Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Εβίβα

ποιος μας μάτιασε, συνουσι@ζω την εταίρ@ν μου, συνουσι@ζω???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Περαστικα και αγυριστα!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Μανιβελάτο μέλος
    Και άργησα πολύ να το πάρω πρέφα και να πάω νοσοκομείο γιατί είμαι αλλεργικός και τα πρώτα σημάδια τα εξέλαβα ως αλλεργία στην αντιβίωση..

Αυτό με τη μπανιέρα το κάνω ήδη.. βέβαια το δευτερόλεπτο που βγαίνω.. πρέπει να βρω κανένα μαξιλάρι θαλλάσης.. να βάλω νερό φάρμακα φαί δίπλα να κοιμηθώ καμιά βδομάδα..

Το άλλο για το ξύσιμο (100 ευρώ τα πλήρωσα ) κάνουν τίποτα ή placebo?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Ρε, για τις μαγουλάδες δεν είναι αυτό; Τόσο λάθος κάνω;

Ούλα, σε μεγάλη ηλικία, εκειά χτυπάνε! Στ' @@!
    Κάποιος θα έλεγε "φυσική επιλογή", με το σκεπτικό ότι πια δεν χρειάζεσαι άρα δεν υπάρχει λόγος να διαιωνιστείς!!!

Εγώ απλά το λέγω μ@λακία της υπόφυσης και της σκωταριάς! Α, και των νεφρών λίγο.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    όλα θα ξαναγίνουν ένας καλά στρωμένος δρόμος που διέρχεται μέσα από απέραντους αμπελώνες με ανθισμένες αμυγδαλιές κατά μήκος του και κυπαρίσια στο βάθος του ορίζοντα.
    Δυνατό το φετινό ..!!! :a44:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δυνατό το φετινό ..!!! :a44:
    Οφέτος δεν έχει
    http://www.protothema.gr/environment...le/?aid=137582
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αν είναι χρόνια η κατάσταση και το σημείο που έχει μπει το νύχι, έχει παραμορφωθεί πολύ, τοτέ μπορεί να μην ξεμπλέξεις μόνο με την αφαίρεση του νυχιού.

Πάντως μην το φοβάσαι, δεν πονάει σχεδόν καθόλου και σε δυο τρεις μέρες θα μπορείς να οδηγήσεις...

Από εκεί και πέρα έχει υπόψει σου ότι μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχιστεί. Με την εγχείρηση αφαιρείται ο παραμορφωμένος ιστός, ενώ δεν αφαιρείται όλο το νύχι, απλά εκεί μεγαλώνει αρκετά ο χρόνος που θα χρειαστεί να φοράς παντόφλα...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    λύσαμε την απεργία.

Πάρε ταξακι και δεν θα έχεις να ανησυχείς για το πόδι σου...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

Το άλλο για το ξύσιμο (100 ευρώ τα πλήρωσα ) κάνουν τίποτα ή placebo?
    Μικρος ειχα συχνα παρομοιο προβλημα. Την πρωτη μου το αφαιρεσανε, μετα μου σφυριξε καποιος το κολπο και το εκανα καμποσες φορες (με ξυραφακι ξυστρας μολυβιων), με 100% επιτυχια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Μικρος ειχα συχνα παρομοιο προβλημα. Την πρωτη μου το αφαιρεσανε, μετα μου σφυριξε καποιος το κολπο και το εκανα καμποσες φορες (με ξυραφακι ξυστρας μολυβιων), με 100% επιτυχια.
    Τα 100 ήταν για το ξύσιμο φαγούρα της ανεμοβλογιάς.. που μάλλον αυτή προκάλεσε τη φλεγμονή ή έστω τη διόγκωσε..

Το νύχι αφού ηρεμήσει λίγο η ανεμοβλογιά.. τα πρωϊνά μέχρι το μεσημέρι το δάχτυλο δεν πονάει σχεδόν καθόλου.. μόλις αρχίζει να νυχτώνει.. δυο δυο τα λοναρίντ και @@
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Εβίβα στα κορόϊδα... Η που και πότε καθορίζετε η τύχη της Ελλαδίτσας
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2010, 17:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •