Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abelακριβώς γι'αυτό μίλησα για έξυπνη κίνηση..
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abelακριβώς γι'αυτό μίλησα για έξυπνη κίνηση..
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Aυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και απαραίτητα καλό.Αρχικά δημιουργήθηκε από mariosich
...Όχι οι καταστάσεις και οι προθέσεις φίλτατε...
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Εξαρτάται (ανθρωπίνως ζυγιασμένα) τι καλείται να εξυπηρετήσει κάθε φορά. Κάτι που βοηθάει, κάτι που στείρα αρνήται...
Εδώ, στο προκείμενο θέμα, δεν γνωρίζουμε ποιός θέλει να κάμει τι και με τι στο μυαλό του.
Πάντως η ιστορία έχει δείξει ότι λίγα πράγματα έχουν γίνει για το κοινό καλό (όπως μας εξυπηρετεί σαν όντα).
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
...μέχρι να δούμε γιατί είναι τόσο μεγαλόψυχοι σας κρατήσουμε το «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» θα έλεγα εγώ. Σίγουρα θα καταλάβουμε γιατί μας έκαναν αυτό το "καλό"...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και απαραίτητα καλό.
Εξαρτάται (ανθρωπίνως ζυγιασμένα) τι καλείται να εξυπηρετήσει κάθε φορά. Κάτι που βοηθάει, κάτι που στείρα αρνήται...
Εδώ, στο προκείμενο θέμα, δεν γνωρίζουμε ποιός θέλει να κάμει τι και με τι στο μυαλό του.
Πάντως η ιστορία έχει δείξει ότι λίγα πράγματα έχουν γίνει για το κοινό καλό (όπως μας εξυπηρετεί σαν όντα).
![]()
Μάριος
Το blog μου...
http://ligesskepsis.blogspot.com/
Η παρέα μου...
http://www.motoparea.com/
Τι σου φταίνε μωρέ πάλι οι Δαναοί;Αρχικά δημιουργήθηκε από mariosich
...μέχρι να δούμε γιατί είναι τόσο μεγαλόψυχοι σας κρατήσουμε το «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» θα έλεγα εγώ.
![]()
υγ. αν πιστέψουμε Στράβωνα και Πωσειδώνιο, οι Δαναοί (ψηλοί, ξανθοί, εύρωστοι, ξεχώριζαν από τους λοιπούς μαζωμένους στην Αυλίδα) μετά τα Τρωικά, κινήθηκαν μέσω ποταμών βόρεια και έγιναν μάντεψε ποιός λαός σημερινός...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
quote: Επίσης πρέπει αποβάλετε κάθε μαλακία που έχετε ακούσει για το τι πρέπει να ρίξετε στα φυτά σας (σκουριά, αίμα, καφέ, γύρο πίττα και γάλα)
![]()
Aυτά είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Η Κρήτη στα σίγουρα......![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Εγώ νόμιζα πως συνήθως ο γύρος πίτα είναι αυτό που ζητά αφότου επισκεφθεί τον οργανισμό σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
quote: Επίσης πρέπει αποβάλετε κάθε μαλακία που έχετε ακούσει για το τι πρέπει να ρίξετε στα φυτά σας (σκουριά, αίμα, καφέ, γύρο πίττα και γάλα)
![]()
και μάλιστα στο πληθυντικό!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ο μ@λ@κ@ς ο γείτονάς μου τα έχει αποποινικοποιήσει μόνος του εδώ και 3 χρόνια...
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι αυτο σας χαλάει ρε γκρινιαρηδες;![]()
οταν με το καλο επιστρεψεις στην ρουτινα,ενημερωσε μας αν εχουν βγαλει η τραπεζες χασισοδανεια με ευνοικους ορους.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Επίσης εκτός από αυτή τη μετατροπή σε πταίσμα, μετατράπηκε σε πταίσμα και η ποινή για παράνομη πορνεία στους δρόμους, το "πεζοδρόμιο" που λέμε, προωθώντας στην ουσία στην παράνομη πορνεία - trafficking - δουλεμπορία, επιτρέποντας στην "αγορά" ιερόδουλες που δεν κάνουν ιατρικές εξετάσεις οπότε μπορεί να μεταδίδουν όλων των ειδών τις ασθένειες κλπ. Αλλά αυτό επειδή υποτίθεται δεν αφορά το μέσο Έλληνα δεν έφτασε ποτέ στα πρωτοσέλιδα - οι πελάτες όμως και της πόρνης και του διακινητη δικοί μας είναι, ας μην κρυβόμαστε.. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι και τα δύο μέτρα γίνονται για την αποσυμφόρηση των φυλακών, δεν υπάρχουν χρήματα πλέον για να φυλακίζονται φτωχοί άνθρωποι του περιθωρίου επειδή δεν είχαν ακριβό δικηγόρο ή χρήματα για μεγάλα πρόστιμα.. Εδώ δεν δίνουν για το τραγικό πρόβλημα των μεταναστών, με μικροεγκληματίες θα ασχολούνται; Νομίζω δυστυχώς ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα..
Αντιθέτως η μη ακύρωση εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα θεωρείται ποινικό αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα, δηλαδή καλύτερα να είσαι ιερόδουλη ή ναρκομανής, παρά βιαστικός εργαζόμενος που ξέχασε να πάρει εισητήριο ή γεροντάκος που του έπεσε απο την τσέπη το εισητήριο.. Μπορώ να μη σκεφτώ ότι πάλι όλα σχετίζονται με την οικονομική πολιτική εισπράξεων;