Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: Ας συστηθώ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μπράβο φίλε, έκανες φοβερή δουλειά. Το μηχανάκι σου το έχεις δουλέψει με μεράκι απ' ότι φαίνεται.

Μπύρες από μένα για την καλή δουλειά και για το γεγονός πως έχεις δίχρονο.

Να το χαίρεσαι.
    Με πολύ κόπο προσωπική εργασία και πολύ υπομονή (όχι πάντα όμως και εκεί γινόντουσαν μλκιες). Μπορώ να πώ ότι δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο αλλά αν βρισκόταν κάποιο άλλο μηχανάκι στην κατοχή μου αυτό δεν θα το έδινα ποτέ :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    να χαιρεσαι το μηχανακι σου ρε μορτη!!
    το'ργαλειο σπερνει...και οποτε ξαναβρεθουμε θα το παρω για μεγαλυτερη και καλυτερη βολτα...

καλως ηρθες!
    Καλώς σας βρήκα όλους! Οταν ξαναβρεθούμε ευχαρίστως να το πάρεις για καλύτερη και μεγαλύτερη βόλτα, το κομματάκι που καθόμασταν δεν προσφερόταν για άνοιγμα
    2 stroke Sport Touring

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    ααα εσυ εισαι που μας ντουμανιασες εχθες ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να το χαιρεσαι το εργαλειο σου Γιαννη

και στις επομενες ..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    TDR.. το πρώτο μηχανάκι πρόγονος των supermotard.. .

Δαιμονισμένα γρήγορο τότε, ήθελε χεράκια να κρατηθεί.

Καλώς τον.. μόνο το jacket εκτός χώρου καθώς το "κάπνισμα" δεν επιτρέπεται...:rotflmao: :rotflmao:
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Καλως ηρθες Γιαννη!Τα σπαει το εργαλειο....

αλλα πολυ λαδι βρε αδερφε μου!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Το λάδι είναι ένα πρόβλημα μέσα στην Αθήνα γιατι μπουκώνει φούσκες και τελικά.(Ειδικά όταν είναι κρύο γίνεται το έλα να δεις ώσπου να πιάσει θερμοκρασίες) Έχει γύρω στις 5000 χιλιόμετρα με τις εξατμίσεις απείραχτες... Μάλλον είναι καιρός για μπάρμπεκιου (αν και περιμένω να κλέισω χιλιόμετρα για άνοιγμα κυλίνδρων)

Για την κάπνα θα κάθομαι τελευταίος για να μη με πάρετε με τις πέτρες ώσπου να ζεσταθεί.. Μετά αναλαμβάνει το λάδι το οποίο όταν καίγεται σε σωστή θερμοκρασία είναι άκαπνο πλήν των περιπτώσεων που ανοίγεις σαν μουρλός όποτε ρίχνει κάτι κούφια σύννεφα απο πίσω στις αλλαγές (Αλήθεια χθες εκει που κάναμε κύκλους ποιο καλό παιδί κάπνισε τον τόπο? Δεν ήταν δικό μου πάντως γιατί τον καπνό μου το μυρίζομαι απο χιλιόμετρα και μετά λέτε για μένα )

@Gandalf: Ακόμα θέλει χέρι για να κρατηθεί και για να μπεί σε στροφές με πολλά χιλιόμετρα. Από φρένα πάλι καλά που σταματαέι γενικά [στα άμεσα σχέδια είναι να του περάσω μια δαγκάνα από R1 που μπαίνει κουτί μιας και άκουσα ότι έχει διαφορά] αλλά μπορώ να πώ ότι το έχω μάθει αρκετά καλά από τότε που το πήρα. Φίλος που το πήρε πριν ακόμη κάνω επισκευή το μοτέρ (άντε να έδινε 25-30 άλογα απο τα 55 που βγάζει) απόρησε για το πως στο καλό το σταματάω (τότε δεν είχε κάν πίσω φρένο)

έντιτ: Περιμένω την επόμενη βόλτα!!!
    2 stroke Sport Touring

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Το λάδι είναι ένα πρόβλημα μέσα στην Αθήνα γιατι μπουκώνει φούσκες και τελικά.(Ειδικά όταν είναι κρύο γίνεται το έλα να δεις ώσπου να πιάσει θερμοκρασίες) Έχει γύρω στις 5000 χιλιόμετρα με τις εξατμίσεις απείραχτες... Μάλλον είναι καιρός για μπάρμπεκιου (αν και περιμένω να κλέισω χιλιόμετρα για άνοιγμα κυλίνδρων)

