πλακα μου κανεις ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Ακόμα κι εγώ υποστήριζα ότι ο ρόσσι θα τη βρει την Ντουκάτι γρήγορα για να απολαύσουμε μάχες με κάποιον που μπορεί να τον παίξει στα ίσα,αλλά μάλλον αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται όλο και περισσότερο.
Και ξαναλέω γι αυτούς που επιμένετε να λέτε ότι ο Στόουνερ φεύγει μπροστά και μπλα μπλα μπλα και δεν εμπλέκεται σε μάχες..
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ?
Αλλά και να το κλείσει,έχει αποδείξει πολλάκις,κατ'επανάληψη και κατ'εξακολούθηση, ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ,ότι στις μάχες σώμα με σώμα δε μασάει.
Καθίστε μαζί με τον 2Δ να βλέπετε το βίντεο από την laguna seca
με ένα από τα πιο εξώφθαλμα παράνομα κι επικίνδυνα προσπεράσματα όλων των εποχών.
Ηθελημένο κι όχι κατά λάθος.
Και βέβαια του χαρίστηκαν.
Που έπρεπε να τον βάλουν να περάσει από τα πιτ της Ινδιανάπολι για τιμωρία:rotflmao:
Και κάθονται τώρα κάποιοι και περιμένουν τα 1000,και θα δείτε τι θα κάνει ο βαλε-ντίνος,και θα δείτε τι θα πάθετε,και παπάρια μάντολες.
ΝΑΙ θα έχει πρόβλημα ο στόουνερ στα 1000άρια.
ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
θες να μου πεις οτι οταν εσυ εβλεπες laguna seca το 2008 σηκωθηκες και ειπες εμ βεβαια επικινδυνη οδηγηση?και νευριαστηκες για το προσπερασμα?
για μενα ηταν απο τους καλυτερους αγωνες που εχω δει...και φυσικα δεν αντεξε την ψυχολογικη πιεση και τσουπ παρτον κατω...
δεν λεω οτι ειναι κουλος, κανεις απο εκει μεσα δεν ειναι ουτε Rdp δεν ειναι κουλος και ας μην μας κανει την χαρη να μενει ορθιος, αλλα ειναι κλαψουμ@@νακιας οταν χανει ποτε δεν φταει αυτος ή η μηχανη ή καποιος επικινδυνος οδηγος ή η πιστα
α και ξεχασα η μπουνια του στο Rdp γιατι εμεινε χωρις επιπτωσεις? καθαρισε o Soichiro?
edit: οσο για το ηθελημενο προσπερασμα τοτε στη laguna seca ηθελε να βγει στο χωμα με στρωτη μηχανη για να προσπερασει πλαγιασμενος?
![]()
![]()