Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
αρντάν ζωή και δύναμη
Όπως λέμε συνεννόηση artane ή κάτι άλλο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
αρντάν ζωή και δύναμη
Όπως λέμε συνεννόηση artane ή κάτι άλλο;
Και τα μυαλά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα!!!
Τώρα μου θύμισες που είχα κερδίσει το SBK με το 999!
Αξέχαστες στιγμές: σαμπάνιες παντού, ο κόσμος να ουρλιάζει "Θοντωρής- Θοντωρής", η φωνή της μάνας μου το πρωί!
Που να στα λέω!
Το cbr το οδήγησα και εγώ χτες το βράδυ και δεν λεέι μιά!
εγώ νομίζω το καλύτερο είναι το ΚαλάΜι 950V
αυτό οδηγήστε απόψε και πείτε μου
Ρε συ NLS αυτό το οδηγούσαμ όταν ήμασταν μικρά (πριν από 2 χρόνια). Καλό μηχανάκι αλλά σκληρά στημένο!
Δεν είπες όμως τη γνώμη σου για τη νέα επιλογή μου!
Βλέπεις μας έπιασε βραδυάτικα όρεξη και καταλήξαμε με την κούλα και οι δύο τι μηχανάκια θα πάρουμε!
Λοιπόν ο Σαρακάκης απάντησε!:
"Γειά σας
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας πρός τη γκάμα της HONDA.
Το CBF-250 πρόκειται να έρθει το Μάρτιο και η τιμή του προβλέπεται να είναι το ανώτερο στίς 4000 euro."
Επιτέλους!
Καλή τιμή!!!
Ποιό marauder τώρα...
Na kai ena site me to mikio sou.
http://www.honda-geneve.com/catalog/CBF250-2004.html
Nα και άλλη απάντηση στα e-mail μου:
"Καλημέρα σας,
Σε συνέχεια του e-mail σας, ημερομηνίας 17/02/04, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το καινούργιο μοντέλο της Honda, CBF 250, για το οποίο ενδιαφέρεστε αναμένεται να εισαχθεί στην χώρα μας γύρω στα τέλη Μαϊου 2004. Η δε λιανική τιμή πώλησής του θα διαμορφωθεί μετά τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων.
Ευχαριστούμε,
ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ"
Αδιευκρίνιστη τιμή πάντως εδώ...
και άλλο Μάρτης, άλλο Μάης...
Kοίτα είτε Μάρτης είτε Μάης δεν έχει και τόσο σημασία...
Το ζήτημα είναι η τιμή που μου είπε ο Σαρακάκης και ότι καλοκαιράκι που το θέλω εγώ θα είναι εδώ!
Ευχαριστώ που μου βρήκες και το πιο πληροφορημένο site για το μηχανάκι που έχω δει ως τώρα!
Που το βρήκες ρε τσακάλι;
Παντού έψαξα για πληροφορίες!
Το 599 πόσο θα το δίνουν τελικά;
Αν γουστάρεις ρωτάω και πάλι Σαρακάκη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ευχαριστώ που μου βρήκες και το πιο πληροφορημένο site για το μηχανάκι που έχω δει ως τώρα!
Που το βρήκες ρε τσακάλι;
Παντού έψαξα για πληροφορίες!
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Το 599 πόσο θα το δίνουν τελικά;
Αν γουστάρεις ρωτάω και πάλι Σαρακάκη!
Και έλεγα πότε θα το πει... Αν μπορείς ρώτα μια και για το cb600f.
Θα σου ήμουν υπόχρεη!![]()
Εμ είδες;
Το είπα!
Για το CBF στα 600 έγραψαν τα περιοδικά αυτόν τον μήνα. Λέν πως έρχεται "αρχές Μαρτίου, με τιμή λιγότερη από 8.000 ευρώ η έκδοση S με ΑΒS και περίπου 7.300 χωρίς το ABS.".
Οκ;
’ρχισες να βλέπεις και κατα 'κει;
Εκεί έβλεπα εξ αρχής.
Αλλά κοιτάω γενικότερα για λόγους οικονομικούς.
Τώρα βέβαια με τις δόσεις δεν είναι δύσκολα τα πράγματα - και το 600 έχει καλή τιμή - αλλά έτσι που τη πάτησα με το ινοβα, δεν θέλω να τη ξαναπατήσω. Σταμάτησα απ' τη δουλιά και είμαι εδώ και 4 μήνες άνεργη και οι δόσεις τρέχουνε και έχουνε σπάσει τα νεύρα μου από το άγχος κάθε μήνα.
Και σκέφτομαι ότι άλλο είναι να κάνει να δίνεις 4.000 και άλλο 7 ή 8.000.
Είναι ψυχολογικό το θέμα...
Ξέρω γω τώρα, θα δούμε.
Και το άλλο σημαντικό είναι ότι σαν πρώτη μηχανή η οδηγική συμπεριφορά, τα κιλά και όλα αυτά έχουν σημασία.
’λλο να παίρνεις τη μηχανή ενός φίλου για μια βόλτα και άλλο να την οδηγάς κάτω απ' όλες τις συνθήκες.
Την πάτησες με το innova;
Εννοείς με τις δόσεις;
Είναι όντως παλουκάκι αλλά εσύ δεν είσαι βρε Κούλα που έλεγες πως θα πάρεις το 599;
Πως θα τα κατάφερνες τότε;
Πάντως μην γελιόμαστε: αυτό είναι το κυριότερο ζήτημα!
Γιατί νομίζεις ότι κοιτάω προς 250;
Αν στείλω το innova είναι απλά σαν να ξαναπαίρνω ένα καινούργιο!
Και άσε να λένε "τι είναι χίλια ευρώ παραπάνω!"...
Για εμένα, που πρέπει να δουλέψω μόνο και μόνο για αυτήν την τρέλλα, είναι πολλά...
Εκτός και αν το πάρεις απόφαση και αρχίσεις να πληρώνεις δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια...
Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Να το χρυσοπληρώσω και να σέρνω και ένα βάσανο για μια πενταετία!
Ντάξει σκέψεις κάνουμε και είναι και λογικό.
Μέχρι να φτάσει η στιγμή να το παραγγείλεις, μόνο τότε θα έχει παρθεί η τελική απόφαση.
Αλλά να, το θέμα είναι να μη βιαστείς να αγοράσεις κάτι μόνο από ανάγκη και μετά μπαίνεις στη διαδικασία να το πουλάς για να αγοράσεις αυτό που σ' αρέσει.
Δηλαδή το ίνοβα το αγόρασα βιαστικά (όχι ότι δεν μ' αρέσει) γιατί ήθελα ένα μέσο να πηγαίνω στη δουλιά, όμως δεν τα πήγαμε καλά και έμεινα από δουλιά.
Τώρα στη δουλιά που θα πάω, τα λεφτά είναι καλά και μπορώ να δίνω άνετα τουλάχιστον 500 ευρώ το μήνα κι έτσι σ' ένα χρόνο - ενάμισι το ξεπληρώνω το εξακό, αλλά λέμε τώρα για τη περίπτωση που δεν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζουμε, για τις στραβές.
Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.
Και άμα είσαι σαν και μένα που άμα χρωστάω 50 ευρώ βλέπω εφιάλτες... ε, το σκέφτεσαι...
Γιατί δεν μ' έκανες πλούσια ρε μάνααααααα?