Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Προστιμο

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    σβηνετε λογω οτι τα στοιχεια δεν θα ανταποκρινονται σε αντιστοιχη μοτο!
    γιαυτο και εντος 3 ημερων αποτην επιδοση της κλησεως καταθετεις τα παραπονα σου και εφοσον ευσταθουν γινετε το αιτημα σου δεκτο!
    και υποψιν δεν πηγαινουν δικαστηριο πλεον αλλα στην εφορια του ιδιοκτητη του οχηματος.μεσα σε 10 ημερες αν πληρωθει πληρωνεις τα μισα!μετα ολοκληρο το ποσον πηγαινει στο αφμ του ιδιοκτητη της μοτο!!!
    ετσι τα ξερω εγω ,ισως και να κανω λαθος!!!!
    Α! Εσύ λες να πάω και ρωτήσω μόνο αν τα γράμματα και οι αριθμοί δεν είναι ευανάγνωστα και δεν είμαι σίγουρος πως όντως είναι λάθος. Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση την πετάω κανονικά. Έτσι δεν είναι?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    πανο ,ακομα και ορισμενες κλησεις που ηταν πλημελιματικου χαραχτηρα εχουν γινει πταισματικες λογω φορτου εργασιας των δικαστηριων και πανε δημοσιο κατηγορο ,ειρηνοδικειο!
    το τι γεινετε με τους νομους ενα να σου που πω, τσις πουτανας το καγκελο!!!!αυτα που ισχυαν χθες δεν ισχυουν σημερα και αυτα που ισχυουν σημερα σε[ κανα 5 μηνο ]δεν θα ισχυουν αυριο!!!νομο στον νομο και παραγραφο στο νομο και διαταξη στην παραγραφο!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Α! Εσύ λες να πάω και ρωτήσω μόνο αν τα γράμματα και οι αριθμοί δεν είναι ευανάγνωστα και δεν είμαι σίγουρος πως όντως είναι λάθος. Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση την πετάω κανονικά. Έτσι δεν είναι?
    αποστολε αυτο που λεω εγω ειναι η γνωμη μου που μπορει και να ειναι λαθος!!!οπωτε δεν την παιρνεις οτι ειναι και η σωστη![για να εξηγουμαστε]!
    σε μια περιπτωση λεω οτι δεν ασχολησε με την κληση[και οχι σε καθε αλλη περιπτωση που αναφερεις]!οταν εισαι σιγουρος οτι δεν σε αφορα!!!!!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    πανο ,ακομα και ορισμενες κλησεις που ηταν πλημελιματικου χαραχτηρα εχουν γινει πταισματικες λογω φορτου εργασιας των δικαστηριων και πανε δημοσιο κατηγορο ,ειρηνοδικειο!
    το τι γινεται με τους νομους ενα να σου που πω, τσις πουτανας το καγκελο!!!!αυτα που ισχυαν χθες δεν ισχυουν σημερα και αυτα που ισχυουν σημερα σε[ κανα 5 μηνο ]δεν θα ισχυουν αυριο!!!νομο στον νομο και παραγραφο στο νομο και διαταξη στην παραγραφο!!!!!
    δεν ειπα οτι γνωριζα με σιγουρια...παντως στο θεμα το τι γινεται με τις κλησεις ξερουμε τα ιδια...η μαλλον εγω εχω προσωπικη εμπειρια και το εγραψα...

Αποστολη...αν στην πινακιδα εχουν γραψει ΣΙΓΟΥΡΑ λαθος στοιχεια πινακιδας την πετας...λεμε για εμφανες λαθος ομως...αυτο μετραει για αυτους...ουτε το χρωμα ουτε η μαρκα απαραιτητα...και βεβαια εννοειται να μην εχεις παραλαβει/υπογραψει/σταυρωσει εσυ την κληση...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν ειπα οτι γνωριζα με σιγουρια...παντως στο θεμα το τι γινεται με τις κλησεις ξερουμε τα ιδια...η μαλλον εγω εχω προσωπικη εμπειρια και το εγραψα...

Αποστολη...αν στην πινακιδα εχουν γραψει ΣΙΓΟΥΡΑ λαθος στοιχεια πινακιδας την πετας...λεμε για εμφανες λαθος ομως...αυτο μετραει για αυτους...ουτε το χρωμα ουτε η μαρκα απαραιτητα...και βεβαια εννοειται να μην εχεις παραλαβει/υπογραψει/σταυρωσει εσυ την κληση...

