Ηπια γρηγορη οδηγηση χωρις απαιτησεις στο οριο...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
εξαρτάτε πως ορίζεις το σβέλτο....
![]()
Ηπια γρηγορη οδηγηση χωρις απαιτησεις στο οριο...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
εξαρτάτε πως ορίζεις το σβέλτο....
![]()
Η λέξη ήπια δεν κολλάει με την συνέχεια της φράσης σου... ποσο μάλλον οταν αυτό έχει να κάνει με το Ζ!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ηπια γρηγορη οδηγηση χωρις απαιτησεις στο οριο...!!
![]()
Σαν κάτοχος στο λεω... οχι με ότι έχω διαβάσει-ακούσει απο δω κ απο κει...![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Η λέξη ήπια δεν κολλάει με την συνέχεια της φράσης σου... ποσο μάλλον οταν αυτό έχει να κάνει με το Ζ!
Σαν κάτοχος στο λεω... οχι με ότι έχω διαβάσει-ακούσει απο δω κ απο κει...![]()
Οκ.....![]()
Aν κοιταγες για fazer? 2003 ή 2005 αξιόπιστο ,καλή ποιότητα καλύτερα φρένα ,ήσυχο χαμηλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από vannelle
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες μεχρι 3χιλιαρικα στο χερι θελω να δωσω το πολυ 3200 τεσπα χτες πηγα σε ενα φιλο μηχανικο και πηρα μια βολτιτσα ενα 636 για ενα δεκαλεπτο το αποκλειω οντως θα με κουρασει πολυ εφοσον τη μηχανη τη θελω για χαλαρες βολτες μια στο τοσο μεσα στη πολη και δεν ειν οτι επελεξα ενα απο τα 2 επειδη τρεχουν και 50κυβικα να ταν 1 απο τα 2 θα περνα επειδη μαρεσουν ....τεσπα το παλιο Ζ δε το βρηκα κατω απο 3500 και στα λεφτα που 8α διαθεσω δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο ισαξιο αν υπαρχει καθε γνωμη δεκτη
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
για το gsr τι λες?? αλλα και παλι ρε φιλε το παλιο Ζ ειν απλα κ**λα
Ε πάρε το Ζ πουλάκι μου κι ας τους όλους να λένε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vannelle
για το gsr τι λες?? αλλα και παλι ρε φιλε το παλιο Ζ ειν απλα κ**λα
Σε λέω, θα το βρεις στα λεφτά που θέλεις, λίγο ψάξιμο θέλει μόνο.![]()
Dura lex, sed lex.
να και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινειΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ε πάρε το Ζ πουλάκι μου κι ας τους όλους να λένε!!!
Σε λέω, θα το βρεις στα λεφτά που θέλεις, λίγο ψάξιμο θέλει μόνο.![]()
ευχαριστω πολυ
Για Suzuki SV 650/650s έχεις σκεφτεί?
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
ποποποΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/887487/
ααα ψυχολογικη υποστηριξη θελουμε λοιποοοοον.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vannelle
να και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινειευχαριστω πολυ
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αυτό, συν την επιβεβαίωση των επιλογών... οποιος πει αντίθετη άποψη... τα ξέρεις τώρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ααα ψυχολογικη υποστηριξη θελουμε λοιποοοοον.....![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Πάρε κάνα enduro/supermotard 250cc ή κανα ΧΤάκι (35 άλογα τροχό,ροπάτο, με ευκολία να τα κάνεις όλα) για να μάθεις και μετά ανεβαίνεις κατηγορία. Αν ξεκινήσεις με τέτοια κατηγορία είναι σίγουρο πως δεν θα μάθεις να οδηγείς σωστά ποτέ σου + το ότι θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά να βάφεις και να επισκευάζεις από τις τούμπες που θα τρώς, αν -χτύπα ξύλο- δεν πάθεις τπτ πιο σοβαρό. Οι βόλτες με τα R1/GSXR να υποθέσω πως είναι "γύρω από το τετράγωνο", έτσι?
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου