Σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιθανον πριν 4-5 χρονια να το έβλεπα οπως εσυ.. αλλα ποσοι λες να πηραν καινουργιο 1250 τους τελευταιους μηνες...; 5-10; 40;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιθανον πριν 4-5 χρονια να το έβλεπα οπως εσυ.. αλλα ποσοι λες να πηραν καινουργιο 1250 τους τελευταιους μηνες...; 5-10; 40;
Ban 'em all
Σκέψου όμως και αυτούς που στις εποχές που ζούμε ίσως έχουν το μηχανάκι τους για "καβάντζα" σε περίπτωση μεγάλων οικονομικών δυσκολιών, αυτός πχ που έλεγε ότι "έχω ένα 5χίλιαρο -υπολογίζεις το λιγότερο δυνατό αφού αν ζοριστείς σκοτώνεις..- στο γκαράζ σε περίπτωση στραβής"..και ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι λίγοι αυτοί. Σκέψου ότι αυτό το 5χίλιαρο έγινε ξαφνικά καπνός..Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Τέλος πάντων, κόλλησα κι εγώ και μιλάω μονόπλευρα για το θέμα.![]()
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο.. Κοιτάξτε εδώ
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/86010.asp
Νέα μοτο θα βγάλουν.. Προφανώς θα είναι αρκετά υποσχόμενη και προσπαθούν να διώξουν τα παλιά τους.... Παλιά.. λέμε τώρα.
Και επίσης ήθελα να ρωτήσω.. πόσους ρύπους βγάζει το 1250? γιατί τα τέλη κυκλοφορίας άμα το πάρεις τώρα θα πηγαίνουν με τους ρύπους από ότι κατάλαβα
...και ροπη μαστορα...πολυ ροπη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τά ύπόλοιπα 600 κυβικά μέχρι τά 1250 πενήντα μόνο έξοδα καί
σκοτούρες θεωρώ ότι θά προσέφεραν....
μεγαλη απολαυση να τσουλας με 100 ακουγοντας το γουργουρητο σε σχεση με το να στροφαρεις ψηλα το οποιοδηποτε 600...
![]()
Βε-στρόμμερ wannabe εδώ.
Αλλά επειδή τα μαρούλια είναι λίγα, μήπως μπορείτε να υπολογίσετε πότε φαντάζεστε ότι θα πέσουν οι τιμές στα μτχ του 2010?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...και ροπη μαστορα...πολυ ροπη...
μεγαλη απολαυση να τσουλας με 100 ακουγοντας το γουργουρητο σε σχεση με το να στροφαρεις ψηλα το οποιοδηποτε 600...
![]()
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.............ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ
Όλα είναι θέμα προσφοράς καί ζήτησης.
Έγώ άπό τή μέρα πού πήρα τό DIVERSION
βαριέμαι νά βγάλω τήν κουκούλα τού μπούζα.
Καί θάλεγα ότι αύτά τά εξακοσάρια έχουν μπόλικη ροπή.
Όπότε μετράς καί άγοράζεις......
Διότι έκτός άπό τό γουργουρητό ύπάρχει καί τό σέρβις,
κόστος συντήρησης κ.λ.π...
ή άσφάλεια ,τά τέλη όπου μάς έρχεται νέα έκπληξη,
τά πιθανά νέα τεκμήρια.....
Τά γούστα πληρώνονται καί ή γνώμη μου είναι πώς
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΟ πού έπικαλείσαι
ΚΟΣΤΙΖΕΙ...........ΠΟΛΥ
σέ σχέση μέ αύτό πού προσφέρει.
Άς κάνουμε τή ζωή μας πιό άπλή.
Τό ότι έβαλαν τά 1250 στήν ίδια τιμή μέ μιά μοτό
πού έχει τά μισά κυβικά σημαίνει πώς μάλλον
έκεί στή Σουζούκι τούς έχουν μείνει άμανάτι καί τά
σκοτώνουν έχοντας τήν ίδια άποψη μέ μένα.
Άλλιώς θάπρεπε νά έχουν πάει τά 600 στά
4 χιλιάρικα....!!!
ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ έννοώ....
Πιστεύω ότι πλησιάζει ή ώρα καί στίς μοτό όπου
πλέον τό πρόβλημα δέν θάναι ή άγορά άλλά ή συντήρηση
Έκεί πού παγιδεύτηκαν χιλιάδες μέ τζιπάκια
καί πολλά κυβικά......πού τώρα κλαίνε καί πουλάνε
όσο - όσο...!!
Καί μή μέ ξαναπείς..........ΜΑΣΤΟΡΑ.
