Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: 1o service

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Ρε σεις, ανατολικό το κάνατε!

ελεος!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Να τα πιάσουμε ένα-ένα απο την αρχή για να μην χαθουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
    modeerf απλά μου προτείνεις, αν δεν αποδειχτεί εντάξει ο μηχανικός, τότε έχει να κάνει με μενα και όχι με σένα, θα εκτιμήσω όμως την πρόταση σου! Δεν θα πώ ο μλκς ο modeerf που με έστειλε! Άν κάποιος θα το έλεγε αυτό θα ήταν απλά παράλογος και δεν θα εκτιμούσε τίποτα!
    Κανένα πρόβλημα...σε μερικά λεπτά θα έχεις pm...

Ότι ερωτήσεις έκανα περιμένωντας να βοηθηθώ λόγω του ότι δεν γνωρίζω πολλά πάνω σε αυτά που ρωτάω, εσύ αυτό που κάνεις είναι να με παραπέμπεις αλλού, εκτιμώ όμως πολύ το οτι αφιερώνεις χρόνο και μου απαντάς, αλλά αν είναι να με παραπέμπεις εσύ κάπου αλλού, τότε μην ρωτάω καθόλου. Να ψάχνομαι κατ'ευθείαν μόνος και να μην χάνω χρόνο αλλού.
    Αδερφέ μου, με το μεν λίνκ σε παρεπεμψα στο αντικειμενικά ΣΩΣΤΟ...οτι και να σου πω εγώ θα είναι απλά μια ΑΠΟΨΗ...το λίνκ σε οδηγεί στην ΓΝΩΣΗ του τι θα έπρεπε να σου κάνει ένας μάστορας (ανεξαρτήτως αν η συνριπτική πλειοψηφία των μαστόρων μπορεί να μην κάνει τα μισά)...αρα λοιπόν εσύ την επόμενη φορά, διαβασε τι θα ΕΠΡΕΠΕ να σου κάνει ο μάστορας ανάλογα με τα χλμ της μοτο σου και ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σου τα κάνει (ή αν το δείς αντιστροφα, ξερεις στο φινάλε τι δεν σου έκανε ενώ θα έπρεπε)...

Το οτι εκτιμας τον χρόνο του άλλου που σου απαντάει (ότι και να σου απαντάει) σε τιμά...ομοιως και εγώ προσπαθώ να τον αφιερώσω σε άλλους (ασχέτως του γεγονότος οτι΄οπως φαίνεται πολύ λιγες φορές βοηθάω κάποιον) οπως πολλά παιδιά έκαναν το ίδιο σε μένα...ετσι ακριβώς λειτουργει ένα φόρουμ...

Βάλε τη θέση σου στη δική μου, πές πως έχεις αυτές τις απορίες και δες τις απαντήσεις σου, απλά με αφηνεις αβοήθητο. Και σου ξανα λέω πως εκτιμώ πολύ που μου απαντάς αλλά αν δεν μπορείς να βοηθήσεις μην απαντήσεις ή πές κάτι άλλο, μην με παραπέμπεις σε άλλα.
    Σκεφτόμαστε διαφορετικά...αν ρωταγα αυτά που ρώταγες εσύ περί συντήρησης και κάποιος μου έδινε το λινκ για το service manual θα το εκτιμουσα παρα μα παρα πολύ...γιατί δεν θα μου έλεγε τις "θεωρίες" του..θα μου έδινε πρόσβαση σε αληθινά στοιχεία...

Πριν απο μερικά ποστς ηθελες γνώμη για λάδια...ωραία λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ Castrol GPS 15-50 ημισυνθετικό...και επειδή το χρησιμοποιώ εγώ λοιπόν τι σημαίνει??? Ειναι το καλύτερο??? Θα το βάλεις και εσύ??? Το βάζω μεν, αλλά ΔΕΝ μπορώ να σου τεκμηριώσω οτι είναι η "καλύτερη" επιλογή για το Ζ750...έχω άποψη, δεν έχω γνώση...

Καταλαβαίνεις πως το βλέπω???

Απο τα posts σου σε έχω για κάποιο άτομο που έχει πείρα πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο μηχανής που όλοι κατέχουμε, και σε ρώτησα τι έχεις να πείς πάνω στο ιστορικό των services μου και μου λές να δώ το manual. ΟΚ να το δώ, έτσι είναι και το σωστό, άλλωστε κανένας ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να με βηθήσει, απλά όταν δεν έχεις πείρα και δεν ξέρεις και πολλά πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο τότε περιμένεις κάποια ευγενική βοήθεια από κάποιους άλλους πεπειραμένους όπως εσένα.
    Βρε συ, τι θα πεί "πείρα"? Μην με υπερτιμάς...σου έδειξα τον τρόπο που "δουλευω" εγώ...δεν θα πάω ποτέ στον μάστορα να το αφήσω για "σερβις"...θα πάω με την λίστα μου και θα του πω τι θελω(=πρεπει) να μου κάνει κοκ...γιατί αλλιώς το πιθανό είναι να μην μου κάνει κάποια που ο κατασκευαστής θεωρεί σημαντικά (εξου και τα αναγράφει στο service manual)...

