thanx!![]()
thanx!![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Την 1η φορά που προσπάθησα να αλλάξω ζελατίνα με ζόρισε τόσο πολύ που το πήγα στου Ιάκωβου (GAS) να μου δείξει πως.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι ρε, συμβαίνει καμμιά φορά να μην μπαίνει σωστά η ζελατίνα..![]()
Τώρα το κάνω με κλειστά τα μάτια (ακόμα για το κράνος μιλάω).
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Βάζω-βγάζω την ζελατίνα του RX7 κάθε τόσο εδώ και 3 χρόνια, γενικά από την αρχή δεν με δυσκόλεψε, είχα δει και τα βιντεάκια... Τελικά πριν λίγο καιρό και εγώ έσπασα ένα αυτάκι (αριστερό...), ήταν την φορά που προσπάθησα βιαστικά και χωρίς ηρεμία... όπως και εσύ Πάνο μάλλον, 10 λεπτά πριν το ταξίδι....![]()
Σε όλους μπορεί να συμβεί... αλλά από εκεί, μέχρι να θεωρούμε τα Arai υπερτιμημένα, αναξιόπιστα, εώς και μη ασφαλή το γαμήσαμε και ψόφησε (για τα συνδυάσω όλα και με τον Μάκη). Ακριβά και εξιδεικευμένα είναι τα Arai, θα μπορούσαμε με ασφάλεια και άνεση να κάνουμε την δουλειά μας και με φτηνότερα κράνη αλλά σίγουρα στις λεπτομέρειες δεν είναι τα ίδια (ειδικά τώρα το καλοκαίρι όσοι φοράν Arai καταλαβαίνουν τεράστια διαφορά στους αεραγωγούς και το υλικό επενδυσης του κράνους τους...). Τα ίδια κάνουμε ως καταναλωτές με τα πάντα, μηχανές, κινητά, ρούχα...
Anyway, είχα ανοίξει και εγώ ένα ίδιο θρεντάκι Πάνο, το ποσό είναι μικρό σχετικά, το ζόρικο είναι να σπάσει ο πάνω μεγάλος αεραγωγός...πακέτο...πάει με τον δίπλα και κάνει όσο ένα φτηνό κράνος στην Ελλάδα...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Η αλήθεια είναι ότι μόνο όταν το φορέσεις και οδηγήσεις μπορείς να το εκτημήσεις ένα τέτοιο κράνος... είναι μια ίσως μια πολυτελεια που αξίζει σίγουρα όμως...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Μάλλον θα κάτσω να δω τα βιντεάκια καμιά 100αριά φορές, αγόρασα ενα Chaser Jolly Roger και περιμένω την ζελατίνα για να τις αλλάξω....
Χρειάζεται καποιο ειδικό εργαλείο όπως βλέπω στα βίντεο ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και κάτι άλλο?
τελικα ολοι εχουμε παρει στο χερι απο ενα αυτακι arai!!![]()
![]()
προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμος καθε φορα που αλλαζω ζελατινα και λαδωνω παντα πριν γινει αυτο εστω και αν προκειται για την ιδια ζελατινα που ξαναβαζω λογω καθαρισμου...(οχι μονο στην φιμε)..
επισης φοβαμαι πολυ αυτα τα παπαρακια που σηκωνεις ψηλα για να σου σηκωσουν την ζελατινα ακομα πιο ψηλα και να βγει απο τον μηχανισμο και μετα να την βγαλεις...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Μάλλον θα κάτσω να δω τα βιντεάκια καμιά 100αριά φορές, αγόρασα ενα Chaser Jolly Roger και περιμένω την ζελατίνα για να τις αλλάξω....
Χρειάζεται καποιο ειδικό εργαλείο όπως βλέπω στα βίντεο ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και κάτι άλλο?
Κανένα ειδικό εργαλείο. Απλά προσοχή.
Από που πήρες το κράνος? Έχεις link?
Να και άλλος ένας με ίδιο κράνος![]()
![]()
![]()
Προχθες μετα απο στατικο πεσιμο εσπασε ο αεραγωγος στο κρανακι φιλου...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Βάζω-βγάζω την ζελατίνα του RX7 κάθε τόσο εδώ και 3 χρόνια, γενικά από την αρχή δεν με δυσκόλεψε, είχα δει και τα βιντεάκια... Τελικά πριν λίγο καιρό και εγώ έσπασα ένα αυτάκι (αριστερό...), ήταν την φορά που προσπάθησα βιαστικά και χωρίς ηρεμία... όπως και εσύ Πάνο μάλλον, 10 λεπτά πριν το ταξίδι....![]()
Σε όλους μπορεί να συμβεί... αλλά από εκεί, μέχρι να θεωρούμε τα Arai υπερτιμημένα, αναξιόπιστα, εώς και μη ασφαλή το γαμήσαμε και ψόφησε (για τα συνδυάσω όλα και με τον Μάκη). Ακριβά και εξιδεικευμένα είναι τα Arai, θα μπορούσαμε με ασφάλεια και άνεση να κάνουμε την δουλειά μας και με φτηνότερα κράνη αλλά σίγουρα στις λεπτομέρειες δεν είναι τα ίδια (ειδικά τώρα το καλοκαίρι όσοι φοράν Arai καταλαβαίνουν τεράστια διαφορά στους αεραγωγούς και το υλικό επενδυσης του κράνους τους...). Τα ίδια κάνουμε ως καταναλωτές με τα πάντα, μηχανές, κινητά, ρούχα...