![]()
περιμενα περσι να ρθει στην ελλαδα το νεο του 2010 1250 με ολοσωμο φερινκγ.με το που ακουσα τιμη καραφλιασα(13000).ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 09 που ειχε τοτε 8000.μου λεν μεγαλε εχασες γιατι τωρα δεν εχεο 8 αλλα εχει 9 χιλιαρικα κ μονο σε ασημι(βρηκα με τηλεφωνα πανελλαδικα κ μαυρα αλλα παπαλα)λεω την πατησα ασημι δεν θελω με τπτ μεταχειρω με τπτ(ηθελα επιτελους να ξεπαρθενιασω) 13000 δεν δινω με την καμια γυρισα τον κοσμο αναποδα κ παω κ το φερνω απο εξω με περιπου 10500 με ολα τα εξοδα (πινακιδα εκτελωνισμος κ τελη ολα μεσα,με φπα 21% κ οχι 23%).για βγαλω πινακιδα ελλ.δημοσιο κ σφακιανακης με καναν την ζωη μαρτυριο γιατι το ελλ δημοσιο δεν δεχοταν το ευρωπ πρωτοκολλο κυκλοφοριας κ το περιμεναν απο τον σφακιανακη
![]()
![]()
ο οποιος δεν τα ειχε βγαλει ακομα στην αγορα (ειχε βγαλει μονο τα γυμνα)απο κει κ περα οσο κ να ψαχνα καποιον που να εχει το ιδιο μοντ με μενα να μου δωσει το μανουαλ στα ελληνικα δεν βρικα κανεναν πραγμα που σημαινει οτι το μοντελο ΔΕΝ πουλησε καθολου κ τους εμεινε στο ραφι.γιαυτο κ τωρα προσφορα σου λεει.αρα για αυτους που κλαιν τα λεφτα τους που πηραν οποιδηποτε suzuki πριν 1-2-5 μηνες δεν φταιει η suzuki αλλα μαλλον ο """επισημος"" εισαγωγεας.
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
μα και τώρα το 1250 με το full fairing (το gsx1250fa επίσημα) 10k έχει στη Γερμανία. οπότε η έκπτωση πραγματικά είναι χιλιάρικο και αν. τα 12 είναι "μύθος" καθώς αν δεν πουλάει ούτε ένα μπορεί να το τιμολογεί όσο θέλει.
ΑΝ δεν αρχίσουν γρήγορα να ενημερώνουν τις αγγελίες τους θα αρχίσω να τους παίρνω τηλέφωνα .
"Εεεεε, ξέρετε, πουλάτε μία μτχ Vstrom του 2010 7300. Έχει 7000 καινούρια. ΤΟ συζητάμε λίγο?"
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Εδώ σήμερα κοίταζα αγγελίες..Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
ΑΝ δεν αρχίσουν γρήγορα να ενημερώνουν τις αγγελίες τους θα αρχίσω να τους παίρνω τηλέφωνα .
"Εεεεε, ξέρετε, πουλάτε μία μτχ Vstrom του 2010 7300. Έχει 7000 καινούρια. ΤΟ συζητάμε λίγο?"
1250 ABS του 08 50.000 χλμ υπερπροσφορά υπερευκαιρία 7500![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
μη σας φαινεται περιεργο, η προσφορα τελειωσε και οι τιμες θα παραμείνουν στα ιδια επιπεδα
Τέλος το 1250?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μη σας φαινεται περιεργο, η προσφορα τελειωσε και οι τιμες θα παραμείνουν στα ιδια επιπεδαΤουλάχιστον δεν έχω πλέον το δίλειμα να τα τινάξω όλα και να πάω αύριο να τα σκάσω..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
οχι παλικαρι μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τέλος το 1250?Τουλάχιστον δεν έχω πλέον το δίλειμα να τα τινάξω όλα και να πάω αύριο να τα σκάσω..
![]()
ευτυχως σωθηκες!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οποιος τυχερος προλαβε προλαβε κ τωρα ο ληστης θα γινει κ αντικειμενο συζητησης bandit vs χψΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μη σας φαινεται περιεργο, η προσφορα τελειωσε και οι τιμες θα παραμείνουν στα ιδια επιπεδαοι κατοχοι του, εναντιων των ''ελα μωρε τωρα παλιουκαιριλα το μηχανακι ειναι πολλα χρονια πισω αφου το λενε κ τα test το bandit πχ φρεναρι σε 40 μ ενω το χψ σς 40,2 δεν αξιζε ουτε αυτα τα λεφτα'' που δεν προλαβαν να το παρουν
:rotflmao:
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
Δοξα το θεο...δεν θα γινει πασατεμπος o ληστης.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μη σας φαινεται περιεργο, η προσφορα τελειωσε και οι τιμες θα παραμείνουν στα ιδια επιπεδα
Ας συνεχισουν λοιπον οι ελληνες να αγοραζουν gsxr και r1.