Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές.
Να πω ότι είμαι όσο διαλλακτικός πρέπει αλλά και όσο αυστηρός πρέπει. Κάθισα και το ζύγισα με καθαρό μυαλό και τελικά δεν φταίω ρε μάγκες. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω, έχουμε κάνει τις χωμάτινες βόλτες μας μαζί, πάντα με εξοπλισμό, είναι δίπλα μου στο αυτοκίνητο πολλά χρόνια κι έχει μάθει να προβλέπει τη μαλακία του απέναντι. Ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να παρακολουθήσω αν αυτά που μου έλεγε ήταν αλήθεια ή ψέματα, θεωρούσα ότι δεν μου έλεγε ψέματα, αλλά είπαμε πάρτυ ορμονών το οποίο εξηγεί την όλη κατάσταση. Σε κουβέντα που ήμουν παρών με τους φίλους της, ήταν και είναι υπέρμαχος του εξοπλισμού.
Θεωρώ το όλο σκηνικό την εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πιστεύω ότι έστω και με τον δύσκολο τρόπο πήρε το μάθημά της. Αυτά που είπα για αναβολή της αγοράς μοτο, τα εννοούσα και το ξέρει. Ήδη σήμερα το μεσημέρι με παρακάλεσε να το ξαναδώ. Αρνήθηκα και ο λόγος δεν είναι η τούμπα, που στο κάτω κατω όλοι μας έχουμε εισπράξει από μία τουλάχιστον, αλλά το ότι οδηγούσε ξεβράκωτη για να μη χαλάσει το μαλλί και το ψέμα "οδηγώ πάντα με κράνος".
Τα χειρότερα πέρασαν,μένει σπίτι και αναρρώνει, τη στιγμή που θα έκανε τα μπανάκια της και της φούσκωσα λίγο τα πράγματα (με την συνδρομή κολλητού μου στην τροχαία) ότι δλδ θα της γίνει δικαστήριο, θα έχει συνέπειες, θα της πάρουν κατάθεση κλπ, δλδ δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον νόμο.
Πιστεύω να κατάλαβε τη μαλακία της και να μην το επαναλάβει. Ο καιρός θα δείξει, πάντως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι όλο αυτό να το βάλω να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τις μηχανές. Όνειρό μου είναι να είναι συντροφιά μου με το δικό της μηχανάκι σε μεγάλες βόλτες.