Βοήθεια εδω πέρα μέσα θα βρείς αφθονη...απλά εγώ στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να σου προσφέρω τίποτα άλλο...ειλικρινά περίμενε και άλλους χρήστες να απαντήσουν μπας και σε καλύψουν...

Και για μην παρεξηγηθουμε, δεν θεωρώ (και ουτε είμαι) τον εαυτό μου ουτε "ψαγμένο", ουτε "πεπειραμένο" ουτε τίποτα άλλο...

Το θέμα είναι πως ήθελα να βοηθηθώ σε κάτι το οποίο θεωρώ πως είναι γελοίο αλλά καμία απάντηση, και το μόνο που συνέβει είναι να "ψάχνομαι μόνος" με λίγα λόγια.

Μην θίγεσαι για κάτι, δεν σε προσβάλω για τίποτα, απλά μου αρέσει να τα λέω όπως είναι.

Απλά μια βοήθεια ήθελα διότι ΔΕΝ γνωρίζω και πολλά όπως καταλαβαίνεις.
    Κερνάω και καφέ αν θές...

Σ'ευχαριστώ πάντως!

Πάντα φιλικά,
    WebMan!
    Βρε, ασε τα κεράσματα και τους καφέδες γιατί είσαι κοντά στο σερβις των 12000χλμ και έχεις να πληρώσεις και 4 μπουζί (ακριβά ειναι τα μαμημένα)...εσω έτοιμος...

Μην με ευχαριστείς...δεν βοήθησα...

Σε λίγο θα έχεις pm...

Freedom
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Σ'ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ ιδιαίτερα..Θα επανέλθω ξανά μετά το service.

Ευχαριστώ και πάλι!

Και κάτι που ξέχασα, ο καφές ισχύει...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Λαδια φοραω τα μοτουλ 5100 και οσον αφορα τη λειτουργια του σασμαν νομιζω ειναι καλυτερα απο τα σελ (Προσωπικη μου αποψη)
    Για το 1ο σερβις πηγα στον Νικολαου Γαλατσι δες τη λιστα εξουδιοτημενων και πιστευω ειναι καλος (Παλι προσωπικη μου αποψη)

Α και μην περιμενεις να βρεις το 'τελειο' μαστορα. Ασχολεισου και λιγακι μονος σου με τη μηχανη σου οπως κανουμε ολοι οσοι αγαπαμε το αθλημα

Λοιπόν,

Πήγα σήμερα και έκανα το service σε ένα συνεργείο εδώ στην Καλλιθέα. Για όσους θα ήθελαν να γνωρίζουν: Επαμινώνδα 60 - Καλλιθέα τηλ. 210-9419581.

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πρώτα, με ρώτησε πιο service θα κάνω και μου είπε τα πάντα, ακριβώς όπως τα γράφει το μανουάλι! Ο τύπος γνωρίζει καλά και όπως τον είδα εγώ ήταν πολύ αντικειμενικός. Δεν κοιτούσε σε καμία περίπτωση να μου κάνει κάτι extra για να τα οικονομίσει!

Το αποτέλεσμα ποιό; Ότι έβαλα τα MOTUL λάδια 5100 και η μηχανή μου είναι η μέρα με τη νύχτα, οι ταχύτητες μπαίνουν τόσο γλυκά, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρόβλημα είχα, θα ήθελα να το οδηγούσατε να βλέπατε πόσο χάλια ήταν, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Ο μάγκας στο Ηράκλειο της Κρήτης μου είχε βάλει λάθος-μάπα λάδια και μου είχε κάνει λάθος στο service. Μου είχε αλλάξει φίλτρο λαδιού στα 1.000 χλμ και μου ξανα άλλαξε και στα 4.000 χλμ.!! Ανήκουστο πράγμα, ακόμη και στα λεγόμενα άλλων αλλά και ανήκουστο στα όσα γράφει το μανουάλι!

Νίκο σ'ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Είχα πάρει τηλέφωνο εκεί αλλά θα μου έκανε service άλλη μέρα και ήμουν κάπως ανυπόμονος, άσε που φοβόμουν να την κυκλοφορώ άλλο έτσι μη μου δημιουργήσει άλλα προβλήματα.

Θα ήθελα ακόμα να πώ πως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη αλλά και εμπειρία και απλά την συμερίζομαι εδώ μαζί σας, ΔΕΝ κάνω σε καμία περίπτωση δισφήμιση στην Kawasaki Ηρακλείου απλώς λέω το πρόβλημα μου, την εμπειρία μου, έτσι για να το έχουν υπόψιν τους μερικοί που ίσως τύχει να πάνε.

Πλέον το ΖΟΥ μου είναι άλλο πράγμα! Επιτέλους το νιώθω όπως νιώθετε κι εσείς τα δικά σας, απαλά όπως θα έπρεπε, με τα σωστά λάδια!

Δεν έφταιγε όμως κανένας άλλος, παρά μονάχα εγώ...

Κανονίστε για κανα meeting, καλό θα ήταν να γνωριστούμε και όσοι άλλοι δεν έχουμε γνωριστεί!

Είς το επανιδείν!
    WebMan.

........................................................................

http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. 1o Service
    από phantomas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2008, 14:17
  2. Erotisi:1o service gia F650GS (?)
    από @@@ στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 01:18