Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: Φταιει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
    στην πολυκατοικια που μενω στο υπογειο γκαραζ μας αραζε διπλα στο αμαξι μου ενα vstrom το οποιο ηταν ενος παιδιου που ερχοταν αρεα και που γιατι εμενε η γκομενα του εκει .μια κυριακκη πρωι που κατεβενω για να φυγω βλεπω την σιδεροπορτα που συνδεει το γκαραζ με το ασανσερ ανοιχτη τεντα .λεω πιος μ.....ς την αφησε ....προχωραω στο αμαξι μου και βλεπω το vstrom ακουμπησμενο στον τοιχο και να του λοιπουν ολο το μπροστινο (καλαμια,ροδα,οργανα φαναρι).τα ειχαν ξηλωσει ολα .δουλεψαν ανενοχλητοι ολο το βραδι ,και δεν αφησαν κατω ουτε βιδα.οποτε ειναι να μην στο σταμπαρουν

Ή μένουμε στην ίδια πολυκατοικία ή έχει γίνει σύνηθης τακτική να εισβάλουν σε κλειστά υπόγεια γκαράζ...

Ευτυχώς εγώ ήμουν φαντάρος τότε και το βράδυ εκείνο είχα βάρδια.Αλλιώς ποιος ξέρει αν θα έβρισκα ψυρισμένη και τη δικιά μου..
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    τελικα μενουμε στην ιδια πολυκατοικια γειτονα αγγελε:rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    To είχα βάλει παλιά .. ας το ξαναβάλω..

Μηχανές υψηλού ρίσκου κλοπής είναι οι ακόλουθες σύμφωνα με στατιστικά απο την ΕΛ.ΑΣ..

TDM , R1, R6, XT (όλα τα μοντέλα), VSTROM, TRANSALP, VARADERO.

Απο εκεί και πέρα αν δεν θες να μπλέξεις με "λύσεις" ( ;;; που θα περιλαμβάνουν μπαλωθιές και γροθοπατινάδες, δεν το αφήνεις καθόλου εκτός. Το έχεις συνέχεια στο χώρο που έχεις και είναι κλειστός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που έχουν σταμπάρει το μέρος, καλό ειναι να προσέξεις ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... Και οχι .. δεν κάνω πλάκα.. αν επί τόσο χρονικό διάστημα δεν σε έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί, τότε μάλλον σε έχουν σταμπάρει με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Απο εκεί και πέρα , μπορείς είτε να πάρεις μερικά μέτρα σαν και αυτά εδώ...

http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...g-post_26.html

ή απλά όπως είπε και ο Cpt αλλάζεις περιοχή και κατοικία.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    To είχα βάλει παλιά .. ας το ξαναβάλω..

Μηχανές υψηλού ρίσκου κλοπής είναι οι ακόλουθες σύμφωνα με στατιστικά απο την ΕΛ.ΑΣ..

TDM , R1, R6, XT (όλα τα μοντέλα), VSTROM, TRANSALP, VARADERO.

Απο εκεί και πέρα αν δεν θες να μπλέξεις με "λύσεις" ( ;;; που θα περιλαμβάνουν μπαλωθιές και γροθοπατινάδες, δεν το αφήνεις καθόλου εκτός. Το έχεις συνέχεια στο χώρο που έχεις και είναι κλειστός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που έχουν σταμπάρει το μέρος, καλό ειναι να προσέξεις ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... Και οχι .. δεν κάνω πλάκα.. αν επί τόσο χρονικό διάστημα δεν σε έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί, τότε μάλλον σε έχουν σταμπάρει με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Απο εκεί και πέρα , μπορείς είτε να πάρεις μερικά μέτρα σαν και αυτά εδώ...

http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.c...g-post_26.html

ή απλά όπως είπε και ο Cpt αλλάζεις περιοχή και κατοικία.
    Αυτο ακριβως ειναι που με ανησυχει οτι μπορει η επιθεσεις να ειναι στοχευμενες σε προσωπο πλεον και οχι σε μηχανακι. Γιαυτο και ανησυχω για την αποθηκη, γιατι ουσιαστικα ειναι η αποθηκη χονδρικης μας που εχει την μεγαλη ηλεκτρικη γκαραζοπορτα που μεσα μπαινει και φορτηγο, φορτωσεις εκφορτωσεις και τα σχετικα. Κ επειδη υπαρχουν κ αλλα πραγματα αξιας μεσα, υπολογιστες, ενα τρακαρισμενο Ζ750 του 04 του αδερφου μου, τα δυο μηχανακια μου, πολλες φορες το αμαξι μου με καλο ηχοσυστημα μεσα κλπ ή καποιου αλλου της οικογενειας, φοβαμαι μην κανουν κανα ντου για κανα μηχανακι και βγαλουν κελεπουρι. Για το σπιτι δεν ανησυχω ιδιαιτερα, με 2 boxer να σηκωνουν τον κοσμο αναστα οποτε περναει περαστικος απο το παραθυρο απεξω (στις αποπειρες στο ΧΤ λειπαν και τα δυο, και τωρα που μου σηκωσαν την εξατμιση, το ειχα παρκαρισμενο στο πεζοδρομιο της διπλανης πολυκατοικιας που εχει ραμπα, το δικο μου πεζοδρομιο δεν εχει.
    Το ειπα και σε προηγουμενο ποστ, το ξαναλεω και τωρα, κοιτα που καταντησαμε..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος
    με 2 boxer να σηκωνουν τον κοσμο αναστα οποτε περναει περαστικος απο το παραθυρο απεξω (στις αποπειρες στο ΧΤ λειπαν και τα δυο