πανο οπως τα ειπες τα ξερω και εγω!επιβεβαιωνω τα λεγομενα σου!!!το ιδιο λεμε!!!!!
    συμφωνω και με αυτα που λες τωρα!!!!
    καλαματιανος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ok το έπιασα.. Απλά δεν κατάλαβα ότι ο Θοδωρής εννοούσε πως πρέπει να πας και να ρωτήσεις μόνο αν δεν είσαι σίγουρος πως τα στοιχεία είναι λάθος, ώστε να βεβαιωθείς πριν την πετάξεις.

Θοδωρή για την διαδικασία δεν διαφωνώ αφού έτσι κι αλλιώς δεν την γνωρίζω.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Και πως θα επιβεβαιώσουν ότι είναι λάθος αν δε πεις τα σωστά στοιχεία???

Θα πας ένα πρωί στην τροχαία και θα τους πεις ότι έχει γίνει λάθος και θα σου τη σβήσουν, θα βγει άκυρη.
    Θα κοιτάξουν στο ηλεκτρονικό σύστημα(τετρα αν δεν κάνω λάθος) και θα δουν οτι τα στοιχεία της κλήσης δεν είναι σωστά μιας και εκτός απο τα στοιχεία του οχήματος δεν θα αντιστοιχεί και ο ιδιοκτήτης του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...κληση που δεν παρέλαβες ιδιοχείρως ποτε, δεν τη βρηκες βρε αδερφε ποτε στο παρπρίζ σου, της Δημοτικής αστυνομιας...
    την πληρώνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...κληση που δεν παρέλαβες ιδιοχείρως ποτε, δεν τη βρηκες βρε αδερφε ποτε στο παρπρίζ σου, της Δημοτικής αστυνομιας...
    την πληρώνεις?
    Εδώ στα Χανιά το ψάχνουν πάντως Μήτσε, μόλις χτες το βράδυ μπήκε στο καράβι κλιμάκιο της δημοτικής για αναζήτηση λευκού 106 rallye στην Αθήνα που χρωστάει λένε κάτι περισυνά...:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εδώ στα Χανιά το ψάχνουν πάντως Μήτσε, μόλις χτες το βράδυ μπήκε στο καράβι κλιμάκιο της δημοτικής για αναζήτηση λευκού 106 rallye στην Αθήνα που χρωστάει λένε κάτι περισυνά...:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    βλαμενε...

Για άλλη μιλάω... εδώ, στην οδό...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    την πληρώνεις?
    νομιζω μετα απο καποιο χρονικο διαστημα 3 μηνων απο το δημο παει δημοσιο ταμειο!εφορια.και οταν χρειασθεις φορολογικη δηλωση σου λενε εχετε και ενα προστιμο που πρεπει να πληρωθει!εχεις δικαιωμα να το εφεσηβαλεις μεσω δικηγορου αλλα επειδη τα εξοδα ειναι περισσοτερα για την διαδικασια το πληρωνεις για να ξεμπλεξεις!!!!
    καλαματιανος

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Ειχα παθει ακριβως το ιδιο σκηνικο στην μονεμβασια..Το τελευταιο γραμμα της πινακιδας ηταν καθαρα λαθος..Εγραφε σωστα την μαρκα και το χρωμα (πρασινο suzuki) αλλα η πινακιδα λαθος...Ψαχτηκα και βρηκα οτι η πινακιδα εβγαινε σε ενα κοκκινο fiat.....Οποτε πηγε σκουπιδια και δεν πληρωσε ποτε κανεις τιποτα.....Απλα τα πραγματα..

Και μονο στην υποψια οτι παιζουν δυο διαφορετικα οχηματα δεν υπαρχει ρισκο....Ακυρωνεται η κληση απ'ευθειας...

Εχουν να εισπραξουν απο αλλους..Δεν θα κατσουν να κουραστουν με εσενα...

Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Φόρμουλα Ενα: Πρόστιμο στην Τουρκία
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 16:39
  2. Θορυβωδης τελικό και προστιμο ?
    από valam στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:39
  3. ΠΡΟΣΤΙΜΟ????