Για την κάπνα θα κάθομαι τελευταίος για να μη με πάρετε με τις πέτρες ώσπου να ζεσταθεί.. Μετά αναλαμβάνει το λάδι το οποίο όταν καίγεται σε σωστή θερμοκρασία είναι άκαπνο πλήν των περιπτώσεων που ανοίγεις σαν μουρλός όποτε ρίχνει κάτι κούφια σύννεφα απο πίσω στις αλλαγές (Αλήθεια χθες εκει που κάναμε κύκλους ποιο καλό παιδί κάπνισε τον τόπο? Δεν ήταν δικό μου πάντως γιατί τον καπνό μου το μυρίζομαι απο χιλιόμετρα και μετά λέτε για μένα )

@Gandalf: Ακόμα θέλει χέρι για να κρατηθεί και για να μπεί σε στροφές με πολλά χιλιόμετρα. Από φρένα πάλι καλά που σταματαέι γενικά [στα άμεσα σχέδια είναι να του περάσω μια δαγκάνα από R1 που μπαίνει κουτί μιας και άκουσα ότι έχει διαφορά] αλλά μπορώ να πώ ότι το έχω μάθει αρκετά καλά από τότε που το πήρα. Φίλος που το πήρε πριν ακόμη κάνω επισκευή το μοτέρ (άντε να έδινε 25-30 άλογα απο τα 55 που βγάζει) απόρησε για το πως στο καλό το σταματάω (τότε δεν είχε κάν πίσω φρένο)

έντιτ: Περιμένω την επόμενη βόλτα!!!

ρε μη μασάς ... τους αρχίζεις και καλά τα φούμαρα ότι το μηχανάκι είναι "ακαπνέ" και μπάινεις μπροστά ...

άμα σου αρχίσει την ποζεριά κάνας devils ... μπαίνεις μπροστά τον αφήνεις 5-6 μέτρα και πατάς το kill switch ... (με τρίτη μέσα να ξαναπάρει συμπλεκταριστό λέμε ) ...

και αστον να ψάχνει μέσα από το σύννεφο ... :rotflmao: :rotflmao:

το είχα πάει το δικό μου Αθήνα Πάτρα δικάβαλος χύμα ξεκράνωτος (άλλες εποχές) για κονέ με κάτι πατρινιες τότε ... μαμιώντας 180 και σταμάταγε σε κάθε βενζινάδικο έπινε το πάτο του ... στην επιστροφή μόλις φτάνει Αθήνα κόλλησε ...
    φρένα όντως δεν έχει θέλει καλό τακάκι και υψηλής ... τώρα με τρόμπα R1 δεν ξέρω δεν είχαμε τότε τέτοια ωραία .. κάνα ελατήριο μπροστά και πίσω για την ανάρτηση να φτιάξεις αν σου περισσεύουν ...

Υψηλής φοράω μόνο μπροστά και όντως έχει τεράστια διαφορά. Του χω κάνει και κανα 2 ταξιδάκια μονοκάβαλος όμως με μέγιστη 100χλμ και ανα μία ώρα σταση αλλά όσο να ναι μόλις ακούω κάποιον να λέει το χα και μου κόλλησε κάτι με πιάνει. Και είναι ωραία εμπειρία τα ταξίδια με μοτό... Δεν βλέπω λόγο βέβαια να μου κολλήσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Τις αναρτήσεις τις έχω επισκευάσει μπρος πίσω αλλά δεν έχω αλλάξει ελατήρια ακόμα. Ίσως από χειμώνα μεριά που θα ξανακατέβει το μοτέρ για την επετειακή του (15000χλμ από την επισκευή για να δώ που βρίσκομαι).

