
Προς Θεου, αν το παρεις ΜΗΝ του βαλεις μπαγκαζιερα!![]()
Tank bag, σαμαρια αντε και μια τσαντα πλατης και θα μπορεις να μεταφερεις ο,τι χρειαζεσαι, ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι 9/10 φορες θα εισαι μονός!
Καλους δρομους!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ναι ρε Γιωργο, αλλα ειπε οτι θελει να παρει Ζ750, οποτε οσο να'ναι η μπαγκαζιερα μονο πιο ομορφο μπορει να το κανει :wacko:
εμπεριστατομενη απαντησηΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
αντε να βοηθησω κ εγω αλλα... εν συντομια
Παρε honda hornet, μ αρεσει πολυ.
Αν δεν θελεις, παρε οτι σ αρεσει κ θα γουσταρεις, οι κατηγοριες ειναι για τους ασχετους.![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ρε παιδες το παλληκαρι λεει οτι εχει ενα YBR125, επομενως ο,τι και να παρει (μιλωντας παντα για street μηχανακια) μια χαρα θα του φανει για ταξιδι!
Παρτο μαν. Ναι θα φας αερα, αλλα δεν ειναι κατι που δεν αντεχεται, μιλωντας παντα για ταχυτητες της ταξης των 140-150km/h. Δεν λεμε να καθεσαι τσολιας, αλλα ουτε να ανοιγεις τρυπα με το σαγονι στο ντεποζιτο! Με ενα ελαφρυ σκυψιματακι θα εισαι κομπλε.
Προς Θεου, αν το παρεις ΜΗΝ του βαλεις μπαγκαζιερα!![]()
Tank bag, σαμαρια αντε και μια τσαντα πλατης και θα μπορεις να μεταφερεις ο,τι χρειαζεσαι, ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι 9/10 φορες θα εισαι μονός!
Καλους δρομους!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι YBR! σιδερα μηχανης, ζελατινα (για να μην εχω θεμα στα 90 kmh που το τελικιάζω..)tank bag, σαμαρια, ρευμα και βαση gps touratech...
![]()
Ναι η μπαγκαζιέρα ειναι τραγικη το ξέρω... αυτα που λες μου αρκουν για φορτωμα.
Δεν υπογράφω όπου να ναι εγώ...