Κοίτα Μπόνυ, το Λασίθι-Χανιά δεν είναι πράμα, το Χανιά-Λασίθι-Χανιά είναι λίγο μαλακία όμως..Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
ela μωρε, τι ειναι Λασιθι-χανια?![]()
κανε μια βολτα κ ελα!![]()
![]()
Κοίτα Μπόνυ, το Λασίθι-Χανιά δεν είναι πράμα, το Χανιά-Λασίθι-Χανιά είναι λίγο μαλακία όμως..Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
ela μωρε, τι ειναι Λασιθι-χανια?![]()
κανε μια βολτα κ ελα!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα Μπόνυ, το Λασίθι-Χανιά δεν είναι πράμα, το Χανιά-Λασίθι-Χανιά είναι λίγο μαλακία όμως..![]()
![]()
παρε ενα τραιουμφι να σου φανουν οι δρομοι παιχνιδι!![]()
μπορεις επισης να μεινεις στα χανια κ να ελαχιστοποιησεις την διαδρομη...![]()
μπορεις επισης να πεις στον μενιο να σε παει κ να σε φερει, ειμαι σιγουρη οτι θα χαρει παρα πολυ! :rotflmao:
επισης... μπορεις να πας λασιθι μετα τις 15 του μηνου...![]()
θες κ αλλες λυσεις?![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Τι λέγαμε γιατί μετά το "παρε ενα τραιουμφι" έπαθα εγκεφαλικό;Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
θες κ αλλες λυσεις?![]()
![]()
:rotflmao:
Ανωτέρα βία κοπελάρα, αν κάτι αλλάξει θα τα πούμε με τα τρελόπαιδα εκεί!![]()
Με το καλό να έρθετε!![]()
![]()
Που θα πας ρε κοπανατζη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εγω θα ειμαι στα βορεια μαμωτο.... :a29:
![]()
Περιττο να σου πω οτι ο Στελιος η πρωτη κουβεντα που μου ειπε ειναι αν θα εισουνα και εσυ (το ιδιο και για τον ποπαυ)![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
εγινε ρε μακη, θα χαρω πολυ να τα πουμε παντως, ανεξαρτητως τραιουμφιων κ συναφων!
καλη συνεχεια!!
![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Το μόνο σίγουρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
ανεξαρτητως τραιουμφιων κ συναφων![]()
Με την bonnie έχω μεγάλο θέμα () εξάλλου..!
![]()
Τι ...... δηλαδή .......... θα πάμε σε συνεργείο εκδρομή ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
........ να μπορει να ακολουθησει τα ιταλικα![]()
![]()
![]()
![]()
Ααααααα ........ όλα κι όλα Μποννίτα μου !!! Εχω αλλεργία στα συνεργεία !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το μόνο σίγουρο!![]()
Με την bonnie έχω μεγάλο θέμα () εξάλλου..!
![]()
![]()
![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι ...... δηλαδή .......... θα πάμε σε συνεργείο εκδρομή ;;;![]()
![]()
![]()
Ααααααα ........ όλα κι όλα Μποννίτα μου !!! Εχω αλλεργία στα συνεργεία !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχεις αναγκη εσυ...
τζαπανι εχεις...
κρατας τις αποστασεις σου απο συνεργεια μεν, αλλα με ιταλικα γυροφερνεις κ εσυ μου φαινεται...
πρεπει να το κοιταξουμε ρε κωστα αυτο το θεμα...
μας κολλανε μεταδοτικες λαδοδιαρροες...
:rotflmao:
θα κανονισουμε κ κανενα βολτακι να παΤΕ, εγω θα εχω πιασει παλι τα μοχιτα κ τις ρακες στην παραλια, αποκλειεται να ακολουθησω ουτε μετρο εξω απο το καμπινγκ!![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Αχχχχχ....![]()
το σουκου της παναγίας,ε;
κρίμα ... πέρσι δε μπόρεσα να έρθω γιατί έτρεχα για τη παγκρήτια της λέσχης (ΛΕΜΑΝ), εδά το κόβω πάλι δύσκολο.
κάθε βράδυ στις 14/08 πάμε με τα πόδια στη Παναγία Φανερωμένη απο τον άγιο (απόσταση 25 km) ώστε το πρωϊ να είμαστε στην εκκλησία.
όχι τίποτα άλλο αλλα μου έχει φάει τα αυτιά ο βάγγος με το ΚΤΜ οτι είναι ωραία φάση.
είδωμεν ... αλλά δύσκολο το κόβω
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
Eκλεισα και εγω πηρα τα εισητηρια Παρασκευη με το ΕΛΥΡΟΣ στις 12 μεσημερι μηπως καποιος απο εδω μερια θα ερθει να εχω παρεα σημειο συναντησεις εξω απο το πλοιο μιση ωρα πριν τον αποπλου θα ειμαι με aprilia pegaso ασημι εκτακτως τα δικα μου στο γκαραζ
παραγγειλα και μπλουζακι![]()
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Να κραταω κανα Linear??Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Eκλεισα και εγω πηρα τα εισητηρια Παρασκευη με το ΕΛΥΡΟΣ στις 12 μεσημερι μηπως καποιος απο εδω μερια θα ερθει να εχω παρεα σημειο συναντησεις εξω απο το πλοιο μιση ωρα πριν τον αποπλου θα ειμαι με aprilia pegaso ασημι εκτακτως τα δικα μου στο γκαραζ
παραγγειλα και μπλουζακι![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Τωρα ρε φιλε 4.000 euro εδωσα πηρα κομπλε ολα κανε καμμια ακροαση τα βραδια να μου πεις 1 GU 43 ΣΤΑ 3000 kv
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Eγώ πάλι , πήγα ο παπάρας και έκλεισα για φέτος ΞΑΝΑ το καλοκαίρι 2 δουλειές και δεν μπορώ να φύγω μα με τίποτα όμως ...
Έτσι το φετινό το χάνω και είναι και κρίμα γιατί φέτος από ότι βλέπω θα μαζευτείτε πολλές .
...Ήθελα και να μοστράρω το τριμπούρδελο ...
FUCK !!!
Καλά να περάσετε ορέ .
Αναστασία ,πιες κάνα μοχίτο και για μένανε .
![]()