παρα το γεγονος οτι εχω v strom (το κλασσικο και μ αρεσει
) . Ειδικα στο πορτοκαλι μου θυμιζει κακια εξελιξη του tiger 955 με το ρεζερβουαρ εμπνευσμενο απο versys, ρε πως το κανανε ετσι ρε?
παρα το γεγονος οτι εχω v strom (το κλασσικο και μ αρεσει
) . Ειδικα στο πορτοκαλι μου θυμιζει κακια εξελιξη του tiger 955 με το ρεζερβουαρ εμπνευσμενο απο versys, ρε πως το κανανε ετσι ρε?
Και μετά όταν κάνω π.χ. ΑΥΤΟ γίνεται το σούπερ μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
δεν γλιτωνουμε απο αυτην την παπαρια ποτε![]()
![]()
![]()
Από τα πρώτα δείγματα (φωτό), οι Ιάπωνες προχώρησαν στην απαραίτητη αναβάθμιση της εικόνας του Vstrom που ήταν ξεπερασμένη. Εχει πάρει στοιχεία του ανταγωνισμού στην εμφάνιση (πλαστικά, γραμμές κλπ) αλλά από κάτω φαίνεται να παραμένει το ίδιο πετυχημένο σύνολο (σκελετός, κινητήρας κλπ). Θέλω να δω τις λεπτομέρειες που αφορούν τα όργανα, τις αναρτήσεις και την θέση οδήγησης (ήδη βλέπω ότι έχει αλλάξει και η σέλα) καθώς και όλα τα υπόλοιπα 'νέα καλούδια' αυτής της έκδοσης (πχ. touring version).
Εαν έχουν κάνει επεμβάσεις της λογικής "το καλό -> καλύτερο" θα το γλυκοκοιτάξω σίγουρα.
Νέο φωτογραφικό υλικό από την "νύφη" στο παρακάτω video :
http://www.youtube.com/watch?v=9VHEuctM1e8
Εν ειν' άσχημο.
Αυτό το new με χαλάει λίγο.
Ελπίζω να το φρέσκαραν μέχρι να το αλλάξουν.
Δεν θα το αντέξω να μας συντροφέψει και αυτό για μια δεκαετία.
Άντε βρε. Τουλάχιστον όσοι πάρουν v-strom τώρα, για λίγο καιρό, δεν θα έχουν το πρόβλημα να ψάχνουν ποιο είναι το δικό τους, όταν βγαίνουν απ' την καφετέρια..![]()
Sent from me using a computer.
Μόλις άλλαξα γνώμη, μου αρέσει..!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_versys
Νέο φωτογραφικό υλικό από την "νύφη" στο παρακάτω video :
http://www.youtube.com/watch?v=9VHEuctM1e8
![]()
ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ............
Καί ή συνταγή γνωστή άπό τό HAYABUSA.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ κάτι πού σαρώνει
τήν άγορά...!!
Καί δέν άνεβάζεις καί τό κόστος παραγωγής.
Μέ μικρές παρεμβάσεις πρός τό καλύτερο
νομίζω ότι τό vstrom θάναι ό βασιλιάς
καί τήν έπόμενη δεκαετία.
Μηχανή πού κάνει τά πάντα......
πολύ καλύτερα άπό όποιαδήποτε άλλη....!!
Άν κρατηθεί στά 8000-8200 τό πολύ
λόγω τών καιρών ,θάναι καί πάλι
ή κορυφαία σέ πωλήσεις..
![]()
Χωρίς να θέλω να σε θίξω αυτά που αναφέρεις για κορυφαίο στο είδος του το πιστεύεις πραγματικά? Δήλαδή τι το κορυφαίο έχει αυτο το μηχανάκι? Ομορφιά?Στήσιμο?Περιφερειακα?Επιδόσεις?Κάνει τα πάντα?Αξιοπιστία?Καλή τιμή?Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ............
Καί ή συνταγή γνωστή άπό τό HAYABUSA.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ κάτι πού σαρώνει
τήν άγορά...!!
Καί δέν άνεβάζεις καί τό κόστος παραγωγής.
Μέ μικρές παρεμβάσεις πρός τό καλύτερο
νομίζω ότι τό vstrom θάναι ό βασιλιάς
καί τήν έπόμενη δεκαετία.