Anyway, είχα ανοίξει και εγώ ένα ίδιο θρεντάκι Πάνο, το ποσό είναι μικρό σχετικά, το ζόρικο είναι να σπάσει ο πάνω μεγάλος αεραγωγός...πακέτο...πάει με τον δίπλα και κάνει όσο ένα φτηνό κράνος στην Ελλάδα...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Η αλήθεια είναι ότι μόνο όταν το φορέσεις και οδηγήσεις μπορείς να το εκτημήσεις ένα τέτοιο κράνος... είναι μια ίσως μια πολυτελεια που αξίζει σίγουρα όμως...![]()
Μηπως ξερεις που μπορει να τον βρει φθηνα?
Το κρανακι ειναι αυτο.
http://www.motorcycletoystore.com/sp...i_07HagaGp.jpg
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ....
Μιά χαρά είναι άρκεί νά σημαδεύεις κέντρο τό πλαστικό τό κόκκινο
πού κρατάει τό αύτάκι.
Έχει δύο άκρες καί πρέπει, μέ τό κουτάλι πού άν έχει χερούλι μυτερό
βολεύει πιό πολύ, νά τό βάλεις κέντρο ώστε νά πιέσεις ταυτόχρονα
καί τίς δύο άκρες...!!!
Άμα δείς τό βιντεάκι θά καταλάβεις καλύτερα.
Άλλιώς πουλάνε ένα παπαράκι πλαστικό πού κάνει τή δουλειά κυριλέ
άλλά όχι καλύτερα.
Όχι όμως κατσαβίδι.
![]()
_κι εγώ έχω σπάσει ένα...._![]()
Mε περίσσια υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι εγώ δεν έχω σπάσει ούτε ένα!
Επειδή δεν είχα ποτέ Arai![]()
Το είχα βάλει στο μάτι πολύ καιρό, και τώρα που βρέθηκε η (τρελλή) ευκαιρία, το πήρα απο εδώ:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κανένα ειδικό εργαλείο. Απλά προσοχή.
Από που πήρες το κράνος? Έχεις link?
Να και άλλος ένας με ίδιο κράνος![]()
![]()
![]()
Ebay: Chris Hall
Ηταν σε πλειστηριασμό, ζήταγε 299 λίρες......τελικά το πήρα 220 λίρες ( με 40 λίρες μεταφορικά συμπεριλαμβανόμενα στις 220...) Δηλ έφτασε σπίτι μου με 250 ευρώ....
Ζελατίνα "καθρέφτης" με δώρο την θήκη της Arai, 80 ευρώ, αφίχθει εχθές σπίτι μου...
Πλεον το "Under Jolly Rojer" των Running Wild θα το εφαρμόζω εν κινήσει, σαν τους παλιούς πειρατές...( τί είπα πάλι..ο Κοκκινογένης.....)
![]()
![]()
Σήμερα θα το προσπαθήσω γιαν την αλλαγή της ζελατίνας....κανένας εθελοντής για βοήθεια?? Μπύρα εννοέιται κερασμένη....
Το είχα βάλει στο μάτι πολύ καιρό, και τώρα που βρέθηκε η (τρελλή) ευκαιρία, το πήρα απο εδώ:
Ebay: Chris Hall
Ηταν σε πλειστηριασμό, ζήταγε 299 λίρες......τελικά το πήρα 220 λίρες ( με 40 λίρες μεταφορικά συμπεριλαμβανόμενα στις 220...) Δηλ έφτασε σπίτι μου με 250 ευρώ....
Ζελατίνα "καθρέφτης" με δώρο την θήκη της Arai, 80 ευρώ, αφίχθει εχθές σπίτι μου...
Πλεον το "Under Jolly Rojer" των Running Wild θα το εφαρμόζω εν κινήσει, σαν τους παλιούς πειρατές...( τί είπα πάλι..ο Κοκκινογένης.....)
![]()
![]()
Σήμερα θα το προσπαθήσω γιαν την αλλαγή της ζελατίνας....κανένας εθελοντής για βοήθεια?? Μπύρα εννοέιται κερασμένη....
AN ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ............
Πολύ εύχαρίστως...........χτύπα π.μ.
καί ή μπύρα άπό μένα.
![]()
Είμαι Αθήνα...λες να το χρησιμοποιήσω για δικαιολογία για ταξίδι αστραπή![]()
![]()
![]()
- Manalishi vs Ζελατίνα Arai Σημειώσατε 1!!!
Έτοιμη η αλλαγή!!!Πλέον θα μπορώ και εγώ άνετα να κοιτάω μέσα απο την καθρεπτίζουσα ζελατίνα μου, χωρίς να φαίνομαι:![]()
- τα μπουτ@κια/βυζ@κι@/ string της διπλανής συνεπιβάτισσας στο φανάρι
- τα KTM 990 R...![]()
- τα Speed Triple...![]()
Kαλορίζικη και καλό μάτι!!!!![]()
![]()