2 stroke Sport Touring

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    πιστεύω οτι τη δεκαετία 80' αρχές τουλάχιστον οι περισσότεροι μάθαμε σε διχρονιά πολύ καλά κ ατίθασα τότε κ ακόμα κ τώρα, το είχε ένας φίλος μου το πήγαινε τον κ@λ@ του μοτάρντ παλαιάς εποχής........
    να το χαίρεσαι καλά χλμ να έχεις κ όσο για το λαδάκι αν τούς βάλεις όλους πισω σου κανένας δε θα θέλει να έρθει μπροστά σου.......

george

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Υψηλής φοράω μόνο μπροστά και όντως έχει τεράστια διαφορά. Του χω κάνει και κανα 2 ταξιδάκια μονοκάβαλος όμως με μέγιστη 100χλμ και ανα μία ώρα σταση αλλά όσο να ναι μόλις ακούω κάποιον να λέει το χα και μου κόλλησε κάτι με πιάνει. Και είναι ωραία εμπειρία τα ταξίδια με μοτό... Δεν βλέπω λόγο βέβαια να μου κολλήσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Τις αναρτήσεις τις έχω επισκευάσει μπρος πίσω αλλά δεν έχω αλλάξει ελατήρια ακόμα. Ίσως από χειμώνα μεριά που θα ξανακατέβει το μοτέρ για την επετειακή του (15000χλμ από την επισκευή για να δώ που βρίσκομαι).

Μια χαρά είναι το υψηλής μπροστά ... πίσω δεν θέλει θα χάσεις την αίσθηση και θα μπλοκάρει για πλάκα ...

Δεν κολλάει το μηχανάκι αυτό εύκολα μην το φοβάσαι ... το δικό μου κόλλησε γιατί πήγα 300 χλμ τελικιασμένος δικάβαλο και γενικά του έπινα το αίμα όλη μέρα ... όταν κόλλησε είχα γράψει 50000 χλμ χωρίς να ανοίξω μοτέρ καθόλου ...

το βασικό είναι να βάζεις καλό λαδάκι ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Kαλώστον με το TDR.

Στα 195 κοντερίσια κουνάει με το φαίρινγκάκι, αλλά αν το βγάλεις είναι μια χαρά σταθερό.

Και φρένα μια χαρά έχει αν ειναι ΟΚ οι δαγκάνες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    όταν κόλλησε είχα γράψει 50000 χλμ χωρίς να ανοίξω μοτέρ καθόλου ...
    το βασικό είναι να βάζεις καλό λαδάκι ...
    Το ανοιγες καθόλου το γκάζι ρε μπαρμπα?
    Ακου 50.000 χλμ με το TDR και χωρίς να κολλήσει...
    Και καλά πιστόνια δεν άλλαξες, ρούχα αλλαξες τουλάχιστον? :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Άσε ρε χάλια που είχες και στο χωριό σου Tdr λέμε ...

το ΜΑΜΟΥΣΑ όχι το άνοιγα ... τα πρέκια του πέταγα όλη μέρα αλλά το είχα πάρει καινουργή το αργαλείο και γάζωνε ...

που θα μου πεις εμένα για TDR ... λινάτσα ... βρες μου μωρή κουλάτζα ΤΩΡΑ δυο ίδια να πάμε μια ψιλή να σου πώ εγω ποίος είναι ο μπάρμπας ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    εσύ ρε τραγανοβλαχε τι γελάς λέμε ;; θες και εσύ καμιά ψιλή με δίχρονο ;;;

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Άσε ρε χάλια που είχες και στο χωριό σου Tdr λέμε ...

το ΜΑΜΟΥΣΑ όχι το άνοιγα ... τα πρέκια του πέταγα όλη μέρα αλλά το είχα πάρει καινουργή το αργαλείο και γάζωνε ...

που θα μου πεις εμένα για TDR ... λινάτσα ... βρες μου μωρή κουλάτζα ΤΩΡΑ δυο ίδια να πάμε μια ψιλή να σου πώ εγω ποίος είναι ο μπάρμπας ...
    Eγω το είχα δανεικό το 1990 στην βόρεια Αγγλία, 20 λεπτά μου είπε οτι με κυνηγαγε ο μπατσος με το Astra.
    Παντως πιστόνια αλλάξε και πήγαινε σφαίρα, δες πιο πάνω για τα κουνήματα κοντά στην τελική του.
    Κόντρα όποτε θέλεις, πόσα κιλά είσαι είπαμε? :rotflmao: Βρες τα εσύ όμως.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47