Μηχανή πού κάνει τά πάντα......
πολύ καλύτερα άπό όποιαδήποτε άλλη....!!
Άν κρατηθεί στά 8000-8200 τό πολύ
λόγω τών καιρών ,θάναι καί πάλι
ή κορυφαία σέ πωλήσεις..
![]()
Τι απο όλα αυτα έχει για να το κάνει κορυφαίο? κορυφαίο είναι αν κάνεις 749 συμβιβασμούς μόνον. Εχει πουλήσει γιατί το πήρανε όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα ως επι το πλέιστον και το πάνε δουλειά-σπίτι και τούμπαλιν γιατί είναι έυκολο και η γυναίκα κάθεται καλά πίσω. Και φυσικά μην ξεχνάμε οτι στη Ελλάδα φοριέται μόνο με flip-up κράνος πάντα μά πάντα στην ανοιχτή θέση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Θα το κουοτάρω μέχρι να πάρω απάντηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Και μετά όταν κάνω π.χ. ΑΥΤΟ γίνεται το σούπερ μηχανάκι....
γμτη πτνα μου.......![]()
προχθες ο παγγαλος με μαγιο σε ολα τα Blogs...
και τωρα αυτο.....![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[B]ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ............
σε λιγο και στο paris-dakar:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επειδη δεν το ξερω καλα το στρωμα, αλλαξε κατι ουσιαστικο ? βλεπω ακομα τις ιδιες... φρεναρες![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρίς και εγώ να θέλω να σε θίξω, να πω ότι δεν είναι τοσο φρόνιμο "ελαφρά τη καρδία" να απαξιώνεις ένα μηχανάκι που έχει κάνει τρελλές πωλήσεις, έχει σαρώσει την κατηγορία του την τελευταία 7ετία, και το έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες μοτοσυκλετιστές...Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Χωρίς να θέλω να σε θίξω αυτά που αναφέρεις για κορυφαίο στο είδος του το πιστεύεις πραγματικά? Δήλαδή τι το κορυφαίο έχει αυτο το μηχανάκι? Ομορφιά?Στήσιμο?Περιφερειακα?Επιδόσεις?Κάνει τα πάντα?Αξιοπιστία?Καλή τιμή?
Τι απο όλα αυτα έχει για να το κάνει κορυφαίο? κορυφαίο είναι αν κάνεις 749 συμβιβασμούς μόνον. Εχει πουλήσει γιατί το πήρανε όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα ως επι το πλέιστον και το πάνε δουλειά-σπίτι και τούμπαλιν γιατί είναι έυκολο και η γυναίκα κάθεται καλά πίσω. Και φυσικά μην ξεχνάμε οτι στη Ελλάδα φοριέται μόνο με flip-up κράνος πάντα μά πάντα στην ανοιχτή θέση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλοι αυτοί δεν είναι ούτε ηλίθιοι, ούτε αναγκαστικά πρωτάρηδες, ούτε τους πιάσαν όλους κότσο... Απλά έχουν πιθανόν διαφορετικά κριτήρια και θέλω από τα δικά σου.
Αγόρασαν ένα μηχανάκι που αποδίδει για εκείνους ικανοποιητικά στην μεγαλύτερη δυνατή γκάμα των χρήσεων για τις οποίες το προορίζουν, στην τιμή που μπορούσαν να το κάνουν... Και για να συνεχίζουν επί τόσα χρόνια να το αγοράζουν σημαίνει πολλά...
Και αν τα δικά σου θέλω και κριτήρια είναι σεβαστά, αλλά τόσο είναι και τα δικά τους...
Στο κάτω-κάτω ακόμα και ο συμβιβασμός (που σε τέτοια μηχανάκια είναι αυτονόητος σε μεγάλο βαθμό) είναι μια μορφή τέχνης και απαιτεί αυτό το "κάτι" για να πετύχει τις σωστές ισσοροπίες... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Όλα αυτά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την δική μου προσωπική άποψη για το μηχανάκι - δεν το κρύβω ότι και εγώ δεν θα το αγόραζα...(αν και ήμουν κάτοχος του 1000αριού Στρώμα για ένα διάστημα)