δεν κανεις καμια γεννα να παρουμαι κανα κουταβι????
    καλαματιανος

Ειναι θηλυκα και τα δυο ευτυχως γλυτωσα απο τα ενδοοικογενειακα πηδηματα τουλαχιστον.
    Δεν ξερω να σου πω την αληθεια, δεν σκεφτομαι να τα ζευγαρωσω. Μεσα σε ολη την μαυριλα παντως και την αναδουλεια, ειχα την τυχη να ξαναβρω το 2ο, που το ειχαμε χασει για 2.5 χρονια οταν (και εδω προσεξτε παλι το μαυρο συννεφο που λεγαμε) ημουν κορυδαλλο με το αυτοκινητο και το σκυλι κοιμοταν στο πατωμα του συνοδηγου και ξαφνικα... ανοιξαν οι αεροσακοι στα μουτρα μου, οδηγουμενος εγω κατοπιν με μαθηματικη ακριβεια σε παρκαρισμενο εκ δεξιων οχημα. Το σκυλι χεστηκε πανω του, μολις ανοιξα την πορτα αρχισε την τρεχαλα και απο τοτε δεν την ειχαμε ξαναδει. Μετα απο 2.5 χρονια το τσιπακι στο σβερκο της την εφερε παλι σε μας. Ναναι καλα ο κτηνιατρος που το σκαναρε.
    Η γκαντεμια με ακολουθει χρονια οπως βλεπετε.
    Περσι το πασχα αλλαξα λαστιχα στον απατεων...εεε.. συγνωμη, στον λαστιχά που πολλοι θα γνωριζετε, "εναν" επι της θηβων, πολυ κοντα στα village που ειναι και 24ωρος και μετα απο λιγες ωρες ενω ημουν εθνικη με την κοπελια μου και πηγαιναμε μεγαρα, αρχιζει να παιζει η πισω ροδα και ισα που προλαβα να φρεναρω πριν φυγει ΤΕΛΕΙΩΣ ο αξονας απο το μηχανακι. Εξωδικα και τα λοιπα που ακολουθησαν γιατι ο "κυριος" δεν πλερωνε τιποτα γιατι λεει "καποιος μου εκανε πλακα και ξεβιδωσε τα παξιμαδια". Ακυρο βεβαια γιατι απο κει πηγα καρφι χαιδαρι και μετα μεγαρα.

Μην προτρεξετε και παλι. Ναι, με διαβασε παπας. Τον εφερε φαντη μπαστουνι η μανα μου σπιτι. Την επομένη αυτου, ηταν που μου σηκωσανε με λοστους το μηχανακι και το εψαχνα.
    Βγηκα λιγο offtopic, δεν πειραζει ε? Να τα πω κ γω να ξεθυμανω.

Αβυσσος.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    [...]Ναι, με διαβασε παπας. Τον εφερε φαντη μπαστουνι η μανα μου σπιτι. Την επομένη αυτου, ηταν που μου σηκωσανε με λοστους το μηχανακι και το εψαχνα.[...]

Αφου δεν επιασε κι ο παπας δε σε σωζει τιποτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    οι φιλοι σου εξακολουθουν να σε κανουν παρεα?
    βρε αδερφε εσυ πρεπει να πας στα ιεροσολυμα να διαβαστεις μπας και φυγει η κοκοδαιμονια που εχεις!!!!
    ετσι οπως το πας θα ριξεις και τον σερβερ του moto.gr!!!!xaxaxaxaxa!!!!
    καλαματιανος

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις γουστο στην μουσικη...

Εγω προσωπικα ειμαι ησυχος με το rottweiler μου...
    Εκτος απο τις φορες που μου κατουραει την ροδα....

Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις γουστο στην μουσικη...

Εγω προσωπικα ειμαι ησυχος με το rottweiler μου...
    Εκτος απο τις φορες που μου κατουραει την ροδα....

Γουρι γουρι! φερτο να ριξει μια κατρουλα και στα δικα μου μπας και φυγει το κακο το ματι.
    Που να τους κουλαθει το δεξι χερι και να μην τους σηκωνεται.

Δεν με σωζει τιποτα γιατρε μου ?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    άλλαξε σπίτι όπως λέει ο Cpt... τουλάχιστον να ηρεμήσεις απο τον βραχνά της κλοπης
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    να σου πω εγω μια ιδεα?στειλε τα μηχανακια καπου μακρια σε ασφαλες μερος για κανα μηνα και παρε κανα ρημαδι και κυκλοφορα στην γειτονια να το δουνε τα τσογλανια βαλε και ενα χαρτι επανω που να λεει ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ και ασε να σου κλεψουν το ρημαδι αμα θελουν

μετα απο τοσα που σου κατσαν,μυαλο δεν εβαλες.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    μετα απο τοσα που σου κατσαν,μυαλο δεν εβαλες.
    ωραιος.. επρεπε να ειχα παει στο Θιβετ ?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
    τελικα μενουμε στην ιδια πολυκατοικια γειτονα αγγελε:rotflmao: :rotflmao:

Απ'το nickname...ένοικος 1ου ορόφου?

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. @@αμω τη τυχη μου...
    από beholder στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 12:35
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. Την τύχη μου....#@$%^